Ingineri fosti, viitori....(11)
Raspunsuri - Pagina 26

katik spune:
sara buna!!!!
greu tare cu dc! n-am timp nici sa mor. ma omoara astia trei copii (inclus si sotul). ziua agitatie, facut mincare pt. doua ture de oameni, mai mari si mai mici, apoi mers afara, venit acasa, hranit copii, culcat copiii, hranit oamenii mari, pina termin se trezesc cei mici, incepe din nou agitatia. nu mai apuc nimik, cu greu am apucat si eu sa maninc azi
.
nico, super ca bebelina sta bine acolo in burtik! las ca mai are vreme!si eu sunt pt. nastere naturala, la mine ce-i drept a mers tare usor.acuma depinde de multe lucruri.mai inca timp un pik sa te decizi.
otilia, eu m-as bucura daca am sta in casa si am minca. la noi e crunt cu mincatul, nu stiu cum sa mai procedez cu fii-mea, nu vrea si pace. oricum va trebui s-o duc la analize, sa vedem, ca eu am ajuns la capatul rabdarii
.
ma duc si eu la nani ca imediat mi se da pauza
pupici la toata lumea!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

nma spune:
Buna dimineata!
Azi dau eu .
Am dormit foarte bine, in sfatsit, si parca sunt plina de energie. Pe azi mi-am planificat mai multe asa ca sper sa le rezolv pe toate. Si profit pana se trezeste si Alex, el doarme pana la 8.30 de obicei (adica in vacanta).
Kati la mine cand face mofturi la mancare il las nemancat. Eu pun masa si daca nu vrea sa vina sau comenteaza nu mai primeste nimic pana la urmatoarea masa. Daca mananca tot primeste un premiu, un desert mic. se pare ca functioneaza. Alex era un mancacios, dar actuala bona e foarte pofticioasa si in mai cumpara in oras cate ceva ca sa poata manca si ea. Am tot avut discutii cu ea dar vad ca nu intelege. Mai nou a invatat copilul sa nu-mi mai spuna ce ii cumpara, dar il dezvat eu. Aseara nu a vrut sa-mi spuna ca il santajaza ea asa ca i-am spus sa-si faca bagajele si sa se mute la ea daca nu ma asculta pe mine. Am fost cam rea, dar ma enerveaza la culme sa ma minta. saracul copil mia- spus ca el trebuie sa stea cu noi, trebuie sa se joace cu surioara. pana la urma mi-a spus ce i-a cumparat si mi-a promis ca ma duce si la magazinul de la care ii cumpara. Bona nu a putut sa faca copii asa ca incearca sa il faca sa o iubeasca. ii plac foarte mult pustii, dar dragostea nu asa se castiga.
uite ca iarasi m-am intins. Mai bine ma apuc de lucru.
Va pup
O zi buna tuturor!
nico37+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

iepumic spune:
Neata, fetelor.
Nico, ma uimesti cu atata energie!!!!!! tu mai ai putin si nasti si iti arde de proiecte.......(pun pariu ca asa o sa fiu si eu cand voi fi gravi).
Otilia, unde iti petreci concediul? Noi pe 11 plecam spre Vest, traseul -pe scurt - e cam asa: Paprika Csarda (ungaria)-Munchen - Paris-Amsterdam-Berlin-Praga-Timisoara-Bucuresti, vom sta 2 saptamani si abia astept sa vad Parisul din nou, mi-i tare dor!!!!!!
Ioana, ia ca ma superi!!!! Fa-ti macar 30 minute/zi timp pentru tine!!!!!!!!!
In rest......sotul meu a fost ieri la dr. si i-au iesit la radiografie 2 pete pe plamani, acum face tratament. Dr. a zis ca din cauza instalatiilor de aer conditonat (astea tip split, mentionez eu) este o epidemie de pneumonie virala (adica transmisibilsa) pe care oficialitatile nu vor sa o anunte ca sa nu creeze panica.
va pup si ma intorc la lucru, ca am tone, nu mai stiu pe unde sa scot camasa!!!!!!! O zi buna tuturor!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

Otiliav spune:
Anca, ai grija de sotior sa-si ia medicamentele si sa-i treaca repede.
Noi mergem la Malaga, 11 zile, 7 zile intr-un apartament si 4 zile la hotel. Sper sa fie cald ca de ploaie sunt satula.
Nico, ce faza cu bona, las ca merge el la gradinita si il poti controla altfel plus ca vei fi si tu cu el mai mult timp.
Katik, recunosc am un copil cuminte la capitolul mancare. Aseara i-am spus sa pape iaurtul ca asa creste mare si dupa ce l-a terminat mi-a spus "Gata, a crescut Ana mare" .
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

