Mamici de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
karligutza spune:
Gabi e bine daca Bogdanelul a dat ok-ul pt.antibioticul acesta. Si cu sacii de jucarii am ramas surprinsa de faptul ca sunt SACI nu ca se tineau iedutzii scai de ei... e firesc sa nu scape din ochi 'jucaricile' lor! si apropo de somn, sunt no comment! sigur asta ne asteapta si pe noi? portii clare de ne-somn?
Luna o fo' asa buna si multa mancarica incat am luat si la pachet.... dar cu tine ce se intampla? scuze, am ezitat (nu evitat) sa te intreb, chiar se s-a intamplat? de la ce contractiile astea? de ce slabesti... de ce iti faci de lucru cu sotul taman acum? ia spune-i ca am eu un "hook" mic cu care sa il amenint daca nu e cuminte! acusica isi incaseaza o pedeapsa daca te mai supara; nu erai tu gravida si el nu? ia mai aplica teoria aia cu alintul! or poate va lipseste inca o partida de soare!
sanatate multa si odihna (luna baga mai repede concediul ala) la amandoua mamicile de mai sus!
karligutza
sapt.39 cu la purtator
Simo78 spune:
Luna mai stai si tu cumintica...ca daca ii e foame mananca si paine goala, nu-i trebuie nush ce! Si ia sa-ti retragi afirmatia ca nu vrei sa nasti ca eu il tin in burta pana descopera astia cum sa il scoata laparoscopic (am doua cicatrice de la furunculi pe burta de cand eram mica-mica, plus buric - uite 3 gauri care le trebuie pentru laparoscopie )!
Simona 34+ Matei Hisham
Crash test dummies
karligutza spune:
Andicu mie mi-o placut gogoasha! voua?
vizionare placuta maine la film! ati ales deja?
bafta miercuri! si NASTERE USOARA! si RECUPERARE la fel!
si lui Deniss la fel! (chilotii am inteles, sunt pregatiti, restul? 'nervii' sunt pe pozitii?) si ia zi, cine a stricat masina de spalat?
karligutza
sapt.39 cu la purtator
estecri spune:
karligutza , tu cum esti programata pe 6 iulie(mai sunt 2 saptamani pana atunci) la cezariana/inducere sau internare daca ai facut deja 39 saptamani ? sau astea 39 abea le-ai facut?
jadi si andicu mai aveti putin , ziua de maine ca azi aproape a trecut si va vedeti bebeii . Doamne ce bucurie!!! Astepatam vesti despre cezariana sa ne povestiti si noua cum a fost si de maine facem si galerie!!!
siminoc la multi ani cu sotul( si cu bebele in curand) plini de bucurii si de sanatate ca-i mai importanta decat toate!!!
sorina 36+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
greierash spune:
Incepem sa le facem galerie, ca eu atat asteptam!! Pentru Jadi si Andicu!!!
Nastere usoara, si refacere rapida!!
Asta e ca o avanpremiera!!!
greierash 37+ Andrei....
- "Traieste clipa" -
estecri spune:
daca e de acu galerie jadi si andicu ...pai , galerie sa fie ....
sorina 36+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
karligutza spune:
am incheiat ieri 38 de saptamani.
azi e prima zi din sapt.39
in mod natural karligugurutza poate sa vina sapt.asta (am ceva contractii... dar cred ca inca nu sunt de nascut, ci de scurtat colul care vineri la control era lung)
si daca nu vine pana pe 6 iulie (cand voi avea 39 sapt.si 5 zile) sunt invitata la spital pentru internare si inducerea nasterii naturale, daca totusi organismul este pregatit! (dr.intai imi face un control si daca se adevereste ca se poate naste in ziua aia, voi naste pe 6 iulie!)
cam asta e povestea!
karligutza
sapt.39 cu la purtator
siminoc spune:
buna seara burticutze si mamicutze!
iaca am revenit si am citit din urma!
multumim tuturor pentru urari!
sa vi se intoarce inzecit!
de sarbatorit am sarbatorit ieri! am iesit si am papat ceva dulce!
sotu' si-a luat doua praji, iar eu una ca nu eram sigura ca pot sa pap mai mult. si pana la urma am papat io doua (una i s-a parut prea aromata, mie nu) si el una!
azi am facut o plimbarica, dupa ce a aterizat sotu' de la serviciu, de vreo ora juma prin cartier, ceea ce nu e ceva obisnuit pentru el! si am cumparat ceva material sa-i fac bblinei un cearsaf pt salteaua la patut, cu elastic pe margine, ca sa stea bine prins sub salteluta.
Simona+38 mamica de Miruna
A M R 14 ZILE (teoretic!)
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
s-a organizat galeria pentru jadi si andicu? si io.
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
Karligutza, foarte buna sampania de la tine! Multam fain!
Estreci, eu nu simt nici o presiune in cap, dar asat nu inseamna nimic! Poate ar fi bine sa-ti intrebi dr.
poze cu burtica si fara