Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!
vin si eu un pic pe seara ca al meu sotz se relaxeaza la pescuit la dunare iar eu ma relaxez pe DC(deh, grea bola!).
va multumesc mult la toate pt. urari. va astept miine la cite o felie de tort (din pacate doar virtual).
nico, tu iti faci pb la 15 kg puse in sarcina?. eu cu robi am pus 28, noroc ca mai sunt doar 3 de dat jos din ele.tot asa, m-am luptat la greu cu dulciurile (prajituri, nu conta de care, gogosi), si acum mi-e pofta dar n-am nimik acasa si nu pot cobori sa cumpar.
am vazut pozele pe care le-ai pus, sunt super. m-a dat gata cea in care alex iubeste burtika.este extraordinara!
claudia, inca nu suntem plecati, saptamina viitoare plecam pt. o saptamina aici, aproape de noi si de ai tai, la surduc . sper sa fie fain, ne mai adapostim de caldura dintre betoane.
inclin sa cred si eu ca o fi varicela, dar bine ca e ceva usor totusi.cit despre cura, eu am tras cu ochiul la superdieta fetelor de la femina intim si asa am reusit sa dau jos vreo 9 kg, mai am 3 de dat dar nu am timp de gatit si pt. mine, plus cumparaturi gramada specialitati de dieta. incerc sa ma limitez la strictul necesar, dar mai dau iama si in praji ca la asta nu ma pot abtine.
ana, bine ai venit in tagma noastra! sedere placuta! am vazut pozicile cu printesa. este o dulcica foc!! sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si voiosa! sa va bucurati de ea!!!! mai pove despre voi cite ceva, in limita timpului acordat de printesa.
anca, si cind ma gindesc ca si mie imi plac f. mult casele cu multa sticla. am eu un fix sa fie lumina, muuultaaaa lumina. . cind o fi sa-mi fac (vreodata) casa, te consult la faza cu "multa stical".
hai ca m-am intins mult, se vede ca nu ma bruiaza nimik, si inca n-am scris tot ce as fi vrut, mai las si pe miine, ca asa e gospodareste.
va pup, sa aveti noapte buna (eu deja am avut prima tura de plins, nu stiu ce are, dar urla, si urla...)

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Krisztina, sa fii sanatoasa si cuminte, sa ai multe bucurii in viatza!

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

buna dimineata!
multumim de urari, vi le intoarcem si noi inzecit!!!!
poftiti va rog la cafelutza:
la cite o felie de tort:
si ceva de baut:
va pupez si va doresc sa aveti o zi buna!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

katik ce ar trebui sa va mai povestesc despre mine pt listuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
La multi ani!
Cine sa traiasca
Krisztinutasa traiasca
Multi, multi ani!

Kati, ai fata mare, sa-ti traiasca!
La multi ani, draga Krisztinuta, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o zi frumoasa cu multe cadouri!
Ft bun tortul, multumim, exact pe gustul meu, dulce si cu multa crema de cioco...(atunci ma mai mir de unde kilele in plus)

D-ne, acu imi zice fiuu-meu:"Mama, eu vreau sa pup fetele!" zic eu:"pe cine?" da imi raspunde el:"pe toate fetele"... ce ma fac? de acuma incepem cu fetele? si aici la bloc avem si o musulmana, pai, ce ma fac de o pupa al meu si ii vede tata lu aia, care e popa de musulmani...

Nico, eu la Marc m-am ingrasat 13, iar la Luca 15...la Marc s-au dus toate jos, m-am mai ingrasat apoi numai dupa ce l-am intarcat din cauza pastilelor,cam 2 kg, insa la Luca nu am ajuns sa le mai dau toate jos, am mai ramas cu vreo 4, iar apoi mi-am mai pus si sterilet si am mai luat vreo 4, deci acum vreau 10 jos si nu stiu cum.
Eu anticonceptionale am luat ft putin, dar de le ele nu m-am ingrasat, insa steriletul asta e cu hormoni si vad ca fiecare organism reactioneaza altfel.Si l-as mai lasa inca...

La noi e innorat, azi calc iara, toata ziua calc si spal, aveti si voi de calcat? ca eu sunt ingrozita cu barabatu-meu si camasile lui!!!mai am vreo 3 ce s-au uscat ieri si cate ceva de-ale copiilor.
A, am mai vrut sa va intreb ceva: Luca aseraa mi-a facut 37.7, i-am dat un paracetamol, sa fie oare de la varicela? da asa,in mijlocul ei? ca dimineata la dr s-a uitat la el in gat, urechi, ascultatla plamani, si nu avea nimica. sunt nedumerita...

na bine, ca v-am obosit destul.
Tuturor o zi faina, si voua Kati petrecere frumoasa!

Claudia

Mergi la inceput

claudia,multumim!!!
figura fii-tu!!!auzi, sa pupe el toate fetele!. pai cu musulmanii nu stiu cum e, poate vis-a-vis de copii n-o fi asa strict.
cu febra aia ciudata nu stiu ce sa zic. nu e mare dar poate ca urca. o fi de la varicela, mai sti. vezi cum evolueaza si eventual daca tot creste suna pe dr.
cu calcatul, e jale! eu calc numai ce este imperios necesar, in rest pauza, ca n-am fizic timp si de asta. noroc ca al meu sot umbla in tricouri, mai putin camasi, asa ca scap in mare de calcat.
na, ma duc la trebi ca nu mi le face nimeni, ma ajuta doar krisztina
sa aveti o zi buna!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

ana, pai pt. listutza vezi cam ce avem pe ea: anul absolvirii, sectia, alte studii, cam asa. va completa nico, ea are acces la postarea ei.

edit: am uitat ca inca n-ai terminat.scri doar ce faci acum, restul, ...la absolvire.

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

bun tare tortuletul. eu in cinstea Krisztinutie am servit la prima ora o amandina, dar pe furis sa nu ma vada alex ca nu are voie praji pe stomacul gol. mami face exceptie ca e putin inconstienta.
kati eu pt slabit cand mergeam la serv mancam cu colegii de birou zilnic cate o lubenita. are putine calorii, multa apa si curata bine organismul. eu cred ca ne facea bine. si acum mancam acasa estul de multa lubenita.
si mie imi plac casele cu multa sticla

claudia eu la alex am luat 8 kg, dar cu perfuzii caci a fost sarcina cu probleme si tot am ramas cu 3. le-am dat jos dupa aproape 2 ani. eu dau foarte greu jos si imi e teama ca asa va fi si de data aceasta. dar decat sarcina cu probleme mai bine +20 kg. asta e parerea mea.
si eu am de calcat ca nu se termina nicodata. si uite ca am uitat ca am pus la spalat si masina si-a terminat treaba de cev vreme. ar trebui sa merg sa le intaind eu ca masina asta nu stie sa faca treaba pana la capat (spalat, uscat, calcat si pus pe umeras daca se poate)

ana ... pai ar trebui sa-mi spui facultatea (banuiesc ca tu ai spus specializarea) si orasul unde studiezi.

eu azi am intrat in 37 de saptamani si sunt hapy. acum pot sa nasc ca nu mai e prematur.

o zi buna tuturor.

nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

nico, sa-ti fie de bine!!!
cura cu lube am inceput-o de ceva timp, chiar imi place, de multe ori nici nu-mi mai vine sa maninc altceva.
felicitari pt. schimbat prefix!!!! bb-lina sa fie sanatoasa, ca in rest, vezi tu!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Krisztina, la multi ani!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput