Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
ysa26 spune:
toate fetele. Dupa cum vad, mai active sunt mamicile si fetele cu burtici.
Maria08 fata harnica
Eu deja ma simt bine, stomacul si umerii ma mai deranjeaza. Astept ziua de joi sa ma duc sa-mi scoata firele. Am citit despre fetele care au facut laparo, k lor cm le-a intarziat sau nu, mi-e mi-a venit mai devreme cu o saptamana, dupa 4 zile de la interventie. Nu inteleg de ce.
Alexela ai ceva simptome de ovulatie? Tin pumnii...
Stefiuta distractie placuta in concediu!!!
Magdita ne pregatesti vreo surpriza cu ochisori?
Hera ai inceput sa faci injectiile?
Zeno, Kora, Mamidevladut, Madlen, Nicole, Merdan si alte tutunici care nu mai dau nici un semn, ce faceti? Stiu k va ascundeti de caldura, dar nu si de noi. Va dulce.
ysa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana_p spune:
Ysa, recuperare rapida iti doresc si bafta multa joi; eu cand mi-a scos firele mi-a cam sangerat buricul, dar nu l-am bagat in seama. Despre CM stiu ca pot aparea dereglari, asa ca nu-ti face probleme; mie mi-a venit fix la 28 de zile ca de obicei, semn ca nu l-a deranjat deloc laparo
.
O sa ai unda verde foarte curand la , chiar la urmatoarea ovulatie, asa ca in curand o sa ne dai o veste buna, da?
Ana
Alexela spune:
Salut, fetelor!
Ce mai faceti?
Eu am tras o fuga pana la mare ieri... Si acum sunt la serviciu...
De ovulatie nu prea stiu ce sa zic... Daca e sa ma iau dupa simptomele de luna trecuta, nu prea cred ca se apropie... Dar eu stiu, poate reactionez in mod diferit... Oricum ar fi, de prestat am prestat ca la carte, asa ca daca e sa fie... va fi!!!
Miercuri tb sa il sun pe Tutu, sa vad daca ajunge in timp la cabinet, ca sa merg la monitorizare... Daca nu, joi!
Fetelor, cele care ati facut laparo, am si eu o intrebare: am tot auzit de o scrisoare de la serviciu, despre ce e vorba!??!?!?
Va pup pe toate!
http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png
ysa26 spune:
Ana_p mersi pt incurajari, asa ma gandeam si eu. Ai grija de tine si te astept numai cu vesti bune!!!
Alexela scrisoarea de serviciu este adeverinta de salariat pe care sa se specifice k-ti e necesara pt spital.
marinar spune:
fete nu stiu daca ati aflat dar miercuri, pe 27 la 20.45 a venit pe lume Maria Cristiana, bb de raza, prin cezariana. sunt bine amandoua.
Hera25 spune:
Ysa ma bucur ca te simti bine. Mie trebuia sa-mi vina CM de o saptamana, probabil de la operatie m-am dereglat. Nu stiu dc e normal dar sper sa-mi vin cat mai repede caci altfel nu pot incepe injectiile. La fire nu o sa te doara, doar un pic la buric o sa simti o usturime, atat. Dar trece.
Iti urez refacere grabnica si sa treci la treaba, si sa ne dai cat de curand vestea cea mare.
Te pup. si
si toate tutunicile
.
madlen spune:
ysa26, sunt aici, intru zilnic si va citesc doar ca nu am noutati deloc. Pana in toamna, la urmatorul FIV, mi-am propus sa nu ma mai agit foarte tare, am doar niste analize de facut, dar nu am ajuns inca in Bucuresti. Pana atunci ma bucur de soare, de mare, eventual o vacanta. Felicitari pentru diagnostic, si de-acum mult succes in continuare!
kitty_nic, Raza_de_soare felicitari, sa va traiasca printesele!
You live only once, but if you live right, once it.s enough.
Zenobia spune:
Razuca, felicitari din tot sufletul!!! Sa va traiasca! Tare frumos nume i-ati pus!!!
Kitty, sa va traiasca printesa si sa va bucurati toti trei in casa voastra noua!!!
Amely, crestinare frumoasa si sa nu planga bebe
Ysa, eu am inceput perioada de vacanta/concediu, asa ca deja am dat o fuga in weekendul asta in Grecia la un concert, am condus 12 ore dus si 12 intors, acum sunt franta, dar e foarte placut. In rest nu ma agit...
Pupici tuturor!!!
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
77bya spune:
Salutare tuturor fetelor tutunarese
Sunt o tutunareasa mai mica si citesc tot ce scrieti cu mare placere.Am facut si eu laparo pe 8 iunie si am endometrioza,fapt pt.care acum am facut prima injectie de Diphereline.
Va pup pe toate si va doresc la fiecare sa aveti cel putin cate un bebelus.