Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 24
dordia2000 spune:
Si din a mea....superba melodie!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
tumpi spune:
Tzuni
u
Chiar imi place Sandra si imi aduce aminte de tinerete![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Tzuni spune:
Atunci haideti sa ne mai amintim de
www.youtube.com/watch?v=q7aKKZM_acY&mode=related&search=" target="_blank">TINERETEA MEA, A LU' TUMPI SI A DORDIEI

si 

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Mey duamna pisicoasa,
, ma bucur ca ti-ai gasit ochelarii. Ce te faceai fara?
Am sosit de la tuns. M-am vopsit, gata, am facut-o si p-asta!
Poze promit saptamana viitoare.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti
tumpi spune:
mephala sa-ti fie de bine cu noul look![]()
Tzuni esti belea, da iote ca tot m-ai intaratat acum,ce am gasit eu.
Mama ce mai dansam pe astea si-mi placeau la nebunie
www.youtube.com/watch?v=Q3mscGg4Eeg&mode=related&search=" target="_blank">muzica veke1
www.youtube.com/watch?v=MiuimDNlyuQ&mode=related&search=" target="_blank">muzica veke 2
ina C spune:
Tzuni, da' ti-am scris ...din Botseni!
mephala, bravo!ti-am zis ca nu sunt adepta pozelor pe net, dar daca vrei tu ti-as pune doua poze ( una cind eram grasa si una cind sunt frumoasa ....), pe mail e bine?
Delidana, te pup.
meniu de astazi:
md cafea
11 piersica+ 2 fisii de milka alba
12 doua rosii
15 o piersica+2 covrigi uscati
17 3 cremwursti si o lingura de salata gogosari in suc de rosii
probabil o pulpa la gratar pe la 19.30 cu o rosie
pupici,ina C
mephala, abia astept sa te vad!
carina spune:
Ina: si mie nu imi trimiti poze?
Eu imediat plec de la munci, ca nu mai pot imi plesneste capul.
De mancat nu am avut timp azi, da' ajung acasa si vad eu ce-mi pregatesc. Asa ca maine o sa am raport meserias la cat de mult mananc la munca.
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
tumpi spune:
fetele daca Tzuni tot a dat tonul, hai sa ne mentinem.
Asadar va invit alaturi de mine la miscarea de seara
www.youtube.com/watch?v=knjAM3XxPC0&mode=related&search=" target="_blank">MUZICA DE TOPIT CALORII
Tzuni spune:
InaC no, da' nu te supara, ca am si io o varsta. Am vazut io ceva de Eminescu pe-acolo, dar e greu sa procesezi informatii pe caldura asta! Iertare, stapana 
Mephala, si cum te-ai tuns? Cu blidul sau cu castronul?
Astept poze cu interes. Cat despre ochelari, daca nu-i gaseam, era nasol de tot. Ca nu ma descurc fara ei. Vad, dar fortez ochii si ma doare capul. Eu port -4.50 la ambii ochi.
Tumpi, in seara asta nu am cum sa ascult muzica de la tine. O voi face abia maine. Sunt sigura ca-i faina. Tu cand mai vii prin tara?
Fetelor, vreau sa va spun ca Tumpi si cu mine am participat la o actiune umanitara organizata aici, pe DC. Tumpi se oferise sa ne ajute cu niste pateuri pt copiii cu care urma sa ne intalnim. Si ma suna Tumpi: - Alo, Tzuni? Buna, sunt Tumpi! Si-am ras amandoua de cat de simpatic suna dialogul intre o "Tzuni" si o "Tumpi" 

Delidana s-o cultat sigur, Zuzilici absenteaza nemotivat (?), Mik face dulceata, mamicadulce bea bere cu sigrid, khristin e lenesa, roxa-boxa viseaza tatuaje, Sabinutz sta pe cantar, crystina si justasmallkiss sunt prinse cu treaba....dar restul ce scuze aveti?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos