Nou stil de viatza (145)
Raspunsuri - Pagina 27
ada_b spune:
salutare fetelor!
Si eu am dat jos 1 kg saptamana asta. Vad ca sunteti foarte active. Bravo!
Va pup!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Buna fetelor. Pentru raport:stagnare, 82 de kg. E bine avand in vedere ca am inceput sa mananc, am depasit se pare faza de anorexie nervoasa. Chiar psihologul mi-a recomandat ca o perioada sa nu ma retin de la nimic, in sensul de a nu-mi creea frustrari suplimentare. Mi-a spus ca 4 patratele ce cioco neagra/zi sunt binevenite. In rest, am zile mai bune si zile mai proaste dar nu ma las. Stiu ca drumul e lung asa ca strabat fiecare etapa incetisor. Si va citesc pe voi si pofta voastra de viata imi aduce aminte ca si eu eram asa si ca e musai sa-mi revin.
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007
cornelia, ma bucur ca esti mai bine! Daca as putea, ti-as trimite chef de viata cu galeata

Cred ca io am prea mult 
ada, felicitari!
Tumpi, azi nu dansezi....?

Delidana, am uitat sa-ti spun: la Roma mi-am facut poza in fata la ex-prietenul meu: McShit-ul!
Mephala, daca tot te-ai tuns, banuiesc ca te-ai facut si blonda, nu?

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
dordia2000 spune:
Cornelia ma bucur ca esti mai bine...si tine-o tot asa!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Ai ceva cu blondele?
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
Raport: 62.5 (pe cantarul electronic)
Revin
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dianami spune:
Salutare! Si eu am stagnat saptamana asta. Vad ca v-ati distrat pe cinste aici
.
Mie mi-a placut tare mult sa fiu nasa si ca s-a terminat asa repede. Ne-am distrat f. bine, a fost o nunta superba.
Aveti aici cateva poze. Ma recunoasteti dupa silueta
. Mandruta mica e printesa mea
.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by nastadquote:
Originally posted by Tzuni
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Ai ceva cu blondele?
Doina,Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru

nuuu, am ceva cu Mephala ! 
Diana_Mirela, esti foarte frumoasa! Ai asa...un aer de cantareata de opera! Iar bb-lina ta, e o printzesa scumpica foc!

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
nastad spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Salutare! Si eu am stagnat saptamana asta. Vad ca v-ati distrat pe cinste aici.
Mie mi-a placut tare mult sa fiu nasa si ca s-a terminat asa repede. Ne-am distrat f. bine, a fost o nunta superba.
Aveti aici cateva poze. Ma recunoasteti dupa silueta. Mandruta mica e printesa mea
.
Superbe poze si printzesa e o dulcica!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Dianami spune:
Doina, multumesc! 
Tzuni, din cauza siluetei, nu
? Eu chiar cant muzica clasica, intr-un cvartet. Multi ani am cantat prin coruri, apoi am scos 2 cd-uri si am acompaniat cateva melodii in concertele Feliciei Filip cu Iris.
Esti o draguta
!

. Pentru raport:stagnare, 82 de kg. E bine avand in vedere ca am inceput sa mananc, am depasit se pare faza de anorexie nervoasa. Chiar psihologul mi-a recomandat ca o perioada sa nu ma retin de la nimic, in sensul de a nu-mi creea frustrari suplimentare. Mi-a spus ca 4 patratele ce cioco neagra/zi sunt binevenite. In rest, am zile mai bune si zile mai proaste dar nu ma las. Stiu ca drumul e lung asa ca strabat fiecare etapa incetisor. Si va citesc pe voi si pofta voastra de viata imi aduce aminte ca si eu eram asa si ca e musai sa-mi revin.