hcclara spune:
Salutare!Nico, buna cafeaua, multam...
Kati, am si o bucata de copil care nu mananca nimica, toata ziua e afara, acum are vacanta 3 saptamani, asa ca de dimineata pana seara e afara...sunt suparata pe el, nu vrea sa invete nimica, are in cap numai minge si bicicleta. Luca macar mai probeaza mancarea, chiar daca uneori nu e pe gustul lui. Cu bubitele, nu stiu daca a fost varicela, fiindca Marc nu are nici un simptom.
Otilia, m-am uitat intr-o seara la filmuletele cu Ana, mama cat e de faina si cum vorbeste, si la faza cum fac baietii pipi, m-a dat gata...ii o dulcica.
Nico, acusi vine barza...eu aveam dilatatia 1 cm cam cu vreo 6 sapt. inainte sa nasc, si a venit Luca 6 zile dupa termen.M-au apucat si durerile si nu ma dilatam mai repede, dupa o noapte intreaga de dureri care pt mine au fost ft mari, a doua zi mi-au bagat picaturi intravenoase ca sa ma dilat mai rapid si atunci sa vezi dureri.Iar epidurala nu mi-a trebuit nici la primul, si vad ca acum la al doilea nici nu m-au mai intrebat. As fi vrut insa sa stau putin in vana, dar n-am mai avut timp...Luca vroia sa iese
I-ati gasit nume la bebelina pana la urma?
Va las acum, ma duc sa vad cum se simte sotul meu ca toata noaptea i-a fost rau si a vomitat...
pupici,
Claudia

anaanamaria spune:
quote:
Originally posted by nma
Ana te-am trecut pe lista. Cand ne mai dai detalii modificam.
nico37+
![]()
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
SUNT STUDENTA LA UNIVERSITATEA DIN BACAU

Gabi_K spune:
Claudia, Anca, sanatate sotilor vostri!
Otilia, si Lili asa se lauda dupa ce a mancat:) Si ea creste mare dupa fiecare masa:))
Nico, nush ce sa zic, iti doresc mult curaj!!!! Mie mi-a vrut sa faca dr cezariana cu Lili, fiindca eram dupa operatie de chist si zicea ca e mai sigur. Alea de la maternitate au vrut sa ma expedieze direct in sala de operatie cand m-au vazut cu burta taiata, insa am zis ca accept doar cezariana post mortem si vreu naturala. Doar daca erau probleme cu Lili, atunci acceptam sa ma taie din nou. Cat despre epidurala, nu eram eu destul de curajoasa pentru asa ceva
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!

aurora56 spune:
Revin si eu dupa absenta.
Am fost marti la spectacolul de balet si am fost placut impresionata .Mi- a placut spectacolul,jocul scenic,dansul,emotia si mesajul transmis,costumele ,totul .Pacat ca nu gusta multa lume genul asta de spectacole .Daca era un spectacol de manele sunt convinsa ca sala ar fi fost arhiplina dar asa erau destule locuri neocupate .Biletul era destul de scump (30 ron-40 ron)dar asta din cauza ca , chiria era mare (se vindeau bilete si mai ieftine la inceputul spectacolului ca sa se umple sala ).Oricum m-am bucurat de o seara placuta si relaxanta.Azi s-ar putea sa vina sotul de la tara asa ca s-a dus libertate...(nu ca mi-ar impune un program anume dar alta e sa te ocupi numai de tine ).

katik spune:
salutare fetele!
m-am decis: voi duce fata la gradi ca nu se mai poate!. se duce sotzul sa vada ce si cum si sper sa pot s-o duc. nu mai asculta nimik, nu mai exista disciplina, a intors-o de tot vacanta asta. seara nu pot s-o culc la o ora rezonabila, de mincat, doar cu scandal. am incercat si eu s-o las nemincata dar n-a mers, zile intregi mi-a mincat cite un iaurt si cam atit. sper ca se schimba cu gradi, acolo tot timpul radea tot.
aurora, ma bucur ca ai putut sa te distrezi si tu, asa un pik pt. tine! bravo!
nico, bag de seama ca tare se apropie bebelina ca ai multa energie. si eu m-am dus la spital cu robi dupa ce au venit mesterii sa-mi puna geamurile termopan si am terminat curatenia
.o fi vreun semn?
claudia, sanatate sotului! a mincat ceva ciudat sau o fi vreo viroza de sezon?
otilia, gabi, super ca aveti copii mincaciosi! si krisztina mea pina mai acum vreo 6 luni era aproape mincacioasa dar i-a trecut cu desavirsire. o s-o duc la o tura completa de analize, sa vedem ce si cum, o fi vreo cauza si pentru asta
.
anca, sanatate sotiorului! sa fie cuminte si sa ia tratamentul in tocmai!!! au spus ceva dr, o fi "boala legionarilor?". asta este cunoscuta demult, destul de raspindita. e data de o bacterie Legionnella, care da pneumonii destul de urite.
ana, mai vino si pove despre voi un pik, sa te cunoastem!
va pupez, ma duc ca robi nu vrea sa doarma nicicum, a dormit cam 1 ora in masina, cit am fost pina in oras si acum e fres. il iau si-l duc afara, sa n-o trezeasca pe sora-sa.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

lunna27 spune:
Va salut si eu de la mare,cand ma intorc intru si eu la povestit cu voi!!
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------