Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna!!

Erati pe pag 3

Anca cum a fost la concert?Sanatate sotului,sper ca e mai bine!

Katik ce-ti fac copilasii?Sper ca nu mai aveti probleme...

Ioana se pare ca petrecerea a fost un succes,felicitari !Asa surpriza mai zic si eu!

Nico tu ce mai faci?Cum suporti caldurile astea?

Gabi tu cum te descurci singurica cu 2 mai ales ca e vacanta?Te mai ajuta cineva?

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ziua buna si de la noi!
cam greu apuc sa intru, e agitatie mare, nu prea mai putem iesi asa mult afara, iar in casa e dezastru
si io urlu tare:MIE CALD TARE-TARE!
dana, copilutzii se topesc si ei, beau ca ratele, toata ziua la pishi, si noaptea, evident.cu robi nu stiu ce sa mai cred. la dr nu am ajuns, mi-e ca ma duc pina acolo si iara ma ia aia ca sunt paranoia, ca n-are copilu' nimik. o sa sun sa vad daca gasesc pe cineva. daca ii dau nurofen doarme de rupe, altceva nu i-am dat. peste zi e relativ linistit si fara.
anca, cum a fost la concert?cum se simte iepumare?
si al meu sot este "aproape" la fel de viteaz ca al tau, plus ca e si cadru medical. la analize il iau cu chiu cu vai, o data la 2 ani il cel mai bun caz.
chiar, gabi, cum va mai ocupati vacanta? poate mai imi dai ceva idei. noi deseara mergem la circ(ca nu avem destul acasa). sunt curioasa daca va avea stare sa stea atita intr*un loc.
nico, ma gindesc si eu ca poate totusi n*o fi otita ca urla mai tare si nu-i trecea atita timp doar cu nurofen. cum te simti? ai rezolvat cu banca?
va pup, sa aveti o zi usoara si racoroasa in continuare! revin spre seara, mai pe racoare, acum sunt numai 38grd afara

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

anca nici sotul meu nu merge la dr decat cu forta. si reusesc rar performanta asta desi are destule probleme. daca vede putin sange lesina. nu suporta mirosul de spital caci lesina pana au inceput problemele cu sarcina mea (la alex). soacra nu credea ca sta langa mine in spital sau ca suporta sa ma vada cu perfuzii. la ea nu mergea in vizita cand era internata.
si eu vreau inpresii de la concert.

dana nici eu nu stiu cum mai suport caldura asta. acum am 30 de grade in casa. AC-ul il mai opresc caci ma doare spatele si banuiesc ca e de la el. oricum tin toate geamurile deschise i stau in curent. mai tare imi e teama sa nu faca alex otita de la curent dar se pare ca se adapteaza si el. din cauza caldurii nu am pofta de mancare, nu am chef de nimic.
mai am ceva de lucru la niste proiecte dar e greu sa ma concentrez si gresesc.

kati daca apesi usor pe lobul urechii (sau in spate ca nu mai stiu) si doare este otita. otita doare foarte tare si nu prea trece cu paracetamol. alex a avut de cateva ori si durerea ceda doar cu solutie otica si antibiotic.

deocamdata am depus actele la banca. acum trebuie sa vina ei sa faca o evaluare a apartamentului apoi vor aproba creditul.

eu sunt intr-o mare dilema. nu stiu unde sa nasc. la noi in oras nu sunt medici anestezisti prea buni si cum ma asteapta o cezariana sunt cam stresata. am tot oscilat intre bucuresti, tg. mures si sibiu. acum ma bate gandul sa merg la privat la bucuresti, dar imi e foarte greu sa iau o hotarare. si nici nu stiu ce nume sa-i pun la pitica.

nico35+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Fetelor, eu am mare noroc cu mama mea, copiii sunt cu ea inainte de masa pana ajung de la servici.
Nico, vei naste sigur cu ccezariana?
Kati, Iepu, astept impresii de circ, concert...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Nico dar de ce cu cezariana?Eu as zice sa nu faci decat daca e necesar,la baiat am nascut natural dar la fata a fost sarcina pelvina si n-am avut dilatatia care trebuia asa ca a treb sa-mi faca cezariana,nu-ti spun cat de greu mi-am revenit!E tare aiurea,dar acum depinde si de organism!

Gabi ce bine ca te ajuta mama,conteaza f f mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

nico, l-am apasat pe ureche in toate partile, in fata, in spate, sub, iar la el nici o reactie, din contra mai si ride, poate il gidil. dar atunci l-o fi durind dintii? de ce dupa nurofen se linisteste?poate oi gasi un dr sa-mi raspunda
si la noi e groaznic de cald in casa, afara s-a mai racorit un pic (deja sunt numai 24grd) dar in casa e crunt. ma si mir ca pot dormi copiii astia.
pai la intrebarile tale, eu raspunsuri n-am. eu am nascut de ambele dati normal, repede si fara probleme dupa. deci n-am avut nevoie de anestezist.fa cum simti tu ca e mai bine, instinctul de mamica nu inseala!iti doresc sa iei decizia cea mai buna si rapida!
gabi, la circ a fost frumos, m-am intors un pic in copilarie. krisztina s-a comportat cum nici n-am visat: a stat cuminte, nu s-a plictisit, nu s-a cerut acasa (spre deosebire de vecinul nostru cu care am fost - 5 ani). au fost animalutze (camile, lei, lama, zebra, maimuta, ponei, serpi boa, pitoni, varani, paianjeni uriasi, porumbei, cred ca am zis tot), clowni, echilibristica, contorsionism (tanti facea gimnastica). dragut a fost. punctul de atractie: am dus-o sa calareasca un ponei. de-abia am putut s-o dau jos
dana, tu ai vreun ajutor cu copilutzii? cum te descurci acum in vacanta?
o fi ajuns acasa anca de la concert?
claudia, voi sper ca ati ajuns cu bine acasa!cum a fost drumul?
aime, tu la munca sau in concediu?
va pup acum, ma duc sa ma intind, ca de dormit slabe sanse pe zapuseala asta. poate dupa ora 4, cind se mai racoreste un pic si in casa.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

neata!!

Katik nu ma ajuta nimeni,dar il mai las cand si cand pe Paul la tara,sta cu bunica sotului meu(80 de ani),nu cu socrela,ca ea lucreaza

Otilia pe unde este??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Buna fetele!
Am luat si eu o pauza ca prea s-a incalzit si am intrat pe forum.Si eu astept impresii de la concert .Cred ca a fost superb .
La noi in Tulcea vine pe la sfarsitul lunii o trupa de balet din Kiev si va prezenta spectacolul : Lacul lebedelor .Poate pentru cele din orase mari nu e cine stie ce eveniment, dar pentru un mic orasel unde vin spectacole (aici nu ma refer la spectacolele cu manele ) o data la vreo 2 ani , e un eveniment .Eu voi merge pentru ca mie imi place baletul .Saptamana trecuta am vrut sa mergem la mare la un spectacol de muzica folk dar dupa ce am cautat lucul de desfasurare am constatat ca nu se sustinea acela spectacol.In peregrinarile nostre ,intreband pe cineva unde e cinema Albatros ,respectivul ne-a intrebat despre ce spectacol e vorba si cand i-am spus a strambat din nas .Deh... ,multi prefera alt gean de spectacol mai ales ca o seara inainte au fost "greii" manelelor.

Mergi la inceput

Aurora cred ca si mie mi-ar place sa vad un spectacol de balet,si tare mult mi-ar mai place sa vad un concert de muzica sinfonica,nu am fost niciodata dar cred ca mi-ar place ca asa pe viu alfel e atmosfera !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mergi la inceput