Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 21
ada_b spune:
Neatza!
Eu mi-am inceput ziua cu sport. Nu de alta, dar e sambata si profit ca nu merg la serviciu.
Wend-ul vine cu spor la curatenie si poate maine un gratar.
Ieri mi-am facut testul de sarcina si a iesit negativ, ca atare ma pot tine de sport in continuare.
Ce fain ar fi sa fim la mare acum...
Un wend placut!
tumpi spune:
La multi ani cu intarziere sarbatoritilor de ieri.
Eu nu am mai intrat,am avut o saptamana dezordonata de mancare,nu stiu ce va spune cantarul marti.
Parca ar fi de bun augur un concurs sa ma mai mobilizez putin![]()
Ina,sa sti ca si eu sunt mancacioasa,mai bine zis pofticiasa, ca de mancacat nu mananc mult, ma unflu efectiv.Dar imi place sa gatesc si automat pap si eu putin.Eu cred ca ma ingras numai uitandu-ma la anumite retete.
Sper sa fie frumos duminica sa merg la strand ca atunci sigur dau 1 kg jos cu inot si masaje
Azi am papat 2 felii de fette biscottate cu gem(ca tot face MIk gemuri) si nelipsita cana de cafea.Mai tarziu nu stiu ce fac, da va fi sigur si o felie de tort,care nu are pre multe calorii,ca-i facut cu fructe si iaurt![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
tumpi spune:
special pt Tzuni
www.youtube.com/watch?v=LbLcGY7jtQ8" target="_blank">Italia si muzica ei
Fiinca de fiecare data pui muzica pt sufletele noastre, o dedicatie speciala pt tine
Gigi D'Alessio care mie imi place la nebunie si Lee Rayn care daca te muti la Napoli poate cine stie, ca tot e neinsurat
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Ce faceti??? Cam pustiu....!!!
Merg sa scot piticul in parc asa ca....ma asteapta o plimbare luuuuunga pana diseara la 22.00.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Delidana spune:
Buna dragelor,
Vad ca e cam pustiu pe aici, toata lumea e ocupata in weekend...
Carolinah, am fost si m-am interesat de masaj. Mi s-a parut cam piparat pretul.
Printre toate felurile pe care le aveau era si masajul anticelulitic, iar acesta se face cu uleiuri esentiale, de fapt 3 tipuri de ulei amestecate intr-unul singur. Asa am aflat ca cele 3 uleiuri sint: cel de bergamot, lamiie si eucalyptus, iar azi am fost in oras sa le caut. Nu l-am gasit pe cel de lamiie in schimb am luat din cel de grapefruit care, conform informatiilor pe care le-am gasit pe net www.pattysheart.com/properties.asp" target="_blank">aici este folosit in masajul anitcelulitic.
Le voi folosi pe rind (nu stiu daca e bine sa le amestec eu asa de capul meu) la masajul picioarelor, chiar sint curioasa daca au ceva efecte. Daca nu, macar o sa miros frumos. ![]()
Am fost si la film, am vazut Transformers, de actiune.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Buna seara, fetelor!
Tumpi, multam mult pt piesa!
Si ce un ai papaaaaat ! 
Delidana, stiu ca la celulita e indicat masaj cu zatz de cafea. Mai pui si-o paine prajita si...sa te mananc, nu alta! 
Ada, felicitari pt sport si sa dea Domnul sa fii cat mai repede gravidutza!
Mephala, io de dimi am fost la film, la Die Hard 4. Actiune multa, uneori exagerata, dar merita sa vezi filmul macar de dragul efectelor si al cadrelor de filamre spectaculoase.
Zuziliciule, esti tot mai tacuta... Ce se intampla? 
Plec la concert la Pink. Va scriu maine cum a fost, ok?
O seara faina faina faina faina!
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Neatza!
Tzuni, cred ca a fost super concertul!
Ai fost singurica?
Delia, am vazut si eu ieri "1408", hmm, nu mi-a placut.
Azi iesim la gratar. 
Week. placut, atat cat a mai ramas!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti
ina C spune:
Buna, frumuselelor si cumintelelor!
Am revenit de la mama...grasa si frumoasa...
Tzuni, se fac niste la clatite la noi la un restaurant...daca vii odata, vii mereu...Nu ai nicio legatura cu Eminescu, Iorga sau mai la moda poate niste politicieni de la Botseni?
Delidana, cind povestesti de grasimi parca ar fi senzatiile mele...
Mephala, nu ne comparam, tu ai o vointa...mamaaaa
dordia, in seara asta maninc o salata de rosii si 2 piersici, e bineee?
De miine GATA cu rasfatul!
Recomandarea mea este sa nu va refuzati prea multe de prea multe ori, trebuie sa pastram un echilibru totusi...in timp putem deveni frustrate,nu?E cazul meu, mincacioasa si pofticioasa ce sunt...uffff.
Pupici si o seara minunata, ina C
ina C spune:
Tzuni, se fac niste la clatite la noi la un restaurant...daca vii odata, vii mereu...Nu ai nicio legatura cu Eminescu, Iorga sau mai la moda poate niste politicieni de la Botseni?
Recomandarea mea este sa nu va refuzati prea multe de prea multe ori, trebuie sa pastram un echilibru totusi...in timp putem deveni frustrate,nu?E cazul meu, mincacioasa si pofticioasa ce sunt...uffff.
ina C spune:
incerc sa va pun si eu melodia preferata:
http://www.youtube.com/watch?v=3sJPUTTfNbg