Viata in germania (45)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

draga tonsis, eu nu am citit din urma si nu stiu cand si cum vii, dar evident ca as fi in extaz sa luam legatura. da un semn si ne vedem. iuppiiiiii. nu-ti fa griji, limba se invata. o sa vezi. si pot sa te ajut.cred. doamne, daca ai sti cat ma bucur.

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

miniuta,buna!
eu merg periodic in nurnberg,prietenul meu sta acolo,si probabil intr-o buna zi ma voi stabili acolo cu fetele mele. am 2 fete,antonia si anastasia care sunt inca la gradinita.am fost in iulie si acum in functie de programul pe care il voi avea in toamna asta,probabil voi veni prin noiembrie.cand vin nu stau prea mult pentru ca de obicei vin fara fete...dar as vrea sa tinem legatura pentru ca acolo nu are nimeni timp sa stea cu mine,toata lumea lucreaza....
te pup si toate cele bune
mersi de mesaj!
dana

Mergi la inceput

tonsis, cand vii in germania da-mi un mesaj pe privat, sa schimb adrese si numere de telefon, si probabil ca ne vom intalni.

bafta multa si astept sa ne cunoastem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by AncaG

Buna Amonar!

Am mai vorbit noi si mai demult. Cum te-ai obisnuit in noua casa? In noul oras?
Cand ai drum prin zona Eschweiler, Stolberg, Aachen, ... da un semn, poate ne intalnim pe undeva.
Toate cele bune!
Anca

Buna ANCA!
Imi amintesc ca am vorbit in trecut. Pt mine doecamdata totul este nou, inca sunt in pasa pozitiva. Casa imi place, este inchiriata, asa ca nu am prea mari pretentii. Cand vom incepe la casa noastra vor incepe si pretentile...In orice caz este o zona de vis. Sa vedem cum o fii la iarna, dar am auzit ca aici in fiecare iarna este zapada. Nu am mai vazut zapada de mult. In Olanda nu tinea mai mult de 2 zile din cauza climei de mare.
Deocamdata nu avem drum inspre Aachen,cu exceptia de sambata cand mergem la complexul acela mare de magazine sa ne luam un frigider nou. Oricum vreau o data s amai vizitez Aachen. E un oras asa de frumos...Mai luam legatura.

Ooana
Da, am vazut ca e putin cam departe. Dar oricum e bine sa stiu ca sunt Romani pin imprejurimi, in caz ca mi se face urat de tot pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Stiti careva un ginecolog foarte bun in zona mannheim sau heidelberg?

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna la toata lumea.As dori si eu sa intreb fetele care au nascut in Germania , li s-a dat la nastere certificatul nemtesc al copilului (Geburtsurkunde)in mana sau macar Certificat medical de constatare a nasterii (Geburtsanzeige)sau au fost trimise de catre klinika mai departe pentru inregistrarea nasterii si urmeaza sa primim acasa prin posta documentul.Eu am nascut pe 17 luna asta un baietel Alex , si am inteles ca as avea cam 15 zile sa-l inscriu la Consulatul Romaniei din München pentru certificat romanesc, dar nu am aceste documente, fara de care nu ma pot duce la Consulat.Am nascut la Frauenklinik Taxisstrasse si am primit pe langa alte documente ce au fost trimise de ei la asigurari...etc...un document numit " Dein Geburtstagsdokument " in care se prezinta toate datele nasterii, dar nu cred ca asta e cel de care am nevoie.Lamuriti-ma va rog si pe mine trebuie sa astept acasa certificatul nemtesc al copilului sau sa intreb la Klinika.Multumesc mult.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by misha-germ

Stiti careva un ginecolog foarte bun in zona mannheim sau heidelberg?

miha

Ti-l recomand pe www.goyellow.de/upgrade?q=c3053892079eab63789c5470d15a696e&LSTPOS=5&LSTAMT=42&MDN=frauenarzt&LOC=mannheim&PNO=0:" target="_blank">ginecologul meu. Nu stiu cate e de bun....e singurul la care am fost. Eu am fost multumita.
Are cabinet pe langa Wasserturm.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Si eu locuiesc in Nürnberg si m-as bucura de noi cunostinte, asa cä vä astept sä mä contactati:-)

Mergi la inceput

roxy, daca unul dintre parinti e cetatean german, copilul primeste cetatenia germana, si pentru a primi certificatul de nastere al lui trebuie sa te prezinti la Einwohnermeldeamt cu Geburtsanzeige. acolo primesti vreo cinci certificate de nastere (nu te mira!, sunt vreo cinci fituici, eu am dat pe spate cand le-am vazut). fiecare e pt alta autoritate, ca sa zic asa: pt casa de asigurari, pt botez, pentru kindergeld, elterngeld si unul pentru tine.

sper sa te fi ajutat informatiile. sa-ti traiasca alexandru, care a avut azi ziua numelui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

roxy, sa-ti traiasca baietelul mare si sanatos! Fratiorul cel mare cum a reactionat? Ti-ai intrat in ritm, cum ti se pare la al doilea bb?
numai bine!

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput