Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 22
violeta70 spune:
Buna seara!
Week-end-ul asta a trecut repede, fiind destul de ocupata. Ieri, dupa o dimineata la cumparaturi cu sor-mea, am ajuns acasa si am facut curat
. Seara am mers la o terasa, unde ne-a apucat ora 4.00, cand am revenit acasa.
Azi ne-am trezit la 10.00 si am plecat pe strand cu sor-mea si ala mic, deci toata gasca. Se intelege ca am cam sarit calul: un pic de gratarel( mici, carnaciori si fripturica de porc). Pana aici este ok, dar am baut suc (pepsi twist si cola zero), am rontait bazaconi cu pizza, covrigei si floricele si a culminat cu o inghetata delta-"best" cu multaaaaa ciocolata
. Ca urmare merit multe 

, pe care mi le atribui singura.
Se intelege ca maine am sa mananc probabil fructe, desi seful meu a revenit din concediu, si cred ca a venit cu niste baclava originala, de la mama ei. Sper sa ma abtin, desi va fi f.f.f. greu.
Oricum, s-ar putea ca marti sa primesc un
. Nu-i nimic, asta este, probabil ca asa voi putea sa-mi mai fac si eu cate o pofta.
Acum va las, ca ma duc sa ma pregatesc pentru maine.
Pupici
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
dordia2000 spune:
Hop si eu dupa sor'mea care v-a relatat programul nostru de weekend.
Si eu am sarit calul asa ca...maine incerc o zi de fructe...ca tocmai madesumflasem de apa si...revenisem la greutatea de marti. Sper sa nu iau porcul marti la raport...asa ca...maine fac tot posibilul sa rezist numai cu fructe.
InaC este ok cu salata seara 
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
ina C spune:
violeta70, felicitari!esti atit de naturala...ne pui o poza cu tine "schelet"?
dordia, nu am mai mincat salata...doar piersicile si o omleta facuta de sot.
Tare mi-as dori o Superdieta, dar nu pot...FIRAC, asa zice copilul meu...
Tzuni ,
Mephala,,
Fetelor,, 
Tzuni, as vrea sa ma implic in ajutorarea unor copii necajiti, cum sa fac??????
ina C
ina C spune:
...tare e bine sa nu ai pofta de mincare...
v-am mai povestit de varicele mele ( mai ales mephala stie) , stiti ceva remedii naturiste?
eu am incercat Detralex, Rutoven si Tarosin, asta ca sa evit interventia chirurgicala.Acum am dat-o pe Gel de la Forever living si Arctic Sea tablete, a mai incercat cineva?Oare se poate evita interventia chirurgicala?
o saptamina minunata, ina C
mephala30 spune:
Neatza!
Meniul:
-cafea
-2 linguri de racitura, o inima si o limba de porc ![]()
-salata de rosii, castraveti, ardei, ulei de masline, ceapa
-2 piersici, 2 mere
InaC, chiar nu stiu nici un remediu. Imi pare rau.
Sa stii, si eu vreau sa vad o poza de-a ta. Sunt curioasa cum arati. 
Dordia, Violeta, bafta cu ziua de fructe!
Tzuni, hocus-pocus, ai aparut? ![]()
Delia, ce program ai azi? Incluzi si sala?
Mik, ai terminat cu dulceturile?
Eu voi fi ocupata cu coptul ardeilor si al vinetelor. Anul acesta am de gand sa-mi umplu congelatorul cu vinete si ardei copti. Mor dupa ele!
Roxa, ti-am trimis mail. Cum iti mai merge?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Azi dimineata...m-am urcat pe cantar...si am avut o surpriza placuta...asa ca...ziua de fructe...se amana pt ca...dupa ospatul de ieri azi m-am trezit cu o fooooameeee...
Meniul de azi:
D: un ceai
P: 2rosii un ardei o bucatica de branza si 3 felii de sunca de pui (150gr)
C: cred ca un fibrobar ca mai devreme de 9.30 nu cred ca ajung ca ma duc sa ma pedichiuresc!
Va doresc o zi buna si o saptamana excelenta...si cu multe floricele la raport!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
"Dordia-Violeta"
Tzuni spune:
Hocus-pokus, am sosiiiiit! 
Mepahala, a fost simpatic concertul. Mi-a placut Pink, pt ca se vede clar ca e o non-conformista! Tatuataaaaaa
Am fost cu niste colegi de la munca. M-au luat pe sus, mi-au luat bilet fara sa ma intrebe
Acu vreau la Julio Iglesias!
InaC: tu de unde esti? Ca nu apare afisat sub nume. ...te intreb, ca sa inteleg unde se fac clatitele alea minune!
Pt actiuni umanitare intra la subiectele de la "Umanitare". Eu n-am mai organizat actiuni din iarna, din motive de lipsa de sprijin. In iarna, la ultima actiune, am ramas singura-singurica si nu e chiar usor sa faci cumparaturi pt 100 de copii. Daca voi mai gasi sprijin, voi face din nou treaba. Si te anunt.
Multumesc pt melodie. Foarte dragutza! Din tineretea mea...
Revin
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mamica dulce spune:
Buna dimineata fete dragi, ce faceti?
La mine saptamana a inceput cu o vreme infecta si intunecata, ,kile multe la cantar si o durere de fund din aia urata de tot![]()
Dar la propriu,nu la figurat!! Ieri am facut rost de o bicicleta si am mers cu ea vreo 2 ore bune ..nu am febra musculara,dar mi s-a invinetit fundul de la sa.
Insa am zis ca bag o ora de bicicleta in fiecare zi.
Dieta mea a fost varza weekendul asta(bazata 90% pe fast-food-pizza,hamburgeri,bere,cola)sper sa raportez macar stagnare maine,nu sa-mi iau purcelul.
De dimineata am dus copilul la gradi,abia am venit acasa si am facut o cafea,in 2 ore trebuie sa plec sa-l iau ,ca e numai pana la 12,la gradinita noua. Si trebuie sa fac curaaaaaaaaaaat...mai exact sa calc si sa spal ca maine vin tata cu sor-mea si in camera rezervata lor deocamdata nu se poate intra,nici usa nu se deschide bine 
Astazi tin o zi de iaurt.
Va pup ,intru mai acusa sa citesc din urma.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
dordia2000 spune:
haloooo!!!
Ce liniste...toata lumea munceste...sau e prin frigider??? Sper ca nu ca stau la panda cu
in mana!!!
Merg sa pregatesc listuta pt raportelul de maine!!!
Diana mamica de
"Dordia-Violeta"