Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Raza, Kitty felicitari pentru printese, sa va umple viata de fericire!!!!

ysa felicitari pentru diagnostic si iti doresc cat mai curand II!Raspund si eu la apel, ma pregatesc pentru al doilea FIV in toamna.Pana atunci strang medicamentatia,incerc sa ma relaxez si in curand vom pleca in concediu.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor stie cineva cand pleaca Tutu din tara? Eu am vorbit cu Ramona acum doua saptamani, m-a programat pe 16 dar mi-a zis sa sun inainte sa nu fie cumva plecat?
Eu as vrea sa stiu mai devreme.
va pup

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Madlen, Zeno, Kora ma bucur k sunteti bine, va doresc sa va bucurati de vremea placuta si de sotii vostrii .
Hera am inteles de la fete k e normal sa mai intarzie cm dupa laparo. Mi-e mi-a venit mai devreme cu o saptamana, dar asa trec mai repede la treaba .
Mai am o piatra pe inima pana vorbesc cu Tutu, sa aflu si din gura lui rezultatul, sper k Ioana sa nu fi gresit.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

77bya, bine ai venit si sa completezi cat mai repede lista cu .
Mada28, dr. T este plecat acum din tara si se intoarce maine; din ceea ce mi-a spus mie, am inteles ca nu mai pleaca din tara pana prin sepembrie-octombrie.

Mergi la inceput

77bya bine-ai venit valceanco!!! Imi pare rau pt diagnosticul de la laparo, dar fi optimista k dupa aceste injectii ti se va indeplini marele vis, de a-ti tine in brate .
Mada28 eu stiu k T e plecat pana pe 5 iulie, dar nu stiu dak va mai pleca in rest. Poate alte fete stiu mai precis. Te pe burticuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

mmc_nd, uite, fac galerie
kitty_nic, Raza_de_soare, sa va bucurati toata viata voastra de puiutii pe care vi i-a dat Dumnezeu, sa creasca mari, sanatosi si voiosi!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mmc_nd, Bebekom,

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Mmmc_nd, Bebekom ma alatur si eu galeriei.

Iuuuupiiiiii asa-mi place cel mai mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mmc-nd: Daca-i vorba de galerie.....
Ysa26: Refacere rapida iti doresc!! sa vii cat mai repede cu vestea cea mare!!
Kitty, Raza: Sa va traiasca bb-eii si sa va aduca numai bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77bya spune:

Salutare

Ma alatur si eu voua.Multumesc Ysa,insa problema mea e mai complicata:am un singur ovar si singura sansa e FIV sa speram din toamna.Ma bucur ca esti si tu tot din Valcea(mai stiu pe cineva).
Multumesc ana_p pentru primire in clubul vostru-sunteti super toate.

Mergi la inceput