Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iaca, am supravietuit, azi noapte am lucrat pana la 2, dar am dormit super bine dupa aceea pentru ca stiam ca mi-am terminat treaba. Deci sunt cu ochii cam rosii si deja trebuie sa incep alt raport ca vine deadlineul peste mine.

Cred ca Anca este obosita si ragusita .
Aime, hai spune ceva, ce mai faceti ca nici pe la mamici nu mai apari dar sunt convinsa ca Vladutz este bine. Cum stati cu casuta?

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?Ualbumsperpage=48&collid=50882505113.30856846113.1183917037384&page=1" target="_blank">Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna, fetelor! Am intrat sa raportez.
1. Concertul: a fost SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! Incredibil ce pot face niste oameni de varsta tatalui meu!!!!!!!!! Ma gandeam: cum ar fi sa-l vad pe el pe scena facand asa???? Nu am cuvinte sa descriu, e prea greu....dar pe scurt: cand au trecut 2 ore de concert? ca parca au fost 5 minute. Mai nasol a fost ca inainte am avut putin de furca cu un taximetrist care a dat in marsarier pana s-a oprit in masina mea si bineinteles cu organizarea de la concert, am stat 2 ore intr-o caldura infernala.

2. Sotul face ceva mai bine dar acum sunt eu nitel bolnava, incep sa cred ca e un virus care circula prin instalatiile de aer conditionat...sau ma rog, este intretinut de ele........simptome: durere in piept cu dificultati de respiratie, dureri de spate, de urechi, amigdale inflamate...un pic de febra.....o stare foarte aiurea......acum sunt ceva mai bine. Dar feriti-va!!!!!!!!!!!!!!!

Pup.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

anca ce noroc pe tine sa poti merge la asa un spectacol. eu de cand sunt in valcea, adica de cand am terminat facultatea rar am mai prins cate ceva. sa nu mai spun ca in 7 ani am fost doar la o piesa de teatru.
sanatate mult. sper ca iei deja ceva tratament.

e crunta caldura asta. alex s-a trezit peste noapte de 4 ori sa-i dau apa. el nu s-a mai trezit noaptea de foarte multa vreme. AC-ul pe care il avem noi nu face fata. am mutat bucataria pe balcon si farfuriile din mobila sunt fierbinti. cred ca au fost peste 50 de grade in bucatarioara mea si aragazul nu a mers prea mult.

eu asi vrea sa nasc normal dar se pare ca nu se poate. si la prima sarcina am facut cezariana. era previa, plus copil care nu a vrut sa se intoarca, plus bazin mic in interior, plus ca am pierdut tot lichidul fara o contractie sau ceva dilatare.
acum au trecut 4 ani si speram ca voi putea naste normal, dar medicii mi-au spus ca nu am nici o sansa. sincer nu inteleg de ce sunt asa de categorici, dar am fost si la bucuresti la un medic bun si concluzia a fost aceeasi. deja m-am impacat cu situatia. problema mea e anestezia. la prima sarcina mi-au facut dubla anestezie: prina rahi care nu a prins, apoi generala peste. o sa trec eu si peste asta.

fug sa-mi scot copilul din cada ca e de juma de ora si sigur s-a racit apa. asa trece el peste caldura cu multe bai lungi.

va pup.

nico35+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Oti, Katik, sunteti dragute...Vladut este bine merci, noi insa suntem in plina activitate, am primit mobila cea noua, am montat-o (mai avem bucataria), azi punem centrala si speram ca pana la 15 august sa ne mutam...mai sunt muuulte de facut, dar odat si odata se vor termina. Am avut si cateva zile de concediu pe care le-am petrecut la smotru, de aceea am si lipsit...motivat
pupici tuturor

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Bravo Aime,
Esti harnica nu ca mine care de vreo luna incerc sa dau startul la renovarea baii si inca nu m-am ocupat de nimic .Mi-e groaza de mizeria care se va face si in plus sotul lucreaza si nu stiu cand va prinde o bucatica de concediu .Eu imi termin luni concediul (o parte) si iata ca nu m-am implicat in acesta problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ziua buna si de la noi!asa mai anemic, de la 39 grade
am trecut de la cafelutza la lapte rece-rece, cit suporta gitul ca nu se mai poate.
anca, te cred ca te-ai distrat. am vazut secvente din concert la tv si se vedea ca a fost o atmosfera incendiara, si la propriu, si la figurat. ai grija de tine si trateaza-te din timp, sa nu cumva sa dai in alte belele!
aime, bravo fata harnicutza! mai un picutz si sunteti la casutza voastra. o sa vedem ceva poze?
cit despre spectacole, si eu m-as duce dar problema mea este ca n-am cu cine lasa copiii, plus ca mai nou sunt niste preturi la concerte de te doare mintea. pai acum la circ am platit 20ron adulti si 15ron copii, plus ca a trebuit cumparate diverse nimicuri de acolo, asa ca asa o iesire m-a costat vreo 50ron, daca nu mai mult, si am fost doar eu si krisztina.
noi am mai fost la concertele in aer liber cu formatii sirbesti care vin an de an in timisoara:bajaga i instructori sunt preferatii mei dar mai sunt si altii. astia cinta gratis in fiecare an, la ziua timisorii, pe 3 august.
nico, o sa rezolvi tu si cu anestezia, daca nu merge altfel, e bine si generala, deja sti cum reactionezi la ea.sigur totul va merge bine si asta e cel mai important.

fug sa ma intind un pic si eu ca dupa-masa suntem invitati la o petrecere de 1 anisor. krisztina nu mai poate de nerabdare, si-a probat deja toate rochitele din dotare.
va pup pe toate, sa aveti o zi buna in continuare!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

kati distractie placuta la petrecere.
alex tot numara zilele pana la cheful luinu vorbeste decat desp[re asta si mersul la mare. a luat sotul bilete la mare pt 25 august.

aime
e bine ca v-ati putut mobiliza pe caldura asta. bafta sa terminti pana la 15 august.

aurora mai bine renovati la toamna caci la temperaturile care sunt acum e greu de umblat dupa materiale si chiar de facut

eu am dormit putin cu copilul desi mi-am propus doar sa ma uit la un film. daca nu dorm ziua e mai bine noaptea ca sunt foarte obosita.

nico35+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Nma, sotul a spus cam acelasi lucru ,ca pe caldura asta nu are nici un chef de curatenie si nu mai vrea sa ne stricam concediul pe curatenie ca anul trecut (atunci am zugravit camerele si holul dar nu am mai avut bani si pentru baie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Anca, ma bucur ca a fost bine la concert!!!
Lacul lebedelor vine si la noi, a doua oara in decurs de o luna... insa finantele nu ma lasa acum, daca vreau sa prind si un pic de concediu.Va pup... sa aveti o noapte usoara!
p.s. Nico, tot la 35 sapt esti?:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Seara buna tuturor!
suntem iar acasa, am ajuns luni seara, cu avionul la intoarcere a fost nasol, au fost si turbulente si pilotul parca ar fi fost incepator, s-a urcat in sus imediat si nu treptat, Marc a inceput sa planga, stateam chiar la coada avionului...in fine, bine ca ne-a ajutat d-zeu sa ajungem cu bine. eu ii spuneam unei femei in avion ca mie nu-mi place deloc sa zbor, ea a zis ca n-are treaba, dupa ce am aterizat mi-a zis ca a varsat de 4 ori. oricum nu ma mai duc degraba cu avionul.
Kati, imi pare rau ca nu ne-am intalnit, dar in timisoara nu am mai ajuns, atunci am fost 4 zile cand ai fost tu la mare si luni dimineata a venit uica-meu de ne-a dus iar la timi ca pe bunica-meu nu-l vazusem inca, el a fost tot la tara, iar dupa-masa am avut avionul. dar data viitoare ne intalnim cu siguranta. sunteti bolnaviori? sa va faceti bine.

Sotiorul meu a fost tare fericit ca ne-am intors, acasa am gasit curatenie, aspirat,flori peste tot prin sufragerie,bucataria zugravita, aragazul curatat (nu ca ar fi fost murdar, insa sticla de la usa nu o puteam curata, asa ca a dessurubat-o si spalat-o), am numai de calcat, ca am tot spalat zilele astea.

Aurora, m-am uitat la poze, sunt super, si noi am vrut acum 2 ani sa mergem la Herculane vreo 2 zile, insa toata lumea ne-a zis cat sunt de rele drumurile, asa ca ne-am dus atunci la Felix, insa sper sa ajungem si noi odata la Herculane.

Nico, ce face bebita? mai ai umpicutz...tocmai a nascut si vecina mea saptamana trecuta o fetita, am vazut-o azi, d-ne ca frumoasa mai e...rar am vazut asa bebe mic si asa frumos. primul baietel l-a nascut prin cezariana, si acum a nascut normal...
Acu seara ii spuneam lui Marc ca si alta vecina face un bebe, si il intrebam daca a vazut fetita, el a zis ca da si la un moment dat a zis catre mine ca eu nu mai am unul in burtica? ca sunt cam grasa si el isi mai doreste o surioara...of, am vrut sa incep cura, dar frigiderul e cam plin la noi, asa ca de luni...

Restul fetelor va salut pe toate, mai intru ca de acum sunt acasa si am iar internet non-stop.
pupici,

Claudia
Poze

Mergi la inceput