Se mai comporta cineva asha??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ce ironie ...
Ai o relatie in care ii ceri voie sa mergi cu fetele la Mac si ... il inseli fara sa-i ceri voie .
Cum ai ajuns sa ii ceri voie sa iti petreci timpul intr-un anume fel?? De ce crezi ca nu ai avea si tu ceva drepturi? El de unde venea la 1 noaptea? De la servici / deplasare sau ...?

Asa cum te vad eu ... ai grija cu cel de care zici ca te-ai indragostit. Nu cred ca poti evalua / cunoaste un om. Nu cred ca este bine sa iei decizii de genul asta. Rezolva mai intai problemele de co-dependenta, subapreciere si ce mai ai.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

quote:
Initial creeata de noi2

..Ma simtzeam rau, chiar foarte rau..cred ca vreo indigestie ceva,probabil ca nu mi-a cazut bine mancarea grea, mai ales ca in ultimele 3 luni nu am atins prajeli shi mancarea rapida..asha ca de pe 6 pana pe la 12 noaptea.. am facut naveta.. sufragerie -baie..pana shi apa sau sucul de lamaie il varsam.. alba ca varul, singura..ma tzineam de peretzi sa ajung pana in pat..ishi fuma tacticos tzigara ..cum am simtzit mirosul de fum, din nou..la chiuveta...normal , sa nu-l deranjez..

Draga mea,nu cumva esti gravida?Ia fa-ti tu colo un test ca prea multe simptome specifice ai! Si eu am descoperit ca eram gravida cand aveam deja 8 saptamani.Aveam aceleasi simptome,dar credeam ca e de la fiere,cand colo...era un Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by noi2

shi sa nu incerc sa-i alin suferintza in masura in care pot..

Nu pricep o iota... cum poti sa gindesti asa (dupa mine... bine) insa in legatura cu altii, dar nu este valabila si cu tine???

Tu nu ai invatat (nu stiu ce virsta ai, desi cred ca nu mai esti un copil) ca oferi dar si primesti???
Sclavagismul a murit.... relatiile de subordonare sint la serviciu. Trezeste-te, recapata-ti respectul ptr. ca in ritmul asta... vorba Ileannei sa nu schimbi "stapinul".
Ai serviciu? Te poti descurca singura? Ai parinti sau rude in apropiere pe care sa te poti baza sau sa te sfatuiesti?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by noi2

Adina, inca nu i-am spus nimic, ashtept sa termin examenele shi la sfarshitul lunii viiotare ii spun, inainte nu pot , pt ca mi-ar face viatza un calvar.... Shi chiar daca nu il mai iubesc, niciodata nu am incetat sa fac toate treburile inerente casei, nu ii lipseshte nimic,mancare, spalat, curat, hainele calcate la dunga.. doar ca am racit relatzia putzin..il vad ca pe un frate..nimic mai mult... insa tot imi spun ca daca situatzia ar fi fost invers, sau chiar daca nu l-ash cunoaashte, nu m-ash comporta asha cu cineva..care atunci are mai mare nevoie de mine..

..shi te iubesc...

Ba eu zic sa o lasi mai moale, ca daca acu' te porti impecabil si peste o luna ii pica din cer vestea ca ai pe altul si divortezi va face garantat un soc emotional. Si nici nu cred ca va fi de acord cu divortul. De ce ar divorta de gospodina perfecta care ii cere voie pentru orice pas pe care il face?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

noi2, nu il scuz pe el, da' tu ce vrei de fapt?

mi se pare "bizar" ca a trebuit sa-i ceri voie pt McD cand tu de ceva vreme ai o viata paralela...
ai nevoie sa iesi cu capul sus din relatie, sa te compatimeasca toata lumea ca "vai saraca, cu ce insensibil a stat, da' bine ca in sfarsit a gasit pe cineva "de soi"????

ma scuzi ca sunt "dura", insa mie nu-mi plac oamenii duali; ok, ai un monstru de sot, te inteleg ca vrei sa-l parasesti; dar mi se pare ca era corect fata de tine in primul rand, sa pleci imediat ce ti-ai gasit jumatatea, imediat ce n-ai mai suportat "montrul insensibil" de sot ;
dar nu, tu stai sa-ti "aranjezi ploile", eventual "te asiguri" si de noul partener si traiesti in minciuna profitand de anumite "avantaje"

si te rog sa nu-mi spui ca ti-e teama sa-i zici sotului ca-l parasesti din motive de "violenta" caci traiesti intr-o tara in care sunt convinsa ca ai "asigurata" oaresce protectie

so, ce vrei de fapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Nu pot sa inteleg aceasta relatie. Traiesti sub teroare si vina este numai a ta. Cum adica sa ii ceri voie sa mergi la un suc cu colegele?!? Sotul tau te va respecta atunci cand tu vei impune respect desi respectul ar trebui sa fie reciproc si de la sine inteles.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

da, "reciproc" e cuvantul bun. exceptional ales, daca ar interesa pe cineva parerea mea...
ma scuzati ca nu inteleg (sunt mai blonda asa de felu' meu, macar virtual), da' de ce vrei compatimire de la ala la care ii pui o foarte frumoasa pereche de coarne? :) sau sunteti ramasi la stadiul de "Relatie platonica" (chiar, exista asa ceva intre 2 soti plecati pe meleaguri straine? sau nu am retinut eu bine, oricum asta e treaba secundara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

pai e usor de inteles: incearca sa adune voit cat mai multe motive care sa scuze faptul sa inseala si care sa ii dea mai mult curaj sa anunte evenimentul.

comportament destul de uman la o adica: sa-ti cauti scuze. dar nu si sanatos sau demn.

fata asta se simte vinovata si ca respira. pentru ca poate sotul, parintii, socrii, prietenii, vecinii - ar fi usor deranjati si asta nu se face. si atunci se mai mira ca el sterge cu ea pe jos dc are curajul sa icneasca k o doare burta.

nu te poate sotul ruga frumos sa-l lasi sa te respecte putin ...

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

ILEANNA,o sa-tzi urmez sfatul..o sa-mi rezolv problemele de co-dependentza, subapreciere shi restul..

ROSEY, nu va shtii ca am pe cineva..doar ca relatzia noastra s-a degradat in timp, nu mai am iluzia pe care o aveam acum catziva ani, dragostea s-a pierdut pentru ca s-a pierdut respectul reciproc shi atat.

OANA, nu ashtept compatimirea nimanui.. mi-am facut-o cu mana mea, s-a ajuns pana unde s-a ajuns in relatzia noastra shi atat.. nu pretind ca lumea sa spuna.. Vai saracutza... nu este genul meu..cand m-am casatorit nu am cerut parerea nimanui shi nici acum la divortz nu o voi face.. este hotararea mea,. shi cine vrea o accepta, iar cine nu.. treaba lui..cred ca sunt stapana pe ceea ce fac, shi daca voi fi greshit, timpul le va spune pe toate..deocamdata este ce imi doresc; da, nu-mi place viatza duala, insa de moment nu o pot schimba..o tzara straina, singura, el cu toata familia, totzi violentzi din fire, vreau sa-mi continui studiile in Romania, deci trebuie sa termin sesiunea ca sa pot continua in tzara.. shi evident trebuie sa masor fiecare pas pe care il fac..iar pe parintzi nu ii pot pune pe drumuri shi sa-i impovarez cu probelemele mele avand in vedere varsta shi sanatatea shubreda pe care o au...oricum.. cat de curand se va termina totul.. este tot ce-mi doresc.

Nu voiam sa degenereze ce am scris aici spre viatza mea actuala.. insa trebuia sa ma gandesc ca era inevitabil shi sa-mi ashtept criticile..le accept pe toate..
Tot ce voiam sa spun este ca nu mi se pare normal un asemenea comportament, indiferent din partea cui vine...doar mi se pare inuman..ma gandesc.. ca shi daca nu ash mai fi cu el, shi ash shtii ca se simte rau.. l-ash ajuta cu tot ceea ce pot, mai ales nu ash rade in hohote shi nu i-ash trimite fumul de tzigara spre nas..asha..,in bataie de joc, asta in situatzia in care nu shtie nimic shi nu banuie nimic..inseamna ca daca ar shtii, poate ca acum ash fi ciopartzita in pungutze in congelator sau la 7 metri sub pamant...asta nu mai tzine de iubire, dragostea sau viatza duala.. tzine de umanitate..

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Shi la fel de ushor de intzeles..nu caut scuze, nici ca altzii sa ma intzeleaga.. nu am de ce.. cu ce ma incalzeshte ca cineva ma intzelege sau nu...asum deciziile pe care le iau, oricare ar fi ele.. shi daca va trebui sa platesc pentru asta, o voi face ... shi daca o sa ma aleg cu o bataie buna sau cu maine shi picioare rupte.. nu-i nimic.. se vindeca ...shi daca s-a intzeles in ce sens am deschis topicul, ma bucur.. daca nu, nu-i nimic..doar ca pana aici am ajuns.. nu am de ce sa ma scuz sau sa ma disculp.. evident nu este ceva cu care sa ma laud sau sa caut sprijin..sau cu care sa ma mandresc.. sau sa pretind mila shi sa ma disculp..asta este insa viatza mea,pe care cat de curand o voi schimba.. in bine sper..doar atat.
Multzumesc pentru raspunsuri .

..shi te iubesc...

Mergi la inceput