Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna tutunicile mele dragi,
In primul rand vreau sa o felicit pe RAZA, pentru minunea atat de asteptata care a aparut in viata ei, Maria Cristiana , sa fie sanatoasa, sa aiba mult noroc in viata si sa umple inimile parintilor ei de multa bucurie!!

77bya , bine ai venit in club ! Iti urez sa stai cat mai putin printre noi si sa treci la gravidutze !

Ysa, tare mult mi-as dori sa am surpriza de care vorbesti, dar deocamdata nu cred ca o sa apara. Ca si tine inainte de laparoscopie, si eu sunt convinsa ca ceva e in neregula si ca o sa se rezolve prin operatie, daca nu e rezolvabil, macar stiu care e problema si ce e de facut in continuare. Tu spuneai ca probabil cel mai devreme in septembrie as putea sa fac operatia, pentru ca pana atunci este ocupat, are programari. Speram sa o rezolv in august, cand o sa fiu in concediu, ca sa nu mai fie nevoie sa plec de la serviciu. Dar pana la urma asta e, o sa stabilesc cu dr.T la prima consultatie cum procedam. Sa fiu sincera, ma bucur ca nu poate sa ma programeze in august, pentru ca vine sora mea din Italia impreuna cu sotul ei si nepotelul meu care este un scump si pe care nu l-am vazut niciodata, are 1 an si aproape 3 luni. De-abia astept sa il vad, nu il stiu decat din poze si filmuletze si este un dulce si o minune de copil. O sa petrem concediul impreuna si astept concediul asta cu cea mai mare emotie.

zeno, deocamdata nu am ajuns la dr.T si nu ma pot numi pacienta lui cu acte in regula, dar printre voi ma simt deja pacienta lui. Ma simt foarte bine cand va citesc si astept sa ma vad si eu pe lista viitoarelor gravidutze.

bebekom, mmc_nd , ma alatur cu cea mai mare placere fetelor care va fac galerie si sa dea DD sa va aduca mult visat si dorit.

Pup toate tutunicile, fara exceptie !

magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Of, dragele mele tutunici , ce veselie si galerie frumoasa! Ce n-as fi dat sa pot sa va dau o veste buna! Din pacate, nu am cum: am facut test de sange in z13 DPO si valoarea bHCG a fost 1, adica negativ. Uratii nu au venit, dar am de duminica niste scurgeri maronii, nesemnificative insa (desi dupa socotelile mele ar fi trebuti sa vina CM miercuri-joi, nu mai pricep nimic).

Si cum nu stiu cazuri in care testul de sange sa fi inselat , nu-mi ramane decat sa astept vacanta (motiv pentru care am si facut test putin mai devreme, ca sa am timp sa vorbesc cu dr.T in caz ca...).

pe toate fetele, noile si viitoarele mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Felicitari, Kitty si Raza! Fie ca DD sa aiba mereu grija de comorile voastre!!!!
Mmc, imi pare rau pt rezultatul testului, stiu cum e... Dar nu iti pierde speranta, trebuie sa gasesti mereu forta sa lupti pe mai departe!!!
De mine, ce sa va zic?!?? Nu prea am noutati, adica nu am deloc. Astazi vad ca ma dor destul de rau ovarele, semn ca poate totusi se intampla ceva acolo, in interior, dar nu mai vreau sa fac planuri. Cum o vrea DD, asa va fi!
V-am zisca Tutu mi-a spus sa il sun maine dupa-amiaza, sa imi zica daca pot merge la cabinet, la monitorizare, dar eu lucrez maine, asa ca cred ca o sa ma duc direct joi dimineata, la spital. Nu e mai bine?!?! Eu cred ca il gasesc, nu? Oricum o sa il sun maine si o sa il intreb daca isi reia si programul la spital si o sa ii explic ca pt mine ar fi mai bine sa ma primeasca joi.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa, racoroasa si linistita!

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Magdita iti doresc sa te bucuri de nepotel. Eu am 4 nepotei si 2 nepoate si ii iubesc nespus pe toti, cand ii intalnesc le fac toate poftele.Deh, noi suntem 4 frati, suntem o familie numeroasa, dar uniti, asa k te inteleg ce simti.
Mmc_nd fata sa-ti mai treaca putin supararea, dar ramai te rog optimista.Trebuie sa iasa si soarele pe strada noastra.
Alexela si eu trebuie sa ajung joi la Elias sa-mi scoata firele, dar nu stiu pe la cat sa ma duc. Dak reusesti sa vorbesti cu T.si-ti spune la ce ora te asteapta, spune-mi si mie, plsss. In legatura cu durerea de ovare, poate se produce ovulatia, asa k asta seara treci la fapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Fetelor va rog sa-mi spuneti si mie daca dr. Tutunaru are pagina de net. va rog din suflet. Multumesc.

iunie 2006
GUGU 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragelor, va multumesc pentru cuvintele frumoase!

Azi este z1 si pentru mine, asa ca incepe o noua luna.

Succes celor care sunt in perioada fertila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Salutari tuturor!
mmc sigur va fi bine pana la urma!

bya77 bine ai venit printre tutunici!Spune-mi te rog de ce crezi ca singura sansa a ta este FIV?Am inteles ca ai un singur ovar,totusi daca alte probleme nu mai sunt,de ce nu incerci natural sau inseminare in luna in care ovuleaza ovarul tau?A zis dr. T ca singura solutie e FIV?Laparo ai facut?Bafta multa!
P.S.Am recitit cu atentie si pagina precedenta si am vazut ca ai facut laparo si ai si endometrioza,acum faci tratament cu diphe.Totusi ai toate sansele sa faci bebe si natural ( dupa tratament)daca trompa aferenta ovarului tau e ok asa ca bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Mmc, imi pare rau pt Z1... Dar orice Z1 e un nou inceput!!!
Ysa, o sa il sun dupa-amiaza, ca asa mi-a zis, sper sa imi raspunda. Daca nu, eu o sa merg de la mine putere maine la 7.30 la Elias.
Dar daca reusesc sa vorbesc cu el, o sa il intreb si de tine si o sa iti scriu, bine?
Va pup pe toate!

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexela mersi mult, esti o draguta. Iti tin pumnii pt luna asta sa fie cu ochisori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Fetelor va rog sa-mi spuneti si mie daca dr. Tutunaru are pagina de net. va rog din suflet. Multumesc.

iunie 2006
GUGU 15+

gugu
Pagina dr.T este infertilitate.ro
Te pupic si ai grija de bebic ( vorbesc in rime, hihihihi )

magdita

Mergi la inceput