Viata in germania (45)
Raspunsuri - Pagina 16
aschiutza spune:
Didi Alex, sanatate la puiut!
Ce mai scriu ziarele despre Romania: http://www.n-tv.de/828445.html si http://www.welt.de/vermischtes/article1018608/Mann_verklagt_Gottund_verliert_Prozess.html
------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
DidiAlex spune:
Aschiutza, multam mult de ganduri bune
Se pare ca a avut doar o indigestie si nimik mai mult. Fara dearee, febra sau altele. Bine cam scapat .
Vik, multzumesc mult de sfaturi. Esti o comoara, sper sa nu imi foloseasca vreodata dar..ma gandeam ca ne-a pocnit beleua.
De Päpa, nu mai stie nimeni?
Dar Narcisa, o fi nascut? Nu tine nimeni legatura cu ea?
hristina spune:
Dragi nemtoaice,scuzati ca intervin in topic dar vroiam sa intreb daca exista cumva printre voi,cineva care sa vina sapt asta in tara si sa-mi aduca si mie ceva de acolo!
Sau,daca aveti vreo cunostinta care vine in tara,asta pana cel tarziu,sapt viitoare,adica pe 27-28,max 29!
Astept raspunsurile vOastre si va multumesc anticipat!
Kasi si Victoria
helbi spune:
Eu vin duminica in Buc.cu avionul. Daca nu e ceva voluminos sau greu, te ajut (am bagaje multe si nu pot lua mult). Da-mi PM.
hristina spune:
quote:
Originally posted by helbi
Eu vin duminica in Buc.cu avionul. Daca nu e ceva voluminos sau greu, te ajut (am bagaje multe si nu pot lua mult). Da-mi PM.
Andreia
Ti-am dat pm, Helbi! Multumesc de promptitudine!
Kasi si Victoria
mamica dulce spune:
Buna fetele,am citit acum din urma vreo 10 pagini,vad ca aveti spor,nu gluma!!
PAPAdic-ce-ti fac printesele? Tu cum esti,ai luat MD? Multa sanatate!
Narcisa,tu ce faci? Unde esti?
La noi a fost cald doar weekendul trecut,am fost la freibad,a fost super si de atunci ploua si e frig.Nu mai vine vara.Cica ploua tot weekendul si nici saptamana viitoare nu-i mai bine M.-am saturat de frig,mor de ciu´da cand aud ca in romanaia sunt 40 de grade.Vreau si eu macar 30 aici.o saptamana cap-coada sa ma pot duce la strand macar,ca la mare nu ajung anul asta.
Cristina ,voi ce faceti?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
narcisa spune:
Imi pare f.rau ca timpul meu e nespus de limitat momentan, cu cei doi acasa, da Doamne sa rezist inca 2 sapt. si jum. pina incepe gradi si cu mulsul laptelui, dus la spital etc, sint aproape in pragul unei depresii urite, pt. ca nu fac fata, tati e la servici si alt ajutor n-am. Am scris aici citeva cuvinte:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103130&whichpage=4
multumesc de intrebari
numai bine
narcisa, o mamica fericita
mamica dulce spune:
iNarcisa,am citit la celalalt subiect si iti doresc din suflet sa treceti repede peste perioada asta grea.Bine ca Bianca e sanatoasa,e o scumpa si in poza nu arata nici pe departe a copilas nascut la 35 de saptamani.Nu poate veni nimeni din romania sa te ajute cateva saptamani macar? Copiii incep acusa gradinita si pana atunci incearca sa te relaxezi,mai baga-le un dvd,doua ca n-are nik si linisteste-te,odihneste-te. Tu te-ai refacut dupa cezariana?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
monicaa spune:
Buna fetelor
Nu am mai dat de mult un semn de viata...m-am adancit in viata profesionala si acolo am cam ramas :). Dar acum scot capul la lumina si o iau mai usor. Sunt in 13 saptamani insarcinata si multumesc lui Dumnezeu pana acum sufar numai de oboseala.
Batai de cap majore imi dau insa Elternzeit si Elterngeld. Are cineva experienta, in special cu posibilitatea de a lucra Teilzeit?
De la HR de la noi am primit o gramada de informatii dar majoritatea vin din ce scrie in lege si nu din experienta altora. Iar viata in Germania ne-a invatat relativ repede ca nu tot ce e pe hartie se si intampla in realitate.Mai ales ca legea e noua...ma streaza un pic.
Teoria in cazul meu spune ca as vrea sa stau doar 1 an acasa iar de la 6 luni sa lucrez Teilzeit dar home office. Azi am aflat insa ca facand Antrag doar ptr 1 an pierzi posibilitatea de prelungire pe inca 2 si daca nu te prezinti la serviciu..adios. Si Dumnezeu stie cate "Ausnahmen" or mai fi.
Orice informatie din propria experienta, din auzite de la prietene, cunostinte mi-ar fi de tare folos.
Pana una alta numai bine si un week-end placut,
Monica
helbi spune:
Felicitari Narcisa si sa-ti traisca Bianca Marie! Sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii, alaturi de cei 2 fratiori. Iar tie, refacere usoara si rapida! Incearca sa te odihnesti, ori de cite ori ai posibilitatea.
Monicaa, felitari si tie (chiar ma intream odata, mai demult, pe unde mai esti) si sarcina usoara, fara pb!
Si pt ca duminica dimineata plecam in tara, va dorim o vara insorita (va mai trimit din RO ceva grade) si concedii placute, celor care urmeaza sa pplece in perioada imediat urmatoare.