Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Gabi vad ca te-ai plimbat si tu nitel

Katik noi plecam la sf lui iulie la mare,merge si socrela cu noi,cica sa ne ajute .Ma bucur ca ai tai au fost cuminti,sper sa fie si ai mei,cu toate ca anul trecut am avut probl cu cea mica,vroia numai si numai in apa ,apoi mi-a si racit un pic.

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pai cu apa asa am patit si noi, krisztina tot in apa, avea la un moment dat buzele vinetii dar tot nu s-a lasat. doamne-ajuta, vad ca n-a patit nimik! la inceput s-a obisnuit greu cu ea, nu a vrut decit la nisip, apoi i-am umflat colacul, a mai vazut si alti copii si i s-a facut pofta, si de atunci, sa te tii scandal. bine ca aveti totusi un ajutor, ca mult conteaza, chiar daca este socrella.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Katik,pai asa am patit si noi,la inceput nu vroia deloc in apa,ii era frica,apoi m-a mancat pe mine undeva si am tot incercat sa o bag in apa,usurel,cate un pic,pana n-am mai putut sa o scot deloc

Hai ca uite,vb numai despre copii si poate plictisim lumea

Cred ca o sa fie tare fain la concertul R.Stones,vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

da, dana, am monopolizat discutia.
la noi vine julio iglesias si nu pot sa merg, nici nu stiu cit e biletul, o fi destul de piparat, ca asa e moda, plus ca n-am cu cine lasa copiii, asa ca e simplu

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

multumesc fetelor. ma cred ca ma descurc. rinichii mei sunt mai lenesi si riscul de infectie e mai mare. am avut infectie si la 7 saptamani. nu stau sa ma gandesc la cate medicamente am luat in sarcina caci ar fi de rau atunci. de fel sunt foarte optimista asa ca trec repede peste probleme.

anca bafta multa cu firma! noi am reusit sa ne pastram si vechile servicii, iar la firma dupa ora 16. acum eu stau acasa asa ca ma pot ocupa de proiecte, dar dim motive de sarcina... lucrez cu viteza melcului. e bine ca acum nu mai am nimic urgent. sotul si catva angajati fac partea de executie. inca nu ne vine sa renuntam la serv. desi avem cateva lucrari mari.

otilia in cluj am terminat facultatea si eu si sotul, plus un an master si am si lucrat o perioada acolo. mi-a placut mult orasul, avem multi prieteni, iar socrii stau la 100 km de cluj. socrii ma ajuta foarte mult. parintii mei stau in blocul vecin dar in 4 ani nu au scos copilul de 10 ori la plimbare.
un alt motiv ar fi ca in cluj asi gasi de lucru mai usor si pe bani mai multi. am putea si sa ne asociem cu un prieten care are firma acolo si sa vedem ce ar iesi. aici nu avem relatii si fara e destul de greu.

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salutare fetelor, ce mai faceti? am intrat repede sa va salut, ca nu mai ajung sa vin pe forum de cand sunt acasa...
luca a adormit, marc joaca fotbal in strada, abia il bag seara in casa, ii place tare la ai mei, nu vrea sa vina sa vorbeasca cu tata-su la telefon, nici cu socreii, abia scoate un cuvant si fuge rapid la joaca...a inceput sa vorbeasca si romaneste si-s tare bucuroasa.
i-am dus la bega si ieri, si azi, pe luca tot cu scandal il scot din apa. caldurile astea ma termina, imi aduc aminte de vara din 2003 cand eram gravida cu marc...tocmai vorbesc cu al meu sot si imi zice ca la ei e vant tare si vreme aiurea, de cand am plecat noi numai ploi.
saptamana trecuta am fost la timisoara vreo 4 zile, copiilor nu le-a placut, marc ma tot intreba cand ne intoarcem la ai mei, s-a plictisit ingrozitor la bunica-mea la timisoara, acolo nu sunt copii, n-a avut cu cine sa se joace...mie mi-a placut desi a fost ft cald, mi-am vizitat rudele, am fost prin oras, m-am intalnit cu prietena mea din faculta si am avut noroc ca i-am lasat pe copii cu sora-mea, asa ca am putut sporovai in voie...sper sa mai ajung odata pana nu plec, si atunci am sa o intalnesc pe Kati, Krisztinuta ei e o dulce, a vorbit azi cu mine la telefon...
na fetele, va las, trebuie sa plec ca a venit marc, ma duc sa-l dusuiesc si sa-l pregatesc de culcarica...
am sa mai vin pe la voi zilele urmatoare...
pupici si noapte buna,

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Nico, ai grija de tine, nu mai lucra atata, mai odihneste-te si tu...
bebelina e bine? aveti grija de voi.

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

multumesc claudia. stai linistita ca nu prea lucrez. fac cate putin si cand am chef. de fapt nu pot sa stau toata ziua degeaba. curatenie nu fac caci nu pot si imi face bona. nici mancare caci nu e copilul acasa. deci sunt la turatie minima si stau in pat cand lucrez.

ma bucur ca la copii le place in tara. sa speram ca poate se va racori putin caci prea e cald.

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Claudia sa inteleg ca esti in tara cu copii!Sper sa va simtiti bine si sa ai timp sa faci tot ceea ce ti-ai propus!Dupa cate vezi la noi e caldura mare Sa-ti traiasca baietii(i-am vazut la semnatura) deci vei fi soacra cu 2 nurori

Katikca tot mi-am adus aminte, oare n-am citit eu bine mai devreme?ziceai ca ai 21 de grade in casa si e tare cald,pai la mine termom. arata mai tot timpul 25-26 de grade ,dar ne-am obisnuit asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Lunna, si eu mor sub 25 de grade:)))))
Nico, rabdare, mai ai cateva saptamani... si incepe showul:))
Claudia, sedere placuta in RO!
Eu merg la farsitul saptamanii din nou la Brasov sa-mi recuperez odrasla din tabara. L-am intrebat azi daca ii este dor de mine, a zis ca in proportie de 50%... adica si da, si nu...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput