Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anca si eu ma mir de unde atata energie! Sarcina trecuta nu faceam mai nimic. Si acum obosesc repede dar ma simt bine cand sunt la calculator. Cand va plange pitica probabil o voi linisti cu zgomotul de la taste ca sigur ii e familiar.
Ce putin mai ai si pleci in concediu! Sper a ai parte de distractie dar si de putina odihna!

Otilia si tu pleci din tara? Distractie placuta si sa veniti cu multe poze! E dulce tare Ana. Trebuie sa recunosc ca ma bucur ca o sa am si eu o fetita. Imi pare insa rau ca la mine in oras inca nu am gasit o rochita cu bretele pt nou nascut.

Claudia eu daca nu ma dilat, ca sa ajung cu dilatie la spital de min 4, scap de dureri caci imi fac cezariana. Dr mea a spus ca nu risca sa ma lase in travaliu, e riscant pt operatie. O sa vedem cum va fi. Prefer sa nu ma gandesc la acele momente, acum ma bucur de burtica caci bb3 nu e in plan.
Nume probabil va fi Andreea si o vom striga Andra. Alex a spus ca nu e corect sa o strigam Andra daca o cheama Andreea . Eu vreau sa fie un nume de sfant iar Andra nu stiu daca se serbeaza si nici cand.
Ce a patit sotul? Sper ca se simte mai bine acum.
Ana modific imediat in lista. Cum stai cu timpul liber?
Aurora ma bucur ca te-ai simtit bine la spectacol.
Kati o sa-i prinda bine gradinita. Dar gasesti gradinita deschisa acum?
Si eu ma gandesc ca o sa nasc curand daca tot am atata energie, dar asi vrea sa mai stea putin in burtica. Maine vreau sa fac curat in baie, in sufragerie doar de sters praful si de terminat doua dosare (nu am pretentii mari nu?). Sambata e ziua nasei si mergem la un gratar pe care nu vreau sa il ratez caci vin toti prietenii. De luni nu mai am nimic programat asa ca poate sa vina si bebelusa .
Dana sa faci o baie si pt mine caci vara asta nu am avut parte. De fapt am mers cu baietii la piscina dar mi-a fost frica sa intru in apa. Noi mai mergem la Calimanesti, unde e apa termala. Am eu fixurile mele sa nu iau vreo ciuperca ca asta mi-ar mai lipsi in sarcina.
Ma duc sa pregatesc copilul ca vine bona a il ia afara.
va pup

nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
haideti la o cafelutza:
si un laptik rece

nico, la noi la gradi se fac grupe mixte, de toate virstele, nu se fac activitati didactice doar se joaca, curte, parc etc. si educatoarele fac cu rindul de serviciu. mi-ar tare conveni si si ei i-ar face bine.
dar deocamdata pika ideea pt. ca a mea fata a facut ieri febra 38, aseara pe la 9 si ma uit la ea in git, puroi. de asta n-a vrut fata sa manince chiar nimik ieri, dar nici nu a spus de ce, mi-a spus ca n-o doare gitul. azi-noapte a fost liniste, la 3.30 nu avea febra deloc. azi-dupa masa incerc sa vad daca s-a intors pediatra din concediu. ii duc pe amindoi ca s-ar putea s-o fi luat si robi.
dana, concediu placut in continuare!!!!
aime, cum e cu casutza? mai un pik si e gata, nu?

fetelor, cum se simt sotzii bolnaviori?multa sanatate!
acu' va pup, robi s-a trezit pe la 7.45, a papat un pik (de vreo trei nopti nu se mai trezeste sa pape deloc, doarme de la 9-9.30 pina pe la 7-7.30-8, depinde) si acum are chef de smotocit!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

`neta!
Kati eu vreau laptic cu putina cafea. De obicei la ora asta ma apuca somnul. Ma trezesc pe la 7 in ultimul timp si pana la 10-11 imi consum cam toata energia, apoi iau pauza. Ieri am facut si curatenie asa ca azi mai am cate ceva de butonat dar nu am nicvi un chef. Am dat in mintea copiilor caci pana acum m-am jucat Zuma.
Imi pare rau ca pustii tai au facut infectie in gat. cred ca nici Alex nu e departe. a inceput sa tusasca si e cam mucos. Deocamdata in dau paracetamol si vitamina C. Nu prea imi vine sa trec la antibiotic. E drept ca nici nu a facut febra.
Firma noastra e monitorizata de ANRE si ar trebui sa trimit dosarul cu datele cerute de ei luna aceasta dar eu nu ma pot concentra. cand desenez e simplu, dar daca ma pui sa mai si gandesc se pare ca e bai. pt asta sunt apata doar o ora dimineta. incerc sa ma mobilizez, poate reusesc sa termin azi.
o zi buna tuturor!

nico37+ 21.07.2003

Mergi la inceput

am primit niste bancuri faine

Īntr-o crescatorie de pepeni, stapānul crescatoriei
observa ca īn fiecare noapte i se fura din pepeni.
Indignat, se hotaraste sa le pregateasca o surpriza
hotilor si otraveste un pepene, dupa care pune
pancarde la fiecare intrare pe care scrie:
"Domnule Hot, astazi ai o surpriza: unul din pepeni
e otravit. Te astept sa-l descoperi!"
A doua zi se trezeste, se duce la crescatorie si
vede ca nu mai lipseste nici un pepene. Uimit se
plimba
prin gradina sa caute mai bine... La o intrare
gaseste, pe o pancarda, scris cu carioca:
"Stimate domn, mi-am permis sa fac cāteva
modificari. Acum aveti 2 pepeni otraviti !
Cu stima, Hotul!"
======================================================
Cica era un om ghinionist rau de tot, da groaznic de
ghinionist. Aflat intr-o zi la pescuit, prinde
pestisorul de aur care-i promite indeplinirea unei
singure dorinte, ca de, era super ghinionist. Sta asta
se gandeste si ii spune:
Pestisorule, fa-ma print, ca astia au de toate si nu
au probleme, etc.
Se duce asta acasa, se culca si spre dimineata,o
mana il bate pe umar si aude o voce ca-i spune:
- Ferdinand,trezeste-te, trebuie sa pleci la Sarajevo
!
Un alpinist neasigurat sta sa cada de pe un perete
de stanca. Abia se mai tine cu o mana deasupra haului.

Se uita la cer si striga disperat:
-Doamne, e cineva acolooo ??! Se aude o voce grava:
- Da, fiule!
- Ce sa fac, sa nu ma zdrobesc de pamant?
- Roaga-te sa-ti fie iertate pacatele si
desprinde-te de stanca fara teama.
Se gandeste putzin alpinistul, apoi striga iar:
- Altcineva mai e acolo ???!
=======================================================
Baietelul unui inginer ridica nasul din cartea pe
care o citea si il intreaba:
- Tata, ce-i aia "pompa"?
La care inginerul ia imediat o foaie de hartie si
incepe sa-i explice:
- Uite aici: e un cilindru, cu un piston inauntru,
care are o valva prin care fluidul trece intr-un
singur sens etc. Si-i spune principiile presiunii,
notiunea de vacuum si toate celelalte, pentru ca
intr-un final sa-l intrebe:
- Dar de unde ai aflat tu de pompa?
- Pai uite aici, in cartea de istorie scrie ca Cezar
a intrat cu mare pompa in Roma !!
Un individ intra intr-un cabinet medical. Medicul:
buna ziua cu ce va putem ajuta?
Individul: Sunt bolnav, dom' doctor !
Doctorul: dar ce aveti?
Individul: ma cred molie!
Doctorul: ok,dar sa stiti ca aici e cabinet
stomatologic.
Individul: da, stiu, da aveati becul aprins....
La Intrunirea recenta a Consiliului de Securitate,
unde se discuta problema Irakului, dupa o ora de
discutii,Tony Blair scoate un ceas cu capac sa vada
cat este ora. Pe capac era gravat: "De la George Bush
pentru Tony".
Dupa o perioada de discutii, scoate si Bush un ceas
de argint cu capac, iar pe capac era gravat:
"De la Tony Blair pentru George". Dupa alta ora de
discutii aprinse, Vladimir Putin scoate un ceas din
aur cu diamante...
Pe capac era gravat: "De la Matei Basarab pentru
Vasile Lupu".
O trupa de politisti se aduna in jurul sefului.
- Atentiune! - zice sefu', incepem operatiunea!
Potriviti-va ceasurile!
E 11:48.
Pentru cei care au afisaj digital: betisor, betisor,
scaunel, om de zapada...

nico37+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Nu v-am uitat fetele, doar ca-s tot pe ultima suta de cm...speram sa ne mutam pana la concediu, macar cu lucrurile. Fug sa citesc din urma ca-s in urma taaaare.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare fetele, am venit si eu sa vad ce mai ziceti...
si tocmai m-am amuzat de bancurile de la Nico...

Mersi fetele de urarile de sanatate pt sotior, nu stiu ce a avut, ieri inca a fost cam ametit, dar azi s-a simtit bine, a plecat la birou de dimineata si sa-i astepte pe ai lui la gara caci azi se introc din concediu...

Ieri seara am fost un pachet de nervi pe o vecina, rusoaica, sunt aici cu gramada rusi, insa asta e exceptie, restul sunt toate ok, dar cu nenorocita asta ca mai bine nu-i pot spune au avut toate probleme...are 2 copii, o fetita de 11 ani si un baiat, Alex de 3 ani. Ea cica invatatoare a fost in Rusia. Si Alex bate, musca toti copii iar ea nu-i zice niciodata nk. Iar ieri si alaltaieri i-a venit randul lui Marc.Alaltaieri l-a tras parca de obraz pe Marc, si ieri l-a muscat. Eu eram in buca si am auzit ca plange Marc de numai, ies la geam si imi zice ea ca Marc a luat lopatica din mana lu ffi-su si ala rapid l-a muscat. Buuun, m-am aratat eu indignata, dar n-am facut mare valva. ca sa-mi povesteasca seara vecina ce sta usa in usa cu mine, ca dupa ce l-a muscat i-a zis la fiiu-su in ruseste dar ft calma "Alex, nu mai musca draga, cine stie daca nu e tot murdar, si mai iei niste boli de la el!" Fara cuvinte sau???? Vecina atunci a crezut ca nu aude bine si i-a zis, cum poti sa spui asa ceva? Pai zice ea, Alex a muscat odata un copil la gradi si ala era tare jegos... Mai fetelor, imi vine sa o iau de gat si sa trag cu ea de toti peretii daca as putea (dar ea e mare si grasa, de 2 ori cat mine). iar putin mai tarziu merge Marc spre Alex si ii zice "inca ma doare unde m-ai muscat", iar idioata asta ii raspunde "asa ti-a trebuit".
Si nici nu pot sa ma cert cu ea, ca e de 10 ani aici, dar habar n-are nemteste, noi vorbim ceva, si ea tot pe dos raspunde, ca nu stie vorbi. am ajuns la concluzia ce a putin dusa de acasa, toata lumea zice asa de ea, si copii ei sunt ft retrasi, nu vorbesc cu nimeni, iar cel mic, bataus. Si intotdeauna imi zice:"Claudia, asta e perfect normal! (sa bata, muste)
Cred ca v-am plictisit poate, dar sunt asa de suparata, saracul Marc are inca urmele muscaturii aluia pe umar!

Kati, si Marc a avut odata puroi in gat si el zicea ca nu-l doare gatul! sanatate Krisztinutei!
Al meu Luca incepe sa vorbeasca tot mai mult! Dar cu olita sau statul pe wc nu reusim inca...nu vrea!
Nico, vad ca esti plina de energie, bine ca ai chef si de curatenie si de proiecte!!!! nastere usoara, daca cumva iti vine zilele astea. dar sa intri sa ne spui repede pana nu pleci la spital, sa iti fim alaturi!!!

va pup pe toate, mai revin cand am timp!

Claudia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hcclara
"Alex, nu mai musca draga, cine stie daca nu e tot murdar, si mai iei niste boli de la el!" Fara cuvinte sau????

Claudia stiu ca nu e de ras dar e tare dusa tipa. Parca nu imi vine sa cred ca o mamica ii spune asa ceva copilului. Eu nu stiu cum reactionam.
Ar fi bine daca Marc ar evita acest copil. Pe langa muscaturi poate mai invata si prosti de la el.

Aime cand plecati in concediu ca nu mai stiu?

Eu azi am iesit cu doua prietene la un suc, apoi 2 ore cumparaturi. Sincer nu imi vine sa cred ca am atata energie. De ziua copilului am trimis o prietena sa-i cumpere cadoul si acum bat magazinele.
Daca voi fi asa si saptamana viitoare cred ca voi da o tura prin mall sa-i caut fetitei o rochita cu care sa o scot din spital. la mine in cartier nu se gasesc asa de mici.

nico38+ a mai ramas o saptamana 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna!
nico, super bancurile! am ris cu lacrimi! aviz familiilor de ingineri!
ma uimesti cu energia debordanta! ma da si tu la altul care are nevoie!!!
claudia, uite pt. vecina ta!! dedicatie speciala!!! e clar ca nu-i intreaga la minte!!!!
aime,, spor la treaba, si printre picatele, si la DC!

am fost si noi la dr, toata trupa. rezultatul: puroi in git krisztina, azitromicina; rosu in git si otita robi, cefaclor antibiotic.
umblu tot orasul dupa farmacii care mai au plafon, gasesc una intr-un final, ma bucur ca au si ce imi trebuie dar imi incurca unul din antibiotice(500.000lei) cu doza de adult. noroc ca eu sunt mai toma necredinciosul si intii citesc tot ce se poate despre medicamentele prescrise. sun la dr, o prind intr-un final, imi da dreptate, a gresit farmacista, drept urmare ma urc in taxi seara la 22 si ma duc in oras la o farmacie non-stop si cumpar doza de copii (120.000 pastila). imi trebuia neaparat in seara asta, altfel asteptam pina miine si schimbam produsele.asa, ma scuzati dar mi-am varsat si eu off-ul. la noi toate farmaciile aproape si-au terminat plafonul, si este doar data de 3 a lunii. ingrozitor!!!
na, acu' ca m-am racorit, ma duc la culcare
somn usor, ne vedem miine, sper sa aveti o noapte linistita. (la noi mai vedem, daca face careva febra)

anca, pe unde umbli, cum esti? sotzul?

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata!
E gata .

Kati sanatate multa la pitici!. Si Alex a inceput sa tusasca mai tare, incercam fara antibiotic sa vedem daca scapam. Are rosu in gat dar poate ii trece totusi. Nu stiu daca pot sa ii dau faringosept. tu sti?
Cu medicamentele gratuite eu am noroc ca am o prietena farmacist si daca nu gasesc imi aduce ea. Pacat ca platim atata la asigurari si cand avem nevoie de un medicament trebuie sa-l luam cu bani. eu sunt tare nervoasa pe sistemul asta al nostru. In sarcina mi-am cumparat toate medicamentele (la prima chiar si perfuziile puse in spital). Nu mai comentez ca imi stric ziua.

Toata nopatea pitica s-a gandit sa-mi arate cine e seful, asta pt ca am exagerat eu cu plimbarea. Partea proasta e ca nu prea stiu cum sunt contractiile de la nastere. Cele durerose sunt sigura ca le recunosc, dar aseara simteam o presiune la intervale regulate. Contractii dureroase au fost vreo doua. pe cand sa le cronometrez am adormit. Si acum e agitata dar ma bucur caci in ultimul timp abia misca. Deci nu cred ca o sa nasc nici azi.

poate reusesc sa intru mai tarziu. pana atunci la toata lumea.

nico38+ a mai ramas o saptamana 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Nico, buna cafea, ai lasat si tu lapticul si ai trecut pe cafeluta?
Ai sa-ti dai seama cand sunt contractii din alea de trebuie fugit la spital...eu o intrebam pe doctora mea cand eram gravida cu Marc oare ce e daca stau in pat si iese bebe pe neasteptate? Ea s-a distrat de mine si mi-a zis, credeti-va ca o sa va dati seama cand va apuca durerile si trebuie sa plecati la spital...si cam asa a fost.
Iar la Luca mi se rupse apa dar undeva sus spre stern, si am avut numai niste picaturi pe pantalonii de pijama si atat. Atunci ma gandeam oare am inceput sa fac pe mine si nu-mi dau seama? Dar a doua zi avusem control si am intrebat-o pe dr, ei pot cu o hartie sa-si dea seama ce e, si cum s-a albastrit hartia, a zis ca e apa, asa ca m-a trimis in spital fiindca dupa 36 ore e pericol de infectie. Asa ca daca simti ca curge ceva, sa te duci la spital fuguta...
Pana la urma unde nasti, la voi sau la Buc? a, parca ai zis ca te-au programat pe 11 pt cezariana, daca nu vine bebelina mai repede...si nu mai lucra atata, mai odihneste-te si tu ca iti trebuie putere pt nastere...

Noi astazi mergem la bazin, lui Luca cred ca-i ies dinti ca in fiecare seara face 37.7, si nu are nimica, nu muci, nu tuseste. Pana la urma nu cred ca a fost varicela, fiindca frate-su nu are nimica si ar fi facut negresit.La noi e soare, si ramane asa pana marti.

weekend placut tuturor!

Claudia

Mergi la inceput