Ingineri fosti, viitori....(11)
Raspunsuri - Pagina 3

iepumic spune:
Otilia, asa hotarata esti???? Wow....Cam pe cand te-ai gandit tu sa migrezi la Odisee??? Ca sa stiu daca avem sanse sa mergem impreuna.
Nico, hmmm.....sigur nu suntem colege de servici???? Ca si la mine se face cerere si pt. jumatate de ora...si cum vad ca ai facut Electrotehnica, sunt toate sansele sa lucram la aceeasi companie....
aime, conceputl cu "invoitul" de la servici are mai multe interpretari...o colega imi povestea ca in Canada....puteai sa lipsesti oricand aveai chef.....dadeai telefon si spuneai ca esti bolnav si nu poti sa vii...dar ti se taia ziua respectiva (sau orele) de la plata iar daca sareai calul si faceai treaba asta prea des, bineinteles ca iti scadeau sansele de promovare etc. LAnoi....daca te invoiesti o ora........ti se pun mii de intrebari........daca stai peste program.....nu te stie nimeni.....
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

nma spune:
anca seamana sistemul, dar nu lucram la aceeasi companie . la mine daca te invoiesti 1/2 ora ti se taie 1 ora, caci se rotunjeste in favoarea lor. deci e mai nasol la mine. si normal ca trebuie sa dai zeci de explicatii intai la seful de birou care aproba sau nu, apoi la seful de sectie care semneaza. mai bine te lipsesti.
eu lucrez la o firma de proiectare locala. firma acopera toate sectoarele: constructii, instalatii, montaj, electrice, etc. si sunt vreo 70 de proiectanti.
dana multumesc
nico33+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Otiliav spune:
Nico, wow ce firma mare. Tu nu ti-ai scris orasul la profil, dar parca in Valcea spuneai.
Adevarul este ca eu am avut noroc. Prima firma la care am lucrat in Romania a fost Softwin si acolo am avut tot asa program flexibil adica ora de venire sa fie ora de plecare plus 8 ore. Mie mi-a prins foarte bine pentru ca veneam si la ora 3 la servici si plecam la 11 noaptea cand eram studenta si asa aveam si prezenta la scoala. Programul il anuntam dinainte dar datorita flexibilitatii nu eram nevoita sa ma invoiesc, imi rezolvam ceva si dupa aceea veneam la servici sau veneam de la 6 dimineata si plecam la 3 daca aveam ceva dupa-amiaza. Si angajatii si patronul era multumit atata vreme cat ne faceam treaba.
Aici am tot program flexibil, diferenta este ca intre orele 10-15 trebuie sa fiu prezenta. Chiar luni trebuie sa merg la doctor si trebuie sa plec la pranz si am anuntat. Din pacate in Norvegia la doctor se merge doar in timpul programului de servici ca doar si ei sunt oameni si nu lucreaza decat pana la 3-4 dupa amiaza .
In concluzie nu mai sper vreodata sa am programul care l-am avut in Romania sau asa o flexibilitate.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

katik spune:
sara buna la lume!
iaca, ne-am repatriat si noi azi-dimineata la ora 6, dupa un drum luuuuuuuungggggggggggggg de 14 ore, facut cu mici pauze.
de citit inca nu v-am citit, am intrat repede sa dau raportul: a fost f. frumos, toata lumea s-a simtit f. bine, nimeni nu s-a imbolnavit sau alte neplaceri ale calatoriei, copiii au suportat destul de bine drumul, pe la sfirsit au fost miriieli dar au trecut.
poze voi pune in citeva zile, inca nu sunt descarcate.
ma duc sa fac nani ca am o datorie imensa la perna!
ne vedem dimineata la o cafelutza!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

katik spune:
buna dimineata!
poftiti la cafelutza!
iar pt. nico avem laptic rece dar tot intr-o cana de cafea (ca alt emoticon n-am gasit)
.
mai fetelor, eu nu stiu cum se face ca la mare ai mei copii nu se trezeau noaptea, nu le trebuia apa, nu pishi, nu mincat. cum am venit acasa, cum am luat doua pauze azi-noapte. trebuie sa ma mut la mare.
m-am si apucat de treburi:am despachetat, am pus la spalat doua masini, am facut inventarul la frigider, concluzia fiind ca azi se cere neaparat o tura de cumparaturi.
aime, pai la noi, fiind multa munca de teren, fiecare isi rezolva treburile pe parcurs, cu stiinta sefei de laborator. numai daca era ceva deosebit atunci se faceau hirtii sau altceva. asta este o mica intelegere intre noi si e tare bine! sper sa mearga in continuare!
anca, ma bucur ca ai numai vesti bune!!!!deci, da-i bataie la proiectul BB, ca sti cum e cu socoata de acasa si cea din tirg.
ioana, multam de urari!!! cit despre cucuie, la noi nu mai sunt cucuie, in schimb avem piele mereu noua pe genunchi din cauza "eczemelor de asfalt".
otilia, woww, ce program de lucru ai?!!!!!!!!!!!!!!!!ai grija sa te si odihnesti cite un pic!
voi trimite mesajul asta ca mi-e teama ca mi se reseteaza, apoi revin cu continuarea!
poze krisztina
poze robi

katik spune:
gabi K, acum cum sunt copiii? off-off, si mie mi-au facut antitetanos cind m-am ars rau la mina, nici nu m-au intrebat nimik, mi l-au facut si gata. plus ca a doua zi plecam pe retezat cu ditamai pansamentul la mina dreapta si cu farmacia dupa mine
.
gabri andrei, multam de urari!poze am facut, filmuletze am facut doar ca inca n-am avut timp de ele.
nico, ma bucur sa aud ca sunteti bine! nasol cu atitea injectii dar e mai bine asa. bebelina e cuminte si asculta de mami! chair m-am gindit la voi, am trecut simbata spre duminica noaptea pe la 23.30 prin vilcea, in drum spre casa dar n-am sunat ca mi se parea tare tirziu. oricum, eram in mare graba ca erau copiii super miriiti.
stai frumos acolo la patutz, las' ca se descurca sotzul, ca-i baiat mare!
claudia, tu mai apuci sa citesti? vi s-a reparat net-ul? poate o punem de o intilneala! eu nu stiu daca mai am nr. tau, daca citesti, da-mi un bip pls!
fetelor, tare harnicutze ati fost, am cam citit in diagonala dar ma duc sa aprofundez, sper ca n-am uitat pe cineva.
va pup, sa aveti o saptamina usoara si racoroasa!!!!
poze krisztina
poze robi

iepumic spune:
katik, bine-ai revenit!!! Cat ati stat la mare si unde ati fost??? Mie mi s-a parut ca abia ati plecat si v-ati si intors!!! Iti dai seama ca sunt pe alta lume.
Mare nevoie am de ca sunt ca si teleghidata azi....ma dor toate si functionez deocamdata pe pilotul automat. Am bagat somn la greu in weekend....si parca imi este si mai somn...
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

katik spune:
anca, la costinesti am fost dar am stat doar o saptamina, adica numai 6 zile cu tot cu drum. e putin dar sotzul are examen la doctorat si de sustinut un proiect si a trebuit sa ne intoarcem.deci, nu esti chiar asa aeriana, doar ce am plecat si ne-am si intors!.
poze krisztina
poze robi

Gabi_K spune:
merci de intrebare, Kati, copiii sunt super bine. Ieri l-am dus pe Robert in tabara, langa Brasov, deci am facut si eu 1000 km... Mi-a fost mai usor, ca n-am mers cu 2 mici, ci cu 7 mai marisori (7-10 ani) plus inca doi parinti. La intoarcere era super, ca am fost doar noi 3 in autocar, seara la 10 am ajuns acasa, inca nu mi-am revenit...
Se pare ca dupa ce naste Nico, vom avea continuitate la ingineri cu burtici?:) Spor la "treaba", fetelor!!!
Daca tot vine vorba de invoiri, in cantitati mici e o.k. la noi. Am munca mea pe care n-o face nimeni, doar eu, deci daca lipsesc, e treaba mea cand recuperez:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!

katik spune:
hop si eu, acu' inainte de nani!
gabi, fain cu tabara. era s-o trimit si eu pe krisztina 10 zile la mare cu gradi, hotel 4 stele, 5 mese, transport tot dar am aflat cam tirziu si n-am apucat sa fac rost de bani in timp util (7.500.000). la anu' sper s-o pot face, string din timp.
nico, sper ca sunteti bine! azi n-ai intrat
fetelor, ma duc si eu la nani, ne vedem dimineata la cafea!
somn usor!
poze krisztina
poze robi