Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bluel/Bluel.jpg)
Bluel spune:
Break, eu dupa a doua injectie m-am simtit cel mai rau posibil, adica toate efectele adverse au aparut ca din senin, in special bufeuri, dureri de genunchi si cel mai grav, crize de nervozitate (plangeam din orice, nimic nu imi convenea). Dar au trecut acum, nici nu imi vine sa cred ca am scapat , am uitat si de bufeuri, foarte rar ma mai ia cate un val de caldura...
Tu nu te lua dupa mine, fiecare organism reactioneaza in felul lui, iar din cate te-am urmarit eu, tu ai debutat bine , asa ca nu iti fa probleme, la mare, la soare, nimic nu te doare!
Pup toate tutunicile, aspirante, laparoscopiate, cu burtici sau cu bebici!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bluel/Bluel.jpg)
Bluel spune:
Hera, mie T nu mi-a spus absolut nimic, mi-a prescris Diphereline 3 luni si gata, cred ca atunci l-am gasit intr-o pasa mai proasta. E adevarat, ca eu am facut Diphereline ca tratament preoperator pentru fibroame, nu pt. endometrioza. Prin urmare, n-am tinut nici un regim in mod special, eu oricum nu sint o mare mancatoare de carne, dar, in shimb, sint "chocoholica"
. Am suportat greu tratamentul in special din cauza bufeurilor, care au aparut brusc dupa a doua injectie, si care ma chinuiau si noaptea, deci acum stiu cum e sa fii mamica si sa nu dormi noptile
. Am luat si vreo 3 kg in plus, dar acum am revenit la 49 kg fara nici un regim (eu oricum in viata mea nu am tinut un regim pt. ca nu am avut probleme cu greutatea, mananc ce vreau, cat vreau!)
Iti doresc sa treci usor peste aspectele negative ale tratamentului si sa te gandesti numai la efectul lui pozitiv! Abia astept sa aud de vestea mare! Sa stii, conteaza mult si "pisicul", eu, cand am fost in concediu vreo 10 zile in paradis (niste insule), nu am mai avut nimic, nici urma de bufeuri si nervi!
Te pup
![](images/user_woman.png)
magdita spune:
Ysa, scumpa, ma bucur enorm pentru rezultatul tau, felicitari, si sunt sigura ca de acum incolo o sa vina o perioada excelenta pentru tine. Vestea ca totul e in regula mi-a facut dimineata frumoasa. Ma bucur enorm. Sigur in urmatoarele luni o sa auzim de II
.
Asemenea vesti imi dau incredere si ma ambitioneaza, cu toate ca de multe ori ma gandesc ca sigur la mine ceva nu e functional, posibil sa am trompele infundate. In fine, o sa descopar cu ajutorul .
Ia spune-mi, dupa cat timp de monitorizari si consultatii a hotarat dr.T sa iti faca laparoscopie ? Eu as vrea sa o fac cat mai repede si nu stiu daca dr.T o sa fie de acord. Am impresia ca am pierdut o gramada de timp pana acum, cum v-am spus incercam de vreo 3 ani, timp in care am facut o HSG, stimulare cu clomifen 2 luni ( fara monitorizare, ca asa stiu medicii din Craiova )si ma gandesc ca practic nu am facut nimic.
In fine, sa speram ca o sa fie bine pana la urma si sa ne strangem toate puiutzii la piept.
Pup toate tutunicile si va urez un we excelent !!!
magdita
ana_p spune:
Ysa,ma bucur ca rezultatul este unul bun. Iti doresc ca in curand sa completezi listuta de fericite.
Magdita, multumesc pentru informatii; ma inarmez cu rabdare, o sa-l contactez pe dr. T cand se intoarce in tara si o sa vad "planul de bataie" penru mine.
O zi buna tuturor!
Ana
Alexela spune:
Ysa, ma bucur mult pt tine, sa te ajute DD sa iti vezi cat mai repede visul cu ochii!!!
Eu am fost dimineata la spital, din nou fara nici un rezultat. Pe unul dintre ovare nu se vedea nimic si pe celalalt era doar unul de 14mm, asta in Z14... Mi-a zis sa il sun miercuri, sa vedem daca am timp sa merg la el la cabinet dupa ce se intoarce in tara, ca nu stia exact inca la ce ora are avionul miercuri, si daca nu apuc, atunci joi...
Asta e! Era prea frumos ca sa fie adevarat!
Va pup pe toate!
http://tt.lilypie.com/5Pb3p3.png
Iyoana spune:
Ysa, felicitari pentru diagnostic!
Numai bine si sanatate!
Week-end placut tuturor!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
![](craciun.gif)
mmc_nd spune:
bebekom, ma simt bine, multumesc... Chiar m-a apucat si rasul cand am vazut mesajul tau: la mine semnele de CM sunt ca si cele de sarcina, asa ca nu am cum sti... Asa ca tu de unde stii de care sunt?
Ysa, felicitari pentru rezultatul excelent si bine ai venit in grupul laparoscopiatelor fara probleme !
Alexela, ai rabdare pana saptamana viitoare si traieste-ti viata intre timp.
Un week-end excelent va doresc!
ysa26 spune:
Va multumesc tuturor pt gandurile bune, va doresc k in aceasta vara sa vi se implineasca cel mai frumos vis.
Zeno, Break
, Iyoana
, Ana_p
,Hera
Inuta burtica
Magditainitiativa cu laparo am luat-o eu dupa vreo 2 luni de monitorizari. Am ovulat natural, am prestat cand ne-a recomandat T si nimic, astfel am luat decizia asta. Poti sa te programezi pt laparo dupa prima luna de monitorizari pt k oricum din cate am inteles de la el are programari pana in septembrie, deci ai avea destul timp sa-ti faci monitorizari.Eu eram sigura k am probleme si k singura solutie e laparo,dar acum numai stiu in ce parte s-o iau, astept sa vad ce zice T. Poate nu e cazul tau sa faci laparo, poate nu ati prins perioada fertila. Succes si astept vesti bune!!!
Alexela cred k foliculii tai au luat-o razna de la caldura.
Va pup
Alexela spune:
Ysa,
sa stii ca s-ar putea sa ia dreptate in legatura cu caldura, mi-a zis si Tutu miercuri ca asta ar putea fi una dintre cauze. Eu am crezut ca face misto de mine, dar adevarul e ca imposibil nu este... Asta e, cum vrea DD! Pana la urma, nu e chiar totul pierdut, avand in vedere ca tot aici, pe forum, am citit ca unele fete au ramas gravidutze taman in luna in care la echo nici nu s-a vazut ca ar fi ovulat... Eu tot mai sper, poate primesc un cadou frumos de ziua mea, duminica viitoare!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://tt.lilypie.com/5Pb3p3.png