Mamici de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina_ana spune:
Gata, m-am intors si eu de la doctor cu vesti buuuunnnneee!!!!! Bebele are 2500 grame, deci a crescut foarte mult intr-o luna, in ciuda faptului ca eu nu m-am mai ingrasat deloc. Deci m-am linistit din punctul asta de vedere!!! In rest, toate bune, sta cu capul in jos,iar colul e destul de lung si inchis, in ciuda contractiilor. Am discutat si despre nastere si m-a asigurat ca o sa am parte de epidurala (uraaaa!!!!).
Siminoc, felicitari pentru aniversarea casatoriei si la multi, multi ani fericiti impreuna!!!!
Nikole, super reteta, merci mult, mi-am salvat linkul in favorites si o sa o gatesc si eu zilele astea.
Simo, super bancul. M-ai facuit sa rad de una singura!!!
Florin-a, multumim pentru povestea incurajatoare despre nastere. Avem mare nevoie de exemple pozitive!!!! Sa-ti traiasca bebicul si sa va faca cei mai fericiti parinti!
Cristina, 34+ si bebe scump
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2
cristina_ana spune:
Lia, felicitari pentru vestile bune de la doctor!!!!! Incet-incet, ajungem toate contractistele cu bine la final!!!
Cristina, 34+ si bebe scump
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2
AndraZ spune:
Kitty_Nic, Meda, Miillyy felicitari pt bebeii si va urez sanatate, fericire si impliniri alaturi de ei!
Karligutza, La multi ani! cu intarziere! Iti urez sa iti dea DD numai lucruri bune si cat mai multi ani alaturi de bb, sotz si toti cei dragi tie!
Fetelor, m-ati socat de-a dreptul cu ultimele 2 capitole. Am tras si eu putin chiulul si cand sa citesc din urma, ce vad?....se pare ca stresul ultimilor 100 de m isi spune cuvantul. ma bucur ca v-ati calmat si ca s-au rezolvat lucrurile.....cat despre plans....eu cred ca sunt una dintre cele care mereu au avut ceva de care sa se planga. nu este vina mea ca am avut si am inca o sarcina cu probleme, insa sper ca intotdeauna am gasit putina clementa si intelegere din partea voastra si ca nu am suparat pe nimeni.
Jadi, Andicu, deadline-ul se apropie. Suntem aici si va facem galerie!
Andra
35s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora
Gina M spune:
Jadi - am intrat sa-ti urez:Nastere usoara si un copilas plin de sanatate.
Iti sunt alaturi in aceste momente deosebite si de indata de fizicul iti va permite, te asteptam cu vesti despre micuta comoara la:"Piticodrom".
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
cristina26 spune:
Laura ai dreptate bebelusul se ingrasa in ultima luna un sfert de kg pe saptamana nu pe zi. Data viitoare o sa citesc inainte sa trimit un mesaj , daca nu uit.
Noapte buna tuturor.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
36+ Ingrid Ecaterina si mami
Samurai-lady spune:
Facem galerie gravidutzelor care mai au putin pana isi vor tine bebeii in bratze.Si saptamana asta e plina de bebelushi .
Sa fie intr-un ceas bun
Samurai-lady 34 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
liadorian spune:
Spunem si noi frumos "Bunaaa diiiimiiiineaaataaa" si facem o mare pentru toata lumea. Azi mai scadem o saptamana din cele cate au mai ramas si trebuie sa punctam cumva evenimentul, nu? Atata doar ca azi sarbatorim singure, ca ni-i tati dus de-acasa si se pare ca in toata Cehia n-a gasit o conexiune la internet. Mai asteptam un pic, cine stie...
Cristina, felicitari si tie pentru rezultatele bune de la control! cine-ar fi spus ca dupa atata frig si ceata va iesi si pentru noi soarele? Eu am impresia ca de-abia de-acum a inceput partea cea mai frumoasa a sarcinii, sincera sa fiu as mai astepta cateva saptamani peste DPN cu nascutul, numai sa am timp sa savurez perioada asta.
Andra, ma bucur ca ai intrat sa ne spui un pic despre tine! Iar discutia despre care aminteai nu se referea nicicum la genul de probleme pe care le-ai avut tu, din pacate. Asa ca poti sa ne povestesti mereu tot ce ti se intampla, oricand va fi aici cineva care sa te sprijine. Dar de lista deja lungutza de bebelashi si bebeline ce parere ai? Eu o recitesc zilnic si parca nu-mi vine sa cred ca-i adevarata.
quote:
Originally posted by florin-a
Ce putin mai aveti fetelor! eu sunt o proaspata mamica(fetita mea are 2 luni) si am intrat ca sa va incurajez si sa va spun sa nu plecati urechea la persoane care povestesc experienta nasterii ca pe ceva monstruos. Fiecare organism reactioneaza in felul lui. Si mie mi-a fost o frica si am nascut foarte usor(sunt la prima nastere) tinand cont ca am avut prezentatie pelvina iar fetita mea a venit cu piciorusele pe lume.Am nascut natural fara epidurala si din 3 impingeri am fost gata. e drept ca a trebuit sa ma taie putin dar nu am simtit nimic iar dupa nastere m-am recuperat foarte repede.Travaliul l-am simtit asa ca niste dureri mai puternice decat la ciclu.Multumesc lui Dumnezeu si domanei doctor ca suntem bine sanatoase amandoua
Daca v-am deranjat cu interventia mea va rog sa ma iertati dar am simtit ca trebuie sa incurajez pt ca eu pe durata sarcinii nu am auzit decat grozavii care m-au dat peste cap
Pupici cu sclipici nastre usoara va doresc tuturor si bebei mancaciosi si fara colici!!
Florina, multumim mult pentru incurajari! Mai ales noi, incepatoarele, tare vrem sa auzim ca se poate naste si frumos! Multa sanatate tie si fetitei tale!
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!
Agri spune:
Neata fetele. Nu am nascut inca si vad ca m-au lasat contractiile, cred ca bubu face misto de mine.
Cristina felicitari ptr. vestile bune.
Fetele am citit tot dar constat ca nu am retinut mai nimic, am o lipsa de concentrare totala.
Cred ca de fapt ma oftic ca o sa nasca Jadi inantea mea.
Merg sa imi fac si analiza ptr anticorpi de grup sanguin, sper sa primesc rezultatul tot azi.
Si mai cred ca o sa ma sexez diseara(daca conving una bucata tatic) ca sa nasc maine odata cu Jadi si Andicu.
Va pup si sa avem cu toatele o zi buna!
Vio si Eva (27.09.05)
jadi spune:
Neata fetelor, ma primiti si pe mine la cafea?
Aseara am stat pana tarziu si am aranjat dormitorul meu si implicit camera lui bb mic, daca aveam si perdelele curate ma consideram absolut multumita, asa sunt doar multumita .
Bagajul tot nu l-am inceput, o sa clatesc pijamalele de mana ca sunt noi si azi promit ca il termin.
Azi trebuie sa ma axez un pic pe supozitoare si sa mananc mai putin dar azi noapte mi-am adus aminte ca dupa masa de ieri de la 3.30 pana seara am baut doar apa, sunt tare nu? In plus a trebuit sa mut socrul in sufra sa doarma si nu am mai dat drumul la AC, am dormit cu geamul deschis si a fost super bine, cred ca am o problema si cu AC-ul adica nu face frig si il las numai de 21 de grade!
NU stiu ce o sa fac cu masina de spalat, chiar sunt intr-o criza as zice, nu am spalat nimic din lucrurile celui mic si nu stiu ce o sa fac daca nu o rezolv, astia de la electrolux nu raspund la telefon dar nici griji prea mari nu imi fac, stiu ca sotul rezolva toate problemele dar ma alint si eu pe aici
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Fetelor, ma bucur ca aveti vesti bune de la controale! Si pentru incurajari, totul va fi bine, asa mi-am programat
Florina, sunt sincer fericita ca ne-ai relatat o nastere ca fiind ceva normal si usor, inca nu suntem pregatite de filme de groaza. Mi-aduc aminte ca si la cealalta odisee nu ne-am aventurat sa ne povestim lucrurile mai putin placute pana nu a nascut si ultima fata, dupa am povestit daca au fost probleme complicatii si ca atare nu au fost fetele panicate!
Gina iti multumesc in mod special pentru urari, sigur o sa vin si la scutece sa va spun si tie iti doresc un "cocosh" la eco cat mai curand!
Hook, ma bucur ca iti place bratara! Calatogul e de la ei, nu l-am pus eu dar e bun sa te uiti sa vezi ce produse sunt si sa te orientezi in caz ca vrei ceva!
Vio lasa nu te necaji, o sa nasti cand o sa iti vina sorocul si de data asta ar fi randul meu sa nasc inaintea ta .
Deni & Vlad & Tudor