Viata in germania (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aschiuta, pai pe caldura asta racita mai? Saracuta de tine!Papadie a plecat ieri seara cu fetita in spital. sa speram ca e bine!Lalelele(imi joaca ochii ) vad ca nu s-au dat deloc, nush de ce mi s-aparut ieri ca am vazut mai multe. Cred ca pe ala sub numele meu l-a pus Mirela de proba.Iar Marius nu o fi intrat pe net. Papadie cu copiii bolnavi. Am inteles ca doar ei doi is florariiVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR DIN GERMANIA, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Nu stiu daca vara o sa vina in germania, dar sigur primavara a venit:) Ploua cu lalele rozalii la subiectul nemtzoaicelor:) Oricit ne-am contrazis pe teme de la fotbal, nemti, politica, scoli si mai stiu eu ce(la vreme am fost intotdeauna de acord tre sa recunoastem) si orict o sa ne mai certam si de acum incolo, sper sa nu:)), laleaua ne va aminti ca am fost unite pt un gest atit de frumos. Pt un copil care sufera: Diana. Ce poate fi mai frumos decit speranta si incerderea in bine!Copiloi si Alina cite o lalea pt voi:) Si eu am iertat cind am decis sa vin inapoi pe DC si altii pe mine Si ma simt mai bine asa.Acu' sper sa nu fi calcat pe cioburi si sa redeschid vreo tema, ca tot e liniste, dar m-a luat valul lalelelor(a trebuit sa zic cuvintul cu voce tare ca sa reusec sa-l scriu)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Aschiuta ia uite chiar s-au terminat lalelele la tine, ca tocami ce ai zis. Ii dau PM lui Marius.In caz de mai e cineva in situatia asta sa ma anunte, stiu ca Diana e tot ce e important, insa asa e frumos si corect fata de toata lumea:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Vikinga, multumesc mult de gandurile tale bune!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Vikinga, multzam fain! Acum am si eu laleaua mea care sa imi aduca aminte de Dienutza.
------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetele,

a venit vara si in germania ca deja ma topesc, noi mai avem putin si intram in austria, asa ca va mai citesc peste vreo saptamana, cand ne intoarcem...

va pup pe toate si sanatate bolnaviorilor!

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Päpä& Vik, se pare ca o sa ne loveasca valu

cum e cu Mangen Darm Grippe ?

Robert al meu a plecat la culcare spunandu-mi ca il doare burtica..acu 10 minute a vomat...Ca o face el ca o facem noi..okei..dar ce ma fac cu David. El nu are nici 7 saptamani.
Cum spunea, Papa, ceva sfaturi? ca le astept ca aerul pana maine dimineatza cand sun pediatra.

Mergi la inceput

Alexandra vezi intii sa fie pus un diagnostic sigur.Uite vad ca Papa nu a mai intrat pe net. Chiar ma gindeam la ea, a plecat cu fetita in spital si de at nici un semn. I-am trimis un PM acum 2 zile si vad ca e nedeschis, semn ca nici macar nu a avut timp ori starea sufleteasca sa citeasca.Aluia mic numai tzitza poti sa-i dai e singurul "medicament" care-l mai protejeaza. Pe cit se poate un contact minim intre copii, igiena maxima. Aldo a afcut prima data cind avea 4 saptSi asta pt ca soacra-mea tipic mediteraniana, zilnic batea magazinele la shopping, ce-i trebuia ei la 75 de ani nu stiu! Ca pina la urma nu cumpara nimic. Dar a cules virusul. Cel mare mincare putina ca nu are nevoie, oricum o vomita. Mai bine extrem de putina si sa o pastreze. Dr ne zice low cost diet cum se zice aici. Fara lactate, fara carne, fara grasimi. Cite o piinica alba(aia neagra fermenteaza) fara unt ori margarina, paste, orez fierte in apa, fara sos. Apa multa. Nu sucuri ca si alea il fac sa vomite. Dupa 2 zile poti s aincepi cu un actimel, ca e mai usurel si cica reface flora stomacelului. Unii duc boala pe picioare altii-s mai somnolenti, insa nu excesiv. Aldo de ex statea la tv la desene, mesterea la lego, dormea 1 ora dupa amiaza. Somnolenta excesiva ori febra prea mare nu e semn bun, trebuie mers la dr direct.Si neaparat inghitituri dese de apa. Pt febra paracetamol. Dar daca e peste 38.5-39°C, pt ca trebuie fortat ca si corpul sa lupte. Inainte de nani o masura de nurofen ca sa se poate linisti.Pt voma in exces e bun Vomex-ul, dar trebuie lasat corpul sa se manifeste, un medicament doar noaptea ori de sunteti in avion ori la drum lung in masina cum ni s-a intimplat tot noua. E un medicament tare bun. Am vazut odata la tv un documentar nu rideti.. despre voma. Cum se formeaza senzatia si mai ales mecanismul care o intretine, de vomiti de 10 ori la rind. Alte medicamente nu-si iau rostul, nu dati aiurea medicamenete pt diaree, smecta ori mai stiu eu ce, ca-s fix degeaba si atitea medicamente strica.Hidratare si solutia aia electrolit. Oricum la copii trece in 2-3 zile, dar cam dupa 5 zile-o sapt sunt buni iar de gradi ori scoala.Daca o iau si aldutii e mai nasol. Macar sa aveti bafta sa fie o forma usoara. Pt ca MD Grippe nu e intotdeauna la fel. Variaza ca intensitate nu am idee datorita caror factori.A avut sotzu' odata o forma urita tare, exact la drumul lung cind Aldo a facut-o in masina. Eram in drum spre Spania. La destinatie inca o zi a mai stat Aldo ametit si pe urma incet incet a inceput sa manince si gata era fit. Dar acolo la destinatie a luat-o sotzu' de a stat mort in pat 4 zile, temp mare, frisoane, voma, tot tacimul. Eu nu am prins-o atúnci. Asa ca nu e o regula stricta de fiecare data. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Vik, multzam mult!
a vomat de vreo 5, 6 ori pana acu..dar cine le mai tine randul..momentan bea apa. sa vedem pana maine, pardon se lumineaza

Mergi la inceput