Ingineri fosti, viitori....(11)
Raspunsuri - Pagina 25

nma spune:
Salutare. Nu am somn asa ca am venit sa raportez.
Am intrerupt medicamentele si parca ma simt mai bine. Ieri de exemplu a trebuit sa merg pana la banca sa semnez niste harti si am stat ceva vreme in picioare (nu foarte mult), iar seara ma fost la cumparaturi (l-am socat pe sot cu cate am luat, am avut de recuperat) si am rezistat foarte bine. Parca ma si misc ceva mai repede. Sotul spune ca am doua viteze: incet si foarte incet, ii e greu sa tina pasul cu mine, dar se adapteaza. Alex daca vede ca raman in urma, mai ales cand urc scarile (la asta nu prea ma descurc) vine si ma ia de mana sa ma ajute. Azi trebuie sa merg la dr si abia astept. Pitica si-a schimbat pozitia in burtik. Si-a mutat piciorusele in partea dreapta acum, dar e cat de cat delicata. Noaptea ma cam dor toate, dar ma odihnesc. Nu stiu de ce acum nu mai pot sa dorm! Sunt la calculator de la ora 3.40 si inca nu imi e somn. Peste zi nu dorm mai mult de o ora.
Eu ma bucur ca bebelina mai vrea sa stea in burtica. Sotul la fel, doar Alex nu mai are rabdare. Ma gandesc sa nasc in 8 sau 11 august. Sa vedem ce spune si dr. Plus ca sotul mai are un fix: sa fac miscare cat de multa daca pot. Asa stie el ca trebuie. Adevarul e ca mi-asi reveni mai usor dupa nastere. Oricum acum stau mult mai putin in pat.
Bagajul e aproape gata si mi-am cam terminat si proiectele ce erau urgente. Sotul e tare mandru de mine (nu pot sa nu ma laud).
Imi vine sa ma apuc de curatenie, dar inca o las pe bona sa faca (desi ma calca pe nervi ca face superficial). Cred ca se apropie momentul de nu am stare.
nico37+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

nma spune:
Ioana sa-ti traiasca finuta. Sa creasca mare, sanatoasa si cuminte. Am vazut vestea la odisee.
Felicitari pt mot! Deci il faceti fotbalist sa dr? Am vazut si pozele. E scump foc piticul tau.
Anca ce faci? Te dam disparuta? Ai nevoie de o ?
Kati deci ai scapat de musafiri?
La deja si-au anuntat socrii vizita dupa ce nasc desi eu nu vreau sa vina nimeni la inceput. Din 25 sotul merge la mare cu Alex (au luat biletele) si poate socrii vor ramane sa ma ajute. Eu sper sa nu caci noi ne intelegem foarte bine daca stam putin impreuna. Prefer sa fiu singura.
nico37+
21.07.2003

nma spune:
Ana te-am trecut pe lista. Cand ne mai dai detalii modificam.
nico37+
21.07.2003

hcclara spune:
Salut!
Nico, iar n-ai somn? ce as mai dormi eu, da Luca tot la 7.30 imi da desteptarea.
Pai, poate s-a intors bebelina in pozitie buna pentru a iesi, si nu mai e nevoie de cezariana.Dar stii ce? eu am facut curs pentru pregatire a nasterii cand eram gravida cu Marc si am intrebat-o pe moasa de vreo tehnica ca sa se intoarca Marc iar capul in jos ( cred ca ti-am mai zis cu vreo 2 luni inainte de a naste s-a intors )...asa, si mi-a aratat un exercitiu, nu mai tin minte cum era, dar nu ceva greu, iar apoi cand m-am dus la control era in pozitia "de iesire". Cred ca mai exista ceva cu tigara la degetul mic de la picior parca, dar eu asa ceva nu as fi facut.
Kati, nu stiu ce sa zic de bubite...poate intr-adevar n-a fost varicela, Marc pana acum nu are nici un simptom, Luca e bine, a facut vreo 3 zile cam 37.7, ii ies dinti am vazut, bubitele se duc, cateva nici nu s-au facut cruste si au fost cam mici, asa ca...habar n-am ce sa fi fost.
Ma chinui cu el sa-l pun pe olita, dar nu vrea, adevarul e, ca e cam mare olita lui Marc si cred ca i-e frica.
Ioana, ti-am vazut flacaul in poze, e tare dulcic!
Anca, tu ce mai zici? acusi pleci in concediu...sotiorul tau s-a inzdravenit?
Nu stiu cum e vremea la Otilia, dar la noi s-a terminat vara, de fapt nici nu am avut numai in aprile cateva saptamani, e soare si azi si ieri, dar frig, ieri dupa-masa eram imbracati ca toamna, e vant rece, iar dimineata cand deschis geamurile...e ca si toamna...vremea asta imi aduce aminte de timpurile cand eram eleva, studenta...
Auzi, Ioana...am vrut sa te intreb si am tot uitat, cu superdieta asta, dai ft mult jos...dar le si pui inapoi apoi ? bineinteles ca trebuie avut grija, dar slabit dintr-odata asa mult, e bine? ma bate gandul si pe mine, dar am zis hai sa te intreb pe tine inainte de a incepe.
va pup si va doresc o zi buna.
Claudia

nma spune:
M-am intors. Am fost cu Alex la dr sa-i fac niste analize, dar are program de la ora 13. Acum am lasat copilul cu bona si eu butonez. Poate reusesc si sa trag un pui de somn. S-a racorit si la noi. Toata noaptea s-a chinuit sa ploua si spre dimineata a reusit putin. In casa am 25 de grade, dar afara cred ca sunt max 20. Ma bucur ca nu mai e asa de cald.
Claudia imi pare rau ca la voi nu a fost cald. Aici se anunta cod galben si in luna august. S-a stricat vremea de tot.
Pt pitica nu trebuie sa fac exercitii caci saraca a gasit iesirea de vreo 7 saptamani dar au facut tratament sa o opresc. Ea vrea nastere naturala, dar medicii spun ca nu se poate. La Alex am facut cezariana si acum nu vor sa se riste desi au trecut 4 ani. Eu vreau sa nasc natural (poate sunt inconstienta cum imi mai spun unele prietene) si sper sa fie totul bine. Deci pitica si-a mutat fundul din dreapta in stanga, vrea sa aranjeze si restul de organe cu piciorusele . Capul cred ca e tot jos. O sa vad azi la eco.
nico37+
21.07.2003

iepumic spune:
Buna, fetelor! Nu m-ati pierdut (chiar de tot).....DAAA, am mare nevoie de o .
M-am intors la birou si am gasit totul vraiste si bineinteles, inca nu stiu cate chestii in plus de facut, azi mi-am scris cererea de concediu pt.13-24 august si astept pe tema asta continuarea scandalului de ieri cu seful.......nici sa ma gandesc ce pun in bagaj nu am timp.....Apropo? Exista vreun topic cu liste de bagaje pe aici?? poate iau niste idei....
va pup dragelor.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

katik spune:
salutare fetelor!
hop si eu un pic!!! n-am avut net de aseara, a batut tare de tot vintul, o fi rupt ceva calbluri ca n-a mers deloc. am sunat aseara la 11 la ei si azi la 12 au venit sa repare, au fost tare expeditivi. frumos din partea lor, sper sa nu-i deochi (RDS).
si la noi e rece, acum sunt 17 grd, e innorat dar mai iese si soarele printre nori, mie imi comnvine vremea asta. am sapat si eu prin dulap dupa haine mai grosutze.
nico, deci asteptam vesti, acusika de la tine. sa ne dai de stire daca apuci, cind mergi la spital sa facem galerie.ai grija cu curatenie, nu are rost sa te fortezi, nici macar cu miscarea, dupa cite pb ai avut, nu-ti lipseste deloc.sa ne spui ce ai vazut la eco, bine?
am scapat de musafiri, a fost destul pt. o vreme. inca mai am de rinduit dupa chefuri, dar inca n-am avut timp sa si termin.
si eu am spus pas la musafiri dupa ce am nascut, de ambele dati, unii au inteles, altii s-au suparat, asta este. au venit cind le-am facut eu program.mie asa mi s-a parut normal.
claudia, cu olitza am avut si noi aventuri. i-am dat-o la krisztina pe la 9 luni sa se joace cu ea, era super incintata, dar de stat pe ea, nik! dupa aia, pe la un an, parca a revenit la sentimente mai bune, mai si nimeream momentul dar de spus n-a spus decit f. tirziu. la cresa a invatat ce e cu olitza. de pampers ziua am scapat pe la 2 ani si citeva luni iar noapte la 2 ani si cam 8 luni.
acum incerc si cu robi, sa-i arat ce-i cu olitza. . spor la incercari!!!
anca, este un topic de bagaje dar cred ca se refera la bagaje pt. copii, inclusiv farmacia ambulanta! vezi, poate ceva se si potriveste. unde mergeti, ca io nu mai stiu.
aurora, multumim de urari!!! bravo fata ca te ocupi de tine un pic!!! felicitari!!!!pina cind ai vacanta? tu mergi la pescuit cu situl? eu am fost pe vremuri cind n-am avut alte "treburi" dar acum, de vreo 4 ani incoace, n-am mai fost. visul meu de pescaritza este sa ajung o data in viata in delta, dar cred ca mai am de asteptat
claudia, eu ce am dat jos cu acea superdieta neoficiala inca n-am pus la loc.mie chiar mi-a placut si mi s-a si potrivit. ma bate gindul s-o reincep, sa apara numai fructele care au disparut cu totul de pe piata de cind cu seceta asta.
dana, ati plecat in concediu?
aime, cum stati cu casutza? acusika se apropie mutatul?
gabiK, pupici la copilutzi! cum se simt acum?ma tot gindesc la voi in we!
otilia, tot cu muncile pina in miez de noapte? ai mai fost pe undeva in excursie?
pai inginerele, va pup pe toate, sa aveti o zi buna in continuare!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Ioana81 spune:
Buna fetele!
Multumim pentru gandurile bune!
Claudia, am dat jos bine de tot, de pus pe cantar nu am mai pus, dar burta am facut. Daca nu tin cura nonstop sau daca nu fac nonstop exercitii vad ca o fac mare. Am o celul;ita infecta pe burta, m-as plange un secol daca as putea. Tare mi-as dori sa fiu eu cea dinainte, dar nu se poate. Adica daca as avea bona cu care sa las copilul si sa merg la aerobic, sigur s-ar putea. Asa n-am incotro. Si mananc f putin, ca nu am timp. In alti ani eram manechin vara pe caldurile astea.
Fimiu numai cu mingea la picior!!!! Cred ca se va face un mare fotbalist, sau poate doctorul echipei nationale ca sa imbine utilul cu placutul!!!!
Azi e mai bine la noi. Am fost in parc si am stat destul de mult. Acum l-am culcat pe Vla.
Merg sa scriu la odisee date despre finuta. Ieri am fost la spital sa le vad. Doamne ce mica este! Sunt minuni ale Domnului!!! Era asa lipsita de griji si cuminte! Si in spital era asa de naspa si cald, ii iesisera de la caldura niste bubite. In rest alba si frumoasa!
Va pup!!!!!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Otiliav spune:
Nu Kati, nu am mai stat peste program, oricum nu prea am eficienta din pacate, vacanta este necesara. Chiar daca m-am mai plimbat pe ici pe colo eu nu am avut vacanta anul asta si oboseala isi spune cuvantul. Nu am chef de nimic. Ana este insa tare incantata ca vin la 5 acasa, chiar a fost mai cuminte in ultima vreme.
Nico, eu te sustin cu nasterea naturala, bineinteles daca si tu vrei. Eu am nascut prin cezariana de urgenta, dupa o zi de travaliu si 3 declansari ale nasterii. Am ajuns la dilatatie 10 si pe masa dar pitica avea gatul stramb asa ca m-au taiat . Poate si eu sunt mai nebuna dar as incerca din nou sa nasc natural, am si eu un pitic pe creier vreau sa vad cum este finalul pe care l-am ratat, adica expulzia
, plus ca m-a durut rau operatia, adica travaliul a fost cum a fost dar ridicatul din pat cu burta taiata mi s-a parut un mare chin o perioada cam de 1 luna. Important este sa fii la un spital bun, sa fie corect monitorizate contractiile si grosimea peretelui uterin si a cicatricei de la cezariana. Din pacate in Ro, doctorul imediat trece la operatie, parca nu se gandesc si la riscurile pentru mama
, cred ca mai mult se gandesc la buzunarul lor ca iau mai multi bani la o cezariana.
Sunt cateva mamici pe forum care au nascut natural dupa o cezariana, una dintre ele chiar la o diferenta de un an si 2 luni intre copii.
Anca, vom avea concediu in acelasi timp!
Aurora, asa bravo, ai grija de tine.
Claudia, si la noi si mai urat. De 2 luni ploua si vant rece , nu am avut deloc vara, deja este toamna.Am fost pe 9 iunie pe munte si a fost foarte frumos si dupa aceea s-a stricat iremediabil vremea. Si oftica mea cea mare este ca macar vara sa fie frumos ca destul avem 3 anotimpuri numai cu ploaie. In Ro este prea cald dar este mult mai rau sa fii tot timpul deprimat de la vremea de afara. Nu degeaba aici te poti duce la doctor si-i spui ca esti deprimat iar tratamentul este o cura de soare artificial la ultraviolete , nu glumesc, lipsa soarelui este tare daunatoare organismului. De aceea se poate lua concediu medical pe astfel de motiv si cel mai trist ca depresia asta de la vreme mohorata i-a determinat pe unii sa se sinucida.
Mama de abia reuseste sa mai scoata fata pe afara, iar la locurile de joaca nu poate merge ca sunt mereu ude jucariile, pe tobogan nu se poate da pentru ca este in costum de ploaie, asa ca are o scuza ca face ca trenul prin casa, cum sa tii un copil de varsta lor atatea saptamani inchis in casa.
M-am ingrasat 1 kg sigur, poate chiar 2 ca am ajuns la 60 . Si tot pe vreme dau vina pentru ca vroiam sa vin la servici pe jos sa mai fac miscare dar nu pot atata vreme cat ploua. Mi-a ajuns anul trecut cate ploi am inacasat. Si nici cu copilul la plimbare nu pot merge, stam in casa si mancam ca doar trebuie sa avem activitate, gatim si mancam.
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

nma spune:
salutare!
acum pe racoare nu mai intra nimeni? eram la pag 3.
quote:
Originally posted by Ioana81
Buna fetele!
Fimiu numai cu mingea la picior!!!! Cred ca se va face un mare fotbalist, sau poate doctorul echipei nationale ca sa imbine utilul cu placutul!!!!

Eu am fost ieri la medic. Totul pare a fi bine. Colul e foarte scurt, dar e inca inchis. Pitica e foarte bine pozitionata asa ca am indraznit sa-i spun dnei dr ca vreau sa nasc natural. Mi-a spus \ca daca ajund la spital cu dilatatie 4-5 nu imi mai fac cezariana, altfel nu se risca sa ma lase la tot travaliul. Inca oscilez unde sa nasc Vl sau Buc asa ca am intrebat si de epidurala. Se pare ca nu prea se face aici. Daca nu apar probleme cred ca o sa nasc in 11 august cu cezariana. Mai mult mi-a spus ca nu pot sa aman. Oricum ea nu crede ca mai sta bb prea mult. spunea ca si in 2 zile pot sa nasc dar asa spune de vreo 7 saptamani. Placenta e de gradul 3, dar este o problema si cu cordonul. E prea gros si are cam multe noduri. Prietena la care am vrut sa stau in Bucuresti e in concediu si mi-a cam incurcat planurile. Asi fi vrut sa stau la ea o saptamana inainte sa nasc.
In afara problemei cu somnul eu ma simt destul de bine. Seara adorm foarte greu, parca nu pot sa respir si ma mai trezecs noaptea.
Azi am fost cu Alex sa-i fac analizele si am fost lasata sa intru prima desi era foarte aglomerat. E drept ca am fost la o clinica privata.
La noi a plouat cam toata ziua si eu ma bucur ca e racoare.
Acum ma duc sa-l culc pe Alex. Poate reusesc sa dorm si eu o ora.
Va pup
nico