Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexela tin pumnii, ar fi un cadou extraordinar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele,
Va multumesc mult pentru urari! Sa va dea DD si voua cat de curand bucuria pe care am trait-o eu. Desi totul a demarat intr-un mod demn de povesti de groaza, din fericire DD a avut grija de noi si totul s-a terminat cu bine. Cand o sa am putin timp o sa postez si povestea nasterii, cu toate lucrurile bune si rele prin care am trecut.
Alexia , felicitari si ma bucur ca DD a facut in asa fel incat sa-ti pot preda stafeta. Stii ca ti-am spus ca "aha, deci acum trebuie sa ma pregatesc de nascut!". Ma bucur nespus pentru tine si de ziua ta sa-ti tii puiul in brate!

Mami Cristina si Daria Ioana

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Doamne! Cristinica, ai nascut??? Si eu nu stiam nimic, prinsa fiind cu pregatirile pentru botezul lui David, care va fi poimaine. FELICITARI din toata inima, sa va bucurati de mica minune - Daria Ioana, sa fie sanatoasa si mancacioasa! (Sper sa vorbim curand la tel, mai facem schimb de impresii)

va pup cu mult drag pe toate, si mi-e dor de fetele mele

mami de David Christian

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Amely multumim mult pentru felicitari! Va uram sa va mearga toate din plin la botez, sa va increstinati linistiti si dupa aceea abia astept sa vorbim si sa vedem poze!
Multi pupici!

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Fetelor, sunt o veche pacienta de-a docotorului Tutunaru si m-ar interesa si pe mine daca stiti cumva cand se intoarce in tara.
Eu am facut o pauza de 2 ani dupa o embolizare, operatie de fibrom si cateva monitorizari si imi propusesem sa reincep calvarul din sept. Problema este ca eu pe 4 iulie tb sa plec in Grecia (am bilete) si s-ar putea sa fiu gravida. As vrea sa-l vad pe tutunaru inainte, pt ca acum 2 ani mi-a zis ca facem tratament de sustinere daca raman gravida.
Celor care sunteti gravide va doresc sanatate si bbi sanatosi, iar celor care sunteti in tratament bafta si sa ramaneti repede, repede gravidute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

dragi tutunici am o nedumerire..
pregnylul se face o data la 4 zile...dar cum trebuie sa numar?
de ex pe primul l-am facut luni, apoi pe al doilea joi...
e corect asa ? sau trebuia sa numar incepand de marti 4 zile si sa-l fac vineri?va rog mult ajutati-ma cu un sfat in privinta asta...pentru ca maine..daca ar fi sa numar incepand cu data de joi...ar trebui sa0-mi fac un alt pregnyl.

am 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Inuta iti faci prea multe griji..

Daca ai facut pregnylul luni, inseamna ca luni e 1 si numeri asaL marti(2), miercuri (3) joi (4) deci joi e foarte bine,
Odata la 4 zile nu inseamna sa fie 4 zile intre injectii ci inseamna ca numeri 1, 2, 3, si hop injectia in 4.
Sincer, eu ti-as spune ca dupa joi (4) sa incepi de vineri sa numeri cu (1). Asa ca ar fi luni ziua (4).

Ca sa fie mereu 3 zile intre injectii.
Eu tin minte ca mi-am pus in telefon zilele, cu 3 libere intre 2 injectii si ma uitam acolo. Dar nu e nici o tragedie daca intarzii una !

Nu stiu daca a fost clar ce am incercat mai sus...la mine la birou ma ocup cu taxe si costuri - deci cifre. Ce-i drept nu asa complicate.

Cum iti este? Scurgeri, greturi ceva? Vin si pleaca.

Pupici

36 implinite am intrat in 37 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Am inteles foarte bine Claucia...dar mi se pare ca e o contradictie pe undeva..
ai spus initial ca e bine ca mi-am facut-o pe a doua joi...si apoi ai spus sa mi-o fac pe urmatoarea luni...deci prima afirmatie nu ar fi corecta...
offf..deci cum sa procedez? sa mi-o fac maine? sau luni?

am 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Kittysor bine ati revenit, ma bucur ca aud vesti despre voi, v-am vazut si pozele, ce frumusica e Daria si ce par negru are muuuult si de abia astept sa vorbim

Amely sa aveti parte de un botez frumos si David sa fie cumintel sa nu o sperie pe nasicuta....eu zic asta ca am niste emotii azi de nu ma vad ca doar sunt nasicuta si eu de baietel si ini este teama sa nu planga bebe, sper sa ma descurc. Va pup si sa-ti traiasca comoara!

Inutaeu fac injectiile la 4 zile, adica patru zile intre injectii, adica am facut vineri si mai fac marti.

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Intru si eu sa toate Tutunicile!!! Un inceput de saptamana asa cum va doriti!!!
Hai, mai fetelor, ca nu ne sta bine pe pagina 2........

Mergi la inceput