Viata in germania (45)
Raspunsuri - Pagina 29
ooana spune:
quote:
Originally posted by Amonar
Buna fetelor! Eu sunt, Ramona, am luat legaura cu voi cu ceva timp inainte. M-am mutat in Germania, in landul NRWF.
...inseamna ca esti aproape de mine
Eu locuiesc in Essen.
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ocu spune:
Buna fetelor, nu fac parte din grupul vostru dar am nevoie de informatii de la voi daca se poate, undeva in toamna (eu sper in prima sapt din nov cand aici e o minivacanta )voi merge la o consultatie la clinica de ortopedie pediatrica din Heidelberg si bine-nteles ca mi-ar fi de mare ajutor informatii despre cazare, transport o harta a orasului si alte lucruri de genul asta.Multumesc!
tinatache spune:
ooana din Essen, ati avut un fel de LoveParade sau asa ceva, nu? cum a fost?
alina, mi-a parut asa de rau ca ai mei nu sunt acasa sa-i fi dus la KIKA Sommertour:((( Maine vin, da' kika a plecat mai departe...
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Amonar spune:
quote:
Originally posted by ooanaquote:
Buna fetelor! Eu sunt, Ramona, am luat legaura cu voi cu ceva timp inainte. M-am mutat in Germania, in landul NRWF.
Eu locuiesc in Essen.
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
Este acelasi land dar nu stiu cat de departe este Essen. Trebuie sa ma uit pe ruta de pe Internet. Probabil ceva intre 100 sau 150 km. Eu locuiesc in comuna Simmerath, satul Eicherscheid.cRED CA TRECEAM PE LANGA eSSEN CAND PLECAM DIN oLANDA in Romania. Locuiam in Eindhoven.
AncaG spune:
Buna Amonar!
Am mai vorbit noi si mai demult. Cum te-ai obisnuit in noua casa? In noul oras?
Cand ai drum prin zona Eschweiler, Stolberg, Aachen, ... da un semn, poate ne intalnim pe undeva.
Toate cele bune!
Anca
ooana spune:
quote:
Originally posted by Amonarquote:
Originally posted by ooanaquote:
Eu locuiesc in Essen.
Noi 2...
Este acelasi land dar nu stiu cat de departe este Essen. Trebuie sa ma uit pe ruta de pe Internet. Probabil ceva intre 100 sau 150 km. Eu locuiesc in comuna Simmerath, satul Eicherscheid.cRED CA TRECEAM PE LANGA eSSEN CAND PLECAM DIN oLANDA in Romania. Locuiam in Eindhoven.
Amonar exact 151 km – ca. 1 Stunde, 41 Minuten
Tina..asa e..in weekend a fost Love Parade...acu sunt la servici, dar diseara iti scriu mai pe larg cum a fost ...
Noi 2...
Cristina.C spune:
Miniuta,
eu am o prietena in Nurnberg, romanca casatorita cu roman, ardeleni...locuiesc de ani multi in Germania. Au si ei o fetita nascuta in noiembrie anul trecut. Au internet acasa, dar nu are cont pe DC, poate va dori sa-si faca, si astfel sa intre in legatura cu fetele din Germania. O sa-i cer oricum acordul sa-ti dau adresa de mail, si sa o contactezi.
ooana spune:
am revenit...cu info despre Love Parade
la ora 2 ma duc eu in cetru...iau metroul care era asa de plin ca niciodata si nu a mai oprit in nici o statie...ci direct in cetru
in cetru nebunie...o multime de oameni imbracati care mai de care mai ciudat..."piata neagra" cu alcoo era in floare ...copii minori beti turta
o atmosfera nu prea frumoasa!...iar sunetul insuportabil
am mers sa vad vestitele camioane...de care nu m-am apropiat prea mult din cauza de inbulzeala ...problema a fost cand m-am decis sa plec si aproape nu am putut
orasul era atat de murdar ...ceva de neinchipuit...
dupa 1 ora am decis sa merg la Dusseldorf...trenul avea intarziere 1 ora...asa ca am luat trenul spre Dortmund, care avea initial o intarziere de 30 min...care s-a transformat in 50 min
intre-un final am plecat...cand am ajuns in Dortmund...nu am putut cobora din tren...se terminase un meci al Borusiei Dortmund si sustinatorii vroiau sa plece din Dortmund
pana la urma ne-am plimbat prin Dortmund....la venirea inapoi aceeasi nenorocire cu intarzierile...
concluzia: acu imi inteleg colegii de serviciu care mi-au spus ca pleaca din Essen pe durata weekend-ului
Noi 2...
miniuta spune:
cristina c. esti o dragutza. iti dai seamaca m-as bucura enorm sa iau legatura cu ea, daca e de acord. da-mi eventual un pm cu adresa ei daca e de acord. eu sunt tare singura...chiar m-am straduit sa-mi fac prieteni in astia patru ani jumate de cand sunt aici, dar nu am decat putini si toti lucreaza, nu au copii....oau...o raza de speranta, ca sa zic asa...
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
tonsis spune:
buna fetelor!
am fost plecata cateva zile si am gasit si raspunsuri pentru mine,va multumesc mult ca m-ati bagat in seama!
iti multumesc mult simona (mama antoniei) pentru raspuns si am fost foarte fericita cand am citit ce mi-ai scris. stiu ca acum esti la soare in turcia dar probabil citesti cand te intorci...
la noi mai dureaza vreo 2 ani cred pana ma voi stabili acolo cu fetele si ma gandeam cu groaza ca antonia la anu merge la scoala si anastasia in 2008.ma gandeam sa le orientez aici la o scoala germana sa le fie mai usor.
ce coincidenta si pe mine ma cheama si simona...
MINIUTA.....buna!
eu in germania vin tot in nurnberg si nu am pe nimeni acolo cand vin,prietenul meu e la servici si eu nici nu prea ies din casa pentru ca mi-e urat singura. si eu imi doresc prietene acolo si m-as bucura sa luam legatura. eu nu stiu nici limba si sunt speriata de bombe acolo,nici la magazin nu ma duc singura ....
va pup pe toate si multumesc pentru raspunsuri.
dana,mama antoniei 5 ani si 8 luni si a anastasiei 4 ani