Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 26
carina spune:
Buna ziua!
Azi am sedinta toata ziua cu un client asa ca nu mai pup forum nici in pauza de masa.
Ina: Carina e bine, merge in continuare la inot si ii si place. Acum asteptam lectia deschisa sa vedem si noi ce a invatat. In rest, asteapta si ea ca si noi mutatul, pentru ca vrea groapa cu nisip, casuta, topogan, catel (de parca avem vreo gaina cu oua de aur )
Despre raport nu am cuvinte de lauda: 60, deci -200 de grame in 2 saptamani.
De 60 se pare ca ma agat cum m-am agatat si de 65 si de 63....
Delidana: nici eu nu pot intra pe youtube ca la serviciu ni l-a taiat adminul din firewall, iar acasa, din pacate fac parte tot din reteaua de la firma unde e aceeasi poveste. Las' ca noi facem sport si ardem calorii si in soapta ![]()
Va pupic pe toate si mai intru la noapte sau maine,
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Hopes spune:
Neata gagici!!
raport -63.8 (-600g)
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
mamidestefan spune:
la RAPORT
STAGNARE TOTALA ....Ca am dat-o rau in "exceptionale" ..
Si se pare ca rusii se lasa asteptati cam de multisor ![]()
![]()
![]()
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Tzuni spune:
Neata!
raportez: 65.4 kg, adica - 1 kg
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ina C spune:
'Neatza si eu!
Raport -0.500 kg, deci 71 kg
Sper saptamina viitoare sa revin la 70...
md cafea, 1 cremwursti, o brinza topita, 2 masline, jumatate rosie, trei felii mici de salam uscat, un ou
10 o piersica
prinz o salata de rosii
15 2 piersici
cina pulpa de pui la gratar cu salata de rosii ( aseara am baut doar o bere ca a luat sotul licenta si m-am culcat la 20...profit de cele 2-3 zile cit sta cupilul la bunici, deci am sarit pulpita din meniul de ieri)
o zi minunata!
ina C
dordia2000 spune:
Buna fetelor...acuma am aterizat de la acupunctura...asa ca...merg la modificat listutza ![]()
RAPORT : 83.6 kg deci...dupa 2 felii de pepene...am +200 gr. Se pare ca nu am eliminat nik din el sau...cine stie. Tot e bine ca dupa abaterile de duminica....macar aproape am stagnat.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Tzuni spune:
Gata. Azi schimbam ritmul. Fetelor, desfaceti-va parul (mephala, tu nu
) si dati cu el in dreapta si-n stanga. Atentieeeeee, incepem www.youtube.com/watch?v=PHIhPieyvdg" target="_blank">acum
Hai ca-i super piesa, aveti rabdare s-o ascultati!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
dordia2000 spune:
Tzuni...intr-adevar superba piesa!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
tumpi spune:
La raport cu mine.Spre mare mea surprindere azi nu-mi iau
.E adevarat ca aseara nici nu am mai mancat tarziu,am facut si ceva miscare, so, raportez -300 gr.Doridia, vezi ca imi trecusei data trecuta cu 1 gr mai putin,asa ca acum am 61
O zi buna va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
cornelia_laura spune:
Buna fetelor
. Pentru raport:stagnare, 82 de kg. E bine avand in vedere ca am inceput sa mananc, am depasit se pare faza de anorexie nervoasa. Chiar psihologul mi-a recomandat ca o perioada sa nu ma retin de la nimic, in sensul de a nu-mi creea frustrari suplimentare. Mi-a spus ca 4 patratele ce cioco neagra/zi sunt binevenite. In rest, am zile mai bune si zile mai proaste dar nu ma las. Stiu ca drumul e lung asa ca strabat fiecare etapa incetisor. Si va citesc pe voi si pofta voastra de viata imi aduce aminte ca si eu eram asa si ca e musai sa-mi revin.
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007