Nou stil de viatza (145)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Ohooooooooo....Tuni,dar ce-as bea o bere cu sigridutza...n-am mai vazut-o din decembrie...
Si de baut.. astazi doar doua ioaurturi si o coaja de paine,ma duc sa bag o juma' de ora de bicicleta pana nu se intuneca si apoi smotru pana la 3 dimineata probabil V.am spus ca vine tata carcotasul si deocamdata nu pot deschide usa camerei unde il cazezVai de sufletul meu pana maine.
Frumoase tare melodiile voastre,mai puneti ca ma ung la suflet.
Ati vazut subiectul de la generale cu tipul ala ce canta opera asa super?
Va pup,sper sa pot intra maine ca am o tona de treaba si drumuri,daca nu miercuri la prima ora!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mamico, as bea si eu o bere rece, da' nu se poate ca ingrasha, is la munca si-s cu masina. So...pofta-n cui! Si spor la shmotru!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Mai fetelor, dar chiar ma faceti sa ma simt "batrana"!
Daca voi va amintiti de tineretea voastra eu ce sa mai zic?
Tzuni, Tumpi super melodiile!

Azi mi s-a intors seful din concediu, asa ca am avut o zi super plina. Nu am avut timp sa intru de la servici. Iar seara am fost la manichiura si pedichiura dupa cum v-a raportat sor-mea.

Azi eram hotarata sa mananc fructe, dar dimineata (pe la ora 6.00) cand am plecat de acasa, am plecat grabita si nu mi-am luat la mine nici un fruct, asa ca azi am baut apa (2 litri + 2 cafele).
Seara cand am ajuns acasa, am mancat totusi 2 rosii cu putina brabza si cateva felii de sunca de pui. In rest beau apa, pana ma duc la culcare, cred ca destul de curand ca sunt rupta de oboseala.

Pentru maine cred ca o sa-mi iau la mine iaurt, fructe (mere si nectarine), branza cu rosii, castraveti si ardei gras.

InaC , chiar "schelet" nu am ajuns, si nici nu am de gand asa ceva. V-am zis ca mai am 2 kg si trec la mentinere. Cu poza am sa incerc cat de curand s-a o postez. Cand o avea sor-mea timp, ca ea este "maestra".

Acum va las ca mor de somn.
Pupici tuturor fetelor
Maine probabil o sa intru seara, dar nu sunt sigura, ca vreau sa ma duc la sala. Fara sor-mea, care are treaba.

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

multumim de piese d-nelor care ne intretin visarile (Tzuni si Tumpi...apropos, nostim dialogul intre voi doua!)

D-na cu ochelarii pierduti si regasiti, sa stii ca m-am tuns cu castronul.
Da' tie n-o sa-ti arat poze, sac!

Ina, si eu astept pozele tale.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Hihi Tzuni, chiar ca,dar ce sa faci ca daca iti ziceam numele meu nu stiai cu cine vb
Frumos a fost atunci, chiar ca mi-ar place sa mai particip la o iesire cu copilasii,dar din pacate distanta dintre noi e prea mare.
Referitor la venitul in tara tare as vrea sa stiu si eu, momentan nu stim cand poate in toamna, desi mi-ar fi placut maine sa fiu cu pisicutele mele care implinesc 9 ani.Si acum mi se face si mai dor de ele si ma oftic ca nu ajung mai devreme ca sa le aduc aici.
Violeta, hai ca nu esti batrana, ca doar melodiile sunt si din perioada tineretii tale
Referitor la diete, ca doar despre asta e subiectul, ma gandesc cu groaza ca maine am sa-mi iau un porc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Superbe melodii....sunt superincantata de ele!!! DAca am timp maine va caut si eu una-doua...

Meniul meu a suferit modificari...si anume...seara in loc de fibrobar am bagat 2 felii de pepene....maaama ce bun a fost.

Tzuni super dialogul cu Tumpi!

Mephala sa-ti fie de bine coaforeala...si eu am fost la manichiuro-pedichiura cu sor'mea...si acum ma simt mult mai bine.

Maine sor'mea se duce la sala....si eu nu pot pt ca tb sa imi pregatesc puiul pt plecarea de miercuri la cealalata sora a noastra la Brasov....offf....ce dor o sa imi fie de el...chiar daca peste o sapt revine in BUC...si apoi plecam iar in weekend cu tontii...offf...offf, mai,mai

GAta ca...maine tb sa ma trezesc devreme...pt scarbici!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Uitati aici

www.youtube.com/watch?v=zalbxUmbIv0" target="_blank">piesa de topit caloriile

in mai multe moduri...depinde de dispozitie...ca la ora asta...am mai putea arde niste calorii...impreuna cu un macho of course...

ahhh....ce amintiri ....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Si ca sa fiu in completarea pieselor lui Tumpi ia mai luati
www.youtube.com/watch?v=DteIcZ1A-VM" target="_blank">una mica si www.youtube.com/watch?v=wysJ7KeGpX4" target="_blank">una clasica de noapte buna!!! (preferata mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Vad ca se distreaza lumea pe aici. Pacat ca nu pot vedea si eu melodiile puse de voi pe youtube...

Raportez: stagnare. Asta e, cind ma voi reapuca de sport la modul dinainte, adica de 4 ori/saptamina sint sigura ca voi avea rezultate.

Dordia, ce lista "curata" avem.

Tzuni si Tumpi, imi inchipui conversatia voasta.

Carmen, astept pozele. Te-ai tuns scurt?!?

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Raport: - 1 kg.

Delia, da, m-am tuns scurtut. N-am regrete.

Meniul:
-cafea
-2 buc. digesta
-3 felii sunca de pui cu o salata de rosii si castraveti
-fasole verde
-2 piersici, 2 felii pepene

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti

Mergi la inceput