Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Myry mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

inuta12 - scuze, am uitat sa iti spun ca 2 zile am avut si temperatura. Nu mare - oscila intre 37 - 37.6, dar a fost.
Te pup si ma rog sa fie bine

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Ysa, ce faci, ai reusit sa dai de Ioana sau de dr. T?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

77bya in acest caz poate vom fi "colege" de FIV, eu tot prin sept-oct voi face FIV nr. 2,impreuna cu Husky,Madlen si alte fete.Iti doresc sa se intample totusi minunea pana atunci ,minuni s-au mai intamplat...

Tutunicilor va pe toate si va tin pumnii tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Ana m-am hotarat sa ma duc maine dimineata la Elias, nu cred k are nimic k mai stau o zi in plus cu firele. Dak tot fac drumul, vreau sa vorbesc cu dansul.Sper k am luat decizia corecta.

Mergi la inceput

As fi sunat-o pe Ioana de dimineata, dar eu k sa ajung la timp trebuie sa plec de la 5 dimineata si nu puteam sa sun la ora aia. Asa k am ales sa ma duc maine.

Mergi la inceput

Sigur, ysa, e mai bine asa, ca maine il gasesti sigur.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77bya spune:

Salutare fetelor,

Myry, multumesc mult pentru incurajari-eu am ramas fara ovar din inconstienta unui dr.daca pot sa-l numesc asa din rm.valcea-eu ii zic vraci.Asta e -tre sa merg mai departe.
Kora,sper sa ne intalnim in sept-oct.Daca nu te superi si poti sa-mi dai mai multe amanunte despre FIV caci eu nu prea stiu.Multumesc mult.
Multi bebei la fiecare.

Mergi la inceput

Bya cunosc incompetenta si nepasarea dr de la noi.Imi pare rau k ti s-a intamplat asta, dar se poate si cu un singur ovar.Tin pumnii sa vi cu vesti bune!
Ana tu in ce stadiu mai esti cu analizele?

Mergi la inceput

Ysa, eu le-am "bifat" cam pe toate, astazi am refacut Ureaplasma si saptamana viitoare iau rezultatul, desi am ceva motive sa cred ca nu va iesi asa cum trebuie... Saptamana asta merg la T si o sa vad ce mai urmeaza. Ti-am trimis PM cu o rugaminte

Ana

Mergi la inceput