Viata in germania (45)
Raspunsuri - Pagina 17
tinatache spune:
narcisa, sa-ti traiasca bebelina printesina! arata f bine, ciar ca nu zici ca e la 35 sapt. hai, capul sus, trece si asta si apoi intrati in rutina cu toate.
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Carmi spune:
Narcisa, felicitari pentru frumoasa mica !
Monicaa, sarcina usoara si un bb sanatos !
Andreia, drum bun si petrecere frumoasa in tara !
Weekend insorit va doresc,
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
papadie spune:
Felicitari NARCISA!!! Vezi ca sotul tau isi poate lua zile libere (platite de asigurarea de sanatate)! Printesa Bianca e o frumusataaaaaaa! sa va traiasca! daca sotul nu poate sa stea acas cu voi mergi la spital cat mai devreme si lasa-i pe ceilalti doi la spielplatz. (numa sa ai grija ca de acolo imi culese Catrina Magen Darm Grippe).
Felicitari Monicaa! Sarcina usoara si bblush sanatos
Noi azi la amiaza am iesit din spital. Sambata am internat-o pe Catrina iar duminica pe Sofia asa ca am fost in familie. A fost horror caci Catrina de vineri pana marti n-a mancat nimik, nimik!!! numa ce bause vineri acas fo trei bibe cu electroliti. Sofia a venit a mancat, baut, joi i-au scos perfuzia, vineri a inceput a inceput sa vomite si sa nu mai manince nimik. ce sa zic...catrina de la 15 kile are 12, iar Sofia........7 kile Catrina a fost spaima sectiei ca atare toata lumea ii zicea "little devil" si dr. il punea pe asistent sa-i fac control si ala pasa treaba la sora medicala...un circ fara sfarsit ce-a putut face. Catrinei i-u dat drumul de ieri acasa si azi cand a venit cu ionu (care btw zace, vomita si are diaree) cum au intrat pe usa sectiei a inceput sa zbiere "nein, nein, nein, nein" de s-a auzit dinspre camera asistentelor "Oooooo Catrina"
In rest sun mandoua trumatizate dupa spitalizare unde nu au mincat nimic deoarece "mimic nu bun aici" asa ca acasa baloteaza la greu supa si actimel si kakatesc de numa. iar eu am o greataaaaaaaaaaaaaaaa. eu nu prea am auzit de boala asta in RO. adica am auzit da' nu asa in masä frate:(
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
vikinga spune:
Ati luat o forma urita a bolii. Nu de fiecare data e la fel. Chiar povesteam mai sus ce am patit cu Aldo in masina in drum spre Spania, in octombrie.. frig, la granita dintre elvetia si franta era zapada, si eu trebuia sa-l schimb intr-una...avea mititelul exact 2 ani.Aici cind ia unul la gradi fac toti. Degeaba evit eu zonele aglomerate. Dar in general starea rea dureza o zi doua, dina a treia zi e fit. febra nu mai mult de 39°C. Vomita cam o zi si are diaree vreo 2 zile. Cam asa se manifetsa o MD Grippe in varianta lightLa spital nu am ajuns pina acum. Nici eu nu auzisem in ro de enterocolita. Cel putin nu asa de des.Sanatate si voua! Sper ca virusul sa se mai fi ramolit un pic si sa nu faceti o forma urita ca fetele.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Christel spune:
Narcisa, felicitari pentru printesa, sa va traiasca! Imi dau seama ce greu iti este cu 3 copilasi mici, mai ales daca n-ai nici ajutor.
Papadie, sanatate multa la fetite!
Lauraa spune:
Papadie,bine ati venit!
Si noi am fost in spital,acum vreun an jumate,o saptamana am stat,LAra a fost numai in perfuzii, groaznic.Ea NU VOIA sa bea nimic,aia-i problema...
Si acum sa va zic: Vineri dupa amiaza s-a trezit Lara si era asa moalee si necajita..CAnd pun mana pe ea:FOC! Pun termometru: 39,5. Repede paracetamol, comprese.Sun la medic -> Urlaub .Caut altul,fac termin,mergem,cica are "un virus". Ea era deja super fit.In gat era rosie si avea niste puncte rosii prin gura. Na, mi-a dat reteta de Paracetamol.a zis ca nu trebuie nimic altceva ca trece. Acum---ea de atunci face febra,a avut si ieri,si azi,acum spre seara avea 38,5 i-am pus Paracetamol si am culcat-o.DUpa o ora plangea in pat,cand ma duc- UDA LEOARCA!! Am schimbat-o si am pus.-o inapoi,cred ca doarme dar mi-e frica acum, e normal? Oare ce are? Si-s numa io cu ele,al meu e in A., ofof,sper sa nu imi faca si aia mica ca mor!
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
tinatache spune:
mai fetelor ce avem de umblam toate numa pe la dr.??? eu acuma vin de la pediatru (cu amandoi!) si acusi merg la dr. de fam., pt mine. deja mi-a trecut si de concediu si de tot, mai bine ramaneam naibii acasa, eram sanatosi, odihniti...
lauraa, de obicei dupa febra vine transpiratie, e normal si eu o consider un semn bun.
sanatate, poate data viitoare vb si de alte treburi.
apropo, ne-au venit pasapoartele!! 1 luna jumate, asta da record
(in loc de 3 luni ca pana acum)
Cristina
Lauraa spune:
Tina, voi ce aveti maica? Ati venit bolnavi din contzed?
Lara e pe antibiotic, are streptococ, vai - ieri in srum spre cabinet mi-a vomat in jet in masina- PUTEEEEEEEEEEEEE de iti ia nasul!
Cu Louie am fost azi la U4, a primit doo vaccinuri biata de ea...
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
tinatache spune:
oana, voi sunteti bine?
laura, si noi pe antibiotic. Eu l-am terminat si acu incepe fica-mea. Amigdalita eu, ea o viroza... who knows what?
Al mic tuseste si mi-a zis sa-i dau sirop de tuse sa n-ajunga ca sor-sa asa ca speram ca scapam. El e cel mai intreg, inainte de contzed a fost sotul bolnavior asa ca numa piticu a mai ramas. Nu-sh ce se-ntampla, si la servici sunt o gramada bolnavi, tot felul de virusi nenorociti...
Cristina
papadie spune:
mei noi am spalat masina de doua randuri de vome. grrrrrrrrrrr. fetele is OK. io am scapat numa cu vreo doua zile gretoase dar ionu le-a zacut cand in pat, cand pe buda.
incepem sa reintram in normal ceea ce va dorim si voua!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush