Ingineri fosti, viitori....(11)
Raspunsuri - Pagina 4

katik spune:
buna dimineata la toata lumea!
gata cafelutza, poftiti de va treziti!
din nou sunt tahuie de somn, am avut o singura pauza azi-noapte, la 2, noroc ca s-au trezit amindoi deodata, dar ma simt de parca nici n-as fi dormit deloc. a fost si f. cald azi-noapte, cam 21 grd, nici nu mai imi gaseam locul.
m-am apucat si eu sa mut pozele de pe yahoo photos, asa ca mai stau un pic cu pozele cele noi. va dura ceva, asa zic astia, apoi om vedea. au iesit fain, deja mi-e dor de mare.
acu' va las, revin mai tirziu, ma duc sa biciclesc o tura, ca la mare am luat inapoi 1 kg din cele date jos cu sirg inainte de a pleca. oricum sunt multumita ca e numai atit, la cit si cum am mincat pe acolo.
sa aveti o zi buna!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

iepumic spune:
katik, buna cafeluta ai facut si mare nevoie am de ea. Ieri am lucrat pana la ora 23, azi am acelasi program. Daca nu o sa pic eu lata...si am si mancat aiurea, ca am pus 1 kg , asta-i tristetea cea mai mare. Nu mai pot, astept concediul ca pe nu stiu ce....dar pana atunci am o nunta care pica total aiurea (duminica seara la ora 20.00!!! eu a doua zi ma duc la servici....si apoi a doua zi ma duc la concert la Rolling Stones). SA vedeti voi cum voi fi eu de chiauna de acum inainte.........
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

katik spune:
anca, dar un concert rolling stones merita orice sacrificiu, cit despre nunta..........
poze krisztina
poze robi

nma spune:
salutare fetelor. am cam absentat zilele acestea. acum imi joaca feste rinichii. am o infectie pt care iau antibiotic la 6 ore. e greu si cu statul in pat. nu mai am chef de nimic. dar stau inca bine cu moralul asa ca sunt bine.
katy bine ai revenit. te cred si eu ca deja iti e dor de mare. eu pe baieti am hotarat sa ii trimit la sfarsitul lui august caci acum e riscant sa raman singura. imi pare rau ca nu am putut sa ne vedem. banuiesc ca sotul era grabit.
anca sincer nu stiu cum rezisti. ai grija totusi sa nu ratezi concertul.
otilia in valcea stau. la mine la serv nu sunt niciodata multumiti ca iti faci treaba caci mereu sunt alte proiecte mai urgente. de fapt, dupa ei totul e o urgenta. din pacate nu prea vor sa mai angajeze si salariile sunt destul de mici. eu sincer nu stiu daca ma voi intoarce la ei.
noi speram sa ne mutam in cluj, dar am facut firma si acum daca va merge vom ramane, daca nu lichidam tot si plecam. la firma treaba merge binisor asa ca ne e greu sa luam o decizie. sigur mai stam un an pe aici.
nico33+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

katik spune:
nico, imi pare rau sa aud ca nu ti-e bine. multa sanatate si sa ai grija de voi! nu am oprit ca mi se parea tirziu si stiam ca nu te simti bine, mai noi lipseam! lasa, la anu' si atunci o vom vedea si pe bebelina!!!!. poate o sa aveti voi drum spre timisoara si atunci va asteptam cu drag.(sau poate va mutati in timisoara
)
fetelor, am vorbit la telefon cu claudia, sunt bine, se simt "ca acasa", poate ne intilnim si apoi va pove!
. va saluta pe toate!
va pup, sa aveti o zi buna in continuare!
poze krisztina
poze robi

iepumic spune:
Asa ma gandeam si eu, ca macar un concert merit. Iar Rolling Stones....ai o data in viata ocazia sa ii vezi...
nico, imi pare rau ca nu te simti bine!!! Sincer, nici eu nu stiu cum rezist... dar ideea e ca deja nu cred ca mai rezist mult in firma asta......deja ma agit sa-mi fac firma mea, fac acum rezervarea de nume, am proiecte "pe teava"....daca merge treaba, in max. 3-6 luni zbor de aici, ca nu mai suport.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

katik spune:
anca, mult succes!!! tinem pumnii sa reusesti cu firma!!!!!!
poze krisztina
poze robi

lunna27 spune:
buna!
Vad ca nu-mi mai apare mesajul de mai devreme
Katik bun venit de la mare,sa inteleg ca v-ati simtit bine cu toate ca ati stat putintel .Ca veni vorba de tabara,eu una n-as avea curajul sa-mi las copilul singur la mare,mai ales la varsta asta,al meu e mai zburdalnic si cred ca as sta tare stresata
Anca eu cred ca muncesti prea mult,as zice sa lasi cariera un pic pe locul 2 si familia pe primul loc,mai ales daca zici ca si dr. ti-a zis ca totul e ok.Sper sa reusesti sa incepi ceva pe cont propriu ca asa nu se merita sa te inebuneasca toti la cap.Bafta!
Nico sanatate multa,incearca sa stai cat mai linistita,fara stres,la prima sarcina am luat si eu antibiotic pt o infectie urinara,tot in ultimul trimestru eram(cam 38 sapt) si totul a fost ok.Rabdare multa ca mult a fost putin mai este !!!
Otilia spor la treaba
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

Otiliav spune:
Anca, bafta cu firma ta sa fie bine si sa ai proiecte. De fapt cel mai bine este sa renunti la locul actual in momentul in care vezi ca merge bine treaba.
Dar chiar si aici sau la viitoarea ta firma ai si tu grija sa nu te suprasolicitzi adica din angajat ingropat in proiecte sa ajungi patron ingropat in proiecte. Sanatatea si familia ta sunt mai importante.
Situatiile noastre oricum sunt diferite. Eu sunt singura care muncesc in familie, trebuie sa intretin 2 case, sotul, copilul, bona adica mama . Si mai si sper sa am casuta mea in cativa ani, la cum merge treaba este inca in stadiul de speranta
.
Eu acum am trecut la program normal si nu cred ca prea curand voi face ore suplimentare, oricum nu ca luna trecuta ca a fost de cosmar. Si oricum am ajuns la nivelul maxim de ore suplimentare, acum trebuie sa mi le iau concediu.
Nico, pe ce criterii ati ales Cluj? Vezi sa stai cuminte in patutz.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

katik spune:
dana, ma bucur ca ai mai reusit sa intri si pe la noi!
cu curajul, hmmmm,...cam greu dar la anul sigur o s-o trimit. merg educatoarele ei, am vorbit cu ele, nu iau copii asa mici decit pe cei pe care au curajul si au zis ca pe fii-mea ar lua-o fara nici o pb. si cu noi la mare a fost tare cuminte, n-a facut nici o criza de isterie, sincer imi era groaza de acasa deja! s-a jucat frumos in nisip, a si mincat cit de cit, de dormit nu spun. intr-un cuvint a fost super cuminte.
. voi cum sunteti? plecati prin concediu undeva?
otilia, fain ca vei avea program normal. o meriti si tu din plin! cind iti iei concediul?
poze krisztina
poze robi