Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 23
Delidana spune:
Buna dragelor,
Carmen, azi nu merg la sala din 3 motive: e inchis, am rusii pe cap (si-mi vine sa bat pe cineva
) si in plus, afara toarna cu galeata.
Vad eu miine cum ma simt, as merge la alergat dar daca ploua n-am sanse....
Weekendul asta am vazut "The Painted Veil", un film facut dupa o carte de-a lui W. Somerset Maugham. Frumos si trist.
N-am vazut "1408"...
Tzuni, si mie imi place cum cinta Pink, are o melodie haioasa tare, "Stupid Girls".
A cintat-o si pe asta la concert?
Ina, intr-adevar au fost ceva probleme ieri cu forumul, dar vad ca si-a revenit.....
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Da, Delidana, a cantat-o. Cu un dans erotiiic.... 
Fetelor, am reusit performanta de a-mi pierde ochelarii. Asa ca, pana imi fac altii, is lipita cu fata de monitor si las masina acasa, in parcare! 
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Da, Delidana, a cantat-o. Cu un dans erotiiic....
Fetelor, am reusit performanta de a-mi pierde ochelarii. Asa ca, pana imi fac altii, is lipita cu fata de monitor si las masina acasa, in parcare!
URGENT
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Sigur nu stai pe ei?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
(si-mi vine sa bat pe cineva)
propun sa incepi cu Tzuni, tot si-a pierdut ochelarii.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Ce liniste...toata lumea munceste...sau e prin frigider???
io am venit de la 'Purcica' (e o plaja cu dusuri de apa sulfuroasa)
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti
Tzuni spune:
Stimatele mele doamne Purcica
si Moftuoasa
, mi-am gasit ochelarii. Nu stateam pe ei (sic!). Mi-i luase seful sa se joace cu ei in timp ce vorbea la telefon. 
Deci: aveti grija ce scrieti de acum incolo, ca vad TOT! ![]()
Tzuni
Delidana spune:
Carmen, cum s-o mai bat acum, daca si-a gasit ochelarii? ![]()
Tzuni, da sefu' trebuie neaparat sa se joace cu ceva cind vorbeste la telefon?
Pune-i bine. 
dordia2000 spune:
Tzuni ai grija ce iti mai lasi la'ndemana sefului daca are obiceiuri d'astea...![]()
Mephala...sugestiva denumirea...
Eu sunt mandra de mine pt ca mai devreme a venit D-na Dir.Financiar a carei zi de nastere e azi...cu cate o farfurioara plina cu prajiturele, patiserii...chestii tare apetisante si nu am putut sa o refuz asa...in fatza dar...am cedat portia mea colegelor de birou care au fost superincantate. Asa ca... am fost tare pe pozitie!!!
Acum ma duc sa bag la matz ca imi e o foameeeee
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
tumpi spune:
Prezent si eu.Aici e o vreme de kk,nu-ti vine sa iesi si nici nu as fi iesit azi da aveam treburi de rezolvat.
Acum am venit repejor acasa, cu foamea-n gat
.Azi n-am papat decat 3 felii de hmm, nu-s cum sa le spun, un fel de paine(existau cu ani in urma niste pernute de inhibau foamea,cam asa e si "painea" mea) cu niste gouda topita.
Acum dau fuga in frigider ca am niste ardei umpluti si paine neagra facuta in casa, iar maine vin la raport pt un 
Pupici si o saptamana faina.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Tzuni spune:
Tumpi, uite, ca sa-ti mai treaca starea provocata de vreme:
www.youtube.com/watch?v=6tIqb52uWr8&mode=related&search=" target="_blank">MELODIE DIN TINERETEA MEA
Tzuni