Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
77bya spune:
Salutare
Multumesc Kora pentru grija care mi-o porti,insa doctorul nostru drag asta mi-a zis.O sa merg dupa ce termin injectiile sa mai vorbesc cu dansul.Asta insemnand prin septembrie,octombrie-sper sa fac rost si de banii necesari.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Alexela spune:
Ysa, l-am sunat acumn pe Tutunaru. Mi-a raspuns sotia lui, si mi-a spus ca nu crede ca se intoarce astazi in tara, cel mai probabil maine dimineata. A zis sa mai revin cu un telefon de dimineata, dar i-am zis ca e un pic dificil, avand in vedere ca ar trebui sa merg la spital pe la 7.30. Deci la ce ora sa sun?!?!? Si ea mi-a raspuns ca nu crede ca va fi maine la spital si ca sa incerc vineri, mai sigur. Sau sa revin cu un telefon maine si o sa imi spuna direct Tutu.
Eu cred ca nici nu ma mai duc, ca oricum asta e, ce-o fi, o fi! Si daca vad ca am ovulat sau nu, oricum nu se schimba nimic, nu-i asa!?!??! Ca de prestat am avut grija, asa ca miercuri, inainte de laparo, o sa imi fac un betahcg, ca asa mi-a zis si Tutu si vedem atunci ce se intampla. O sa il mai sun saptamana viitoare, sau o sa merg pana la spital marti dimineata, sa vorbesc cu el, sa imi spuna ce tb sa fac, cu analizele, daca ramane programarea pt laparo pt joi, pe 12... In fine, sa imi dea el mai multe detalii...
Dar pt tine, e mai dificil. Eu zic sa il suni maine, sigur o sa gaseasca un ragaz sa te vada, pt ca daca tb sa iti scoata firele, sigur te va primi, ori la spital, ori la cabinet.
Eu asa fac, nu ma mai duc deloc, decat martea viitoare, inainte de laparo!
Acum, cum o vrea DD, asa o sa fie!
Te pup si bafta multa!
Si nu stiu ce sa zic, sper ca sotia lui nu a mintit. Ai putea, preventiv, sa mai incerci sa ii dai un telefon pe seara, dupa ora 21.00, poate ai noroc si s-a intors.
Bafta!
http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png
77bya spune:
Ysa,mie atele mi le-a scos Ioana,rezidenta lui Tutu.Cu Tutu de-abia am reusit sa vorbesc 1 minut pentru ca era super ocupat.Sper ca tu sa ai mai multa bafta daca nu te duci la cabinet.Eu nu am avut timp atunci sa ma mai duc la cabinet.
felicia_ spune:
Ysa, daca vii maine, si dr Tutunaru nu e, iti va scoate firele unul dintre asistentii lui, ca nu e mare lucru! Daca vrei sa vb cu el,(de fapt, stiu ca vrei
) eu zic sa vii doar vineri, nu e nici o problema ca vii la 8 zile , nu la 7, sa fii sigura ca il gasesti.
poze
ysa26 spune:
Alexela mersi mult pt tot. Poate se intampla minunea si numai e nevoie de laparo.
Felicia azi trebuia sa-mi scoata firele si am vorbit cu Ioana k sa ma duc maine k sa vorbesc si cu dr.Acum nu mai stiu cum sa fac.
ysa26 spune:
Cred k am sa-l sun pe T mai pe seara, sa vad dak reusesc ceva. Stiti cumva nr.de tel. al Ioanei? S-o sun maine dimineata k s-o intreb de dr.? Uffff, nu stiu ce sa fac...
bebekom spune:
Fetelor, multumim pt galerie, dar, la fel ca la mmc, si pt mine, Z1 a fost luni. Am fost depresiva, dar tr sa mergem mai departe.
Va pup pe toate!
c.myry spune:
Buna fetelor! Nu am mai scris de mult, dar va citesc mesajele aproape in fiecare seara. Si ma bucur sau ma intristez alaturi de voi.
Eu inca nu am analizele de la laborator de la Elias pt a vedea care a fost cauza opririi sarcinii mele din evolutie. Fac deocamdata Beta HCG saptamanal si valoarea a ajuns la 14,9. Sper sa scada la 0.
Si sa vina analizele alea sa vedem daca a fost sarcina molara sau nu. Sincer e ffff grea asteptarea.
ysa26 - nr. De telefon al Ioanei Condulescu este 0721.651.949.
mmc_nd– nu-ti pierde speranta!
bya77 –bun venit si fii optimista! Cind am fost sa fac chiuretajul pe 05.06, in urma opririi sarcinii mele la 8 sapt. in sala de nasteri era o fata si facea cezariana. Pe hol sotul zicea ca a avut 4 sarcini pierdute si ca la ultimul avort a avut o complicatie si ca a ramas doar cu un ovar. Si a nascut un baiatel de 3.800 kg. Deci se poate! Va iesi soarele si pe strada ta!
Kitty si RAZA – FELICITARI!!!! Multa sanatate si bucurie in familie!
Pupici pentru toate tutunicile si va doresc numai bine si multa sanatate!
Va tin pumnii la toate si multe cit mai curand!
myry
inuta12 spune:
Buna seara.
Eu am scurgeri maronii si dureri de burta continuu. E normal? nici nu stiu ce sa mai zic.
c.myry tu ce senzatii ai avut?
fac pregnyl dar tot am scurgeri..bine ca nu mai e sange..dar totusi ma ingrijoreaza situatia.am 8 saptamani
c.myry spune:
inuta12 - eu nu am avut scurgeri deloc. Doar dureri ca de CM. Avusesem si la inceputul sarcinii dureri, dar nu persitau. Dar in ultima saptamana la mine au persistat vreo 3 zile si in ultima zi chiar s-au lasat pe piciorul stang. Si nu m-au lasat nici cu nospa. Eu nu faceam vreun tratament.
Eu credeam ca e normal sa ma doara burta, caci citisem ca e una din simptome in cazul unei sarcini, dar dupa ce am patit, nu mai cred asa ceva.
Sint de parere ca la orice semn, durere ma refer, trebuie sa intrebi dr. daca e normal si sa te asiguri de asta. Nu vreau sa te sperii, dar mai bine sa previi. Poti parea stresanta poate unui dr. daca pui multe intrebari si suni la orice durere, dar mai bine sa fii tu linistita.
Oricum, din ce mi-a zis dr T. dupa chiuretaj la mine sarcina a fost fara embrion.
Multa bafta! Si sa te ajute DD sa fie bine! Pupici
myry