Ingineri fosti, viitori....(11)
Raspunsuri - Pagina 15

iepumic spune:
Neata, fetelor. Aseara a fost nunta....din pacate..nu am stat decat pana la sarmale pt. ca sotul meu e bolnavior rau, l-a tras curentul la spate si are febra 39, ameteli, junghi in spate...i-am facut frectie,i-am dat paracetamol, antibiotic...insa sunt cam speriata, sa nu cumva sa fie mai mult!!!!!!!!!!! Of!!! Acum e acasa in patut si eu la servici pe ace...pana la 6 diseara o sa fie foarte greu...si nici nu are ce manca...
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

nma spune:
salutare
nu stiuu ce a intampla dar vad ca sunt multe persoane bolnavioare. sanatate multa tuturor.
anca poate reusesti sa mergi mai repede acasa.
kati mergeti urgent la medic sa nu se agraveