Mamici de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Luna, mie nu mi-a masurat gine niciodata burta, nu m-a cantarit, pe masa m-a "verificat" prima data la 36 saptamani, iar in rest eco, eco si iar eco.
Acu', beneficiem si de sisteme total diferite, de doctori scoliti diferit. Stiu ca acolo o eco la o clinica particulara inseamna foarte multi bani, da' pentru linistea ta, daca iti da mana, mergi.

De pitici pe creier nu scapam prea usor, da' putem sa-i sortam sau macar incercam sau ii fugarim sa se mai duca si la altii!

Simona+38 mamica de Miruna

A M R 14 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara !
Estecri multumesc mult de reteta, o sa incerc si eu. La fel patesc ma trezesc cu gura plina de apa si ma arde asa rau de-mi dau lacrimile.
Siminoc, sa fiti fericiti, ani multi impreuna, intelegere si nastere usoara tie si bebitz sanatos.
Eu azi toata ziua am avut senzatia ca am mainile si picioarele umflate si toata ziua doar am dormitat. Si acuma am o leneeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...........
Maine dimineata ma duc sa-mi fac analize, in principal fierul ma intereseaza ca ala imi iesise 8 ultima oara (explicabil de ce tot am lesinat), si am doza dubla de fier, pe langa Elevit.
Ma duc sa ma asez in pat, sa aveti toate o noapte linistita si sa ne citim dimineata cu bine.Milioane de pupici si noapte buna tuturor!

Jeni33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by siminoc

De pitici pe creier nu scapam prea usor, da' putem sa-i sortam sau macar incercam sau ii fugarim sa se mai duca si la altii!

poze cu burtica si fara

Nu stii bancul cu gandacii care au plecat la vecini si au adus 10.000 de prizonieri?

Presiunea aia in cap o simt si eu cand se impinge BB f tare si mi se taie si respiratia...e ok, creste presiunea pe circulatia superioara pentru ca apasa pe venele din circulatia inferioara sper ca intelegeti ce spun).

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Ce putin mai aveti fetelor! eu sunt o proaspata mamica(fetita mea are 2 luni) si am intrat ca sa va incurajez si sa va spun sa nu plecati urechea la persoane care povestesc experienta nasterii ca pe ceva monstruos. Fiecare organism reactioneaza in felul lui. Si mie mi-a fost o frica si am nascut foarte usor(sunt la prima nastere) tinand cont ca am avut prezentatie pelvina iar fetita mea a venit cu piciorusele pe lume.Am nascut natural fara epidurala si din 3 impingeri am fost gata. e drept ca a trebuit sa ma taie putin dar nu am simtit nimic iar dupa nastere m-am recuperat foarte repede.Travaliul l-am simtit asa ca niste dureri mai puternice decat la ciclu.Multumesc lui Dumnezeu si domanei doctor ca suntem bine sanatoase amandoua
Daca v-am deranjat cu interventia mea va rog sa ma iertati dar am simtit ca trebuie sa incurajez pt ca eu pe durata sarcinii nu am auzit decat grozavii care m-au dat peste cap
Pupici cu sclipici nastre usoara va doresc tuturor si bebei mancaciosi si fara colici!!

Mergi la inceput

Multumim de incurajari si sa-ti traiasca puiutul.

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78
Presiunea aia in cap o simt si eu cand se impinge BB f tare si mi se taie si respiratia...e ok, creste presiunea pe circulatia superioara pentru ca apasa pe venele din circulatia inferioara sper ca intelegeti ce spun).

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

mie mi se intampla sa am senzatia ca raman fara aer, ca trag aer in mine, da' n-ajunge in plamani. si numai cand stau, intinsa, sau pe scaun. nu mi-aduc aminte sa se fi intamplat cand sunt in miscare.

cum e bancul? ca nu-l stiu!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by florin-a

Ce putin mai aveti fetelor! eu sunt o proaspata mamica(fetita mea are 2 luni) si am intrat ca sa va incurajez si sa va spun sa nu plecati urechea la persoane care povestesc experienta nasterii ca pe ceva monstruos. Fiecare organism reactioneaza in felul lui. Si mie mi-a fost o frica si am nascut foarte usor(sunt la prima nastere) tinand cont ca am avut prezentatie pelvina iar fetita mea a venit cu piciorusele pe lume.Am nascut natural fara epidurala si din 3 impingeri am fost gata. e drept ca a trebuit sa ma taie putin dar nu am simtit nimic iar dupa nastere m-am recuperat foarte repede.Travaliul l-am simtit asa ca niste dureri mai puternice decat la ciclu.Multumesc lui Dumnezeu si domanei doctor ca suntem bine sanatoase amandoua
Daca v-am deranjat cu interventia mea va rog sa ma iertati dar am simtit ca trebuie sa incurajez pt ca eu pe durata sarcinii nu am auzit decat grozavii care m-au dat peste cap
Pupici cu sclipici nastre usoara va doresc tuturor si bebei mancaciosi si fara colici!!

Multumim pentru incurajari!
Te rog da-mi mai multe detalii despre nastere. Bblina mea e tot cu prezentatie pelvina si mie mi-a fost recomandata cezariana, pt ca sunt prea multe riscuri pentru mine si bebe. Io tot la prima nastere. Iar medica este adepta nasterii naturale, si vine chiar si noaptea sa te asiste / opereze (ca nu face cezariana la rece, decat daca sunt alte riscuri)! Unde ai nascut?

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

pai pe scurt bancul....un tip nu mai scapa de gandaci si ii trece prin cap sa vorbesca cu "capetenia": "mai, voi nu va simtiti asa...inconjurati de toti gandacii din bloc, de pe la vecini? Nu va duceti sa ii casapiti?(in speranta ca vor muri)"....Zis si facut, pleaca toti gandacii in razboi la vecini sa omoare amenintarea!
Dimineata se trezeste tipul....casa FULL de gandaci. lI intreaba dezorientat pe capetenie "Pai...nu v-ati dus la razboi? Ce s-a intamplat?"
"Ba am fost....si am adus 10.000 de prizonieri!"

Asa si noi, poate ne trimitem piticii prin plimabare si se intorc cu "prizonieri"

Eu zic, fiecare cu piticul lui...personal am o colectie impresionanta de pasarele care zburatacesc din cand in cand si apoi se linistesc

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

super bancu'! uite, la aspectu' asta nu m-am gandit! ca s-or intoarce piticii cu mai multi!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

io ma retrag, pana nu ma ciuruiesc tantarii! sunt groaznici!
pe maine!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput