Ingineri fosti, viitori....(11)
Raspunsuri - Pagina 24

iepumic spune:
KRISZTINA, LA MULTI ANI, SA CRESTI MARE SI SA FII CUMINTICA SI SANATOASA!!!!!!!!!!!!!!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

katik spune:
sara buna!
multumim pt. urari! iaca, se terminara si sarbatoririle fetei! azi am avut ultima tura, s-au zbenguit copiii de numa, si tot nu a vrut fata sa se culce seara, a apucat-o ora 23.15.
poze o sa pun dar trebuie sa-mi fac ceva cont nou de poze, nu stiu inca unde (poate aveti voi ceva idei).
intre timp, s-a intimplat o intimplare si s-a formatat discul C de la calc(nu eu, nu eu!!!, un prieten care a venit la noi si vroia sa repare stickul sotzului, in loc sa-l formateze pe ala, a formatat pe C. si s-a muncit o noapte si o zi dar a reusit sa recupereze tot!
). de aceea n-am mai intrat.
acu ma duc la nani ca sunt frinta de oboseala, voi continua miine cu vasele si (re)facutul ordinii.
pe dimineata la cafelutza!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Ioana81 spune:
Buna seara!
Uite cu cine ma intersectez pe dc!!! Kati sa iti traiasca printesica sa fie fericita si sanatoasa1 si sa iti aduca numai bucurii1
Noi am lipsit ca am taiat motul domne! Nu mai suntem motati!!!Am plans nitel dar ne-a trecut cand ne-a intins nasa tava. Am ales fara sa ma uit mingea, apoi pansamentul(nu am gasit altceva de pus legat de medicina), cartea, apoi i-am luat tava si a inceput sa planga. Am pus iar tava si ce credeti??? a luat baiatu' cartile de joc, si vregheta lu' masa. In concluzie sper sa fie sanatos si fericit. Ah tot timpul punea mana pe euro ii pipaia dar n u-i lua, nu putea sa-i ia. De la inceput, de fapt dupa minge. Apoi am suflat in lumanare si ne-am delectat cu artificii. A fost frumos.
Acum sunt in emotii mari, se naste fina mea. Parca mai nasc eu inca o data acasa. De abia astept sa o vad!!!!!!!
Ma duc in emotiile mele! Pun poze de la mot cand apuc sa decarc pozele!!!!!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

katik spune:
neatza!
gata cafeaua:
ioana, sa-ti traiasca dez-motzatul!!! sa va aduca numai bucurii!!! dragul de el!deci, fotbalist se face?
la noi nimik nou sub soare, au dormit copiii mei azi-noapte ca bustenii, i-a razbit oboseala chefurilor.
in rest, nimik. ma duc sa fac papitza lui robi, apoi plecam afara un pic. deja e cald, 27grd, dar cred ca este nimik fata de ce anuntau astia pt. bucuresti.
sa aveti o zi buna!!!!
nico, cum te simti?
poze krisztina
poze robi

Gabi_K spune:
Kati, incearca pe www.photobucket.com
Ioana, felicitari!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!

Ioana81 spune:
Buna!
S-a nascut azi noapte si finuta. Diseara ma duc sa o vad. I-am luat niste cercei superbi!!!
Am pus poze de la mot, pentru cine vrea sa vada una bucata baiat frumos fara mot!
Kati si Gabi multumim de urari!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

katik spune:
ioana, vazut pozele cu motz si fara motz. sunt superbe!fotbalistul lu' mama!
sa-ti traiasca finuta, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa! mamicii laptik mult si refacere rapida!
gabiK, multam, ma bag sa vad cum e.
aurora, ai inceput munca?
anca, cum te mai simti?iepumare?
poze krisztina
poze robi

katik spune:
claudia, voi in ce stadiu sunteti cu bubitzele? e sau nu varicela pina la urma?
poze krisztina
poze robi

aurora56 spune:
Buna fetele!
Am inceput munca de o saptamana si chiar a fost cam greu mai ales ca am venit din concediu si in plus am fost de serviciu sambata si duminica asa ca de vreo 8 zile muncesc. Acasa nu am avut timp sa intru pe forum ca era ocupat de sotul care inca e in concediu.Acum a plecat in Delta la parinti si la pescuit si deja m-a sunat sa mi se laude ca a prins un somn de vreo 4,5 kg (cica i-a purtat noroc fiica mea).Eu am sa profit de timpul in care sunt singura si am sa ma ocup putin de mine (deja m-am programat la coafor ,cosmetica iar maine seara merg la spectacol )ca nu mai am grija gatitului si curateniei (fiind singura nu are cine sa faca deranj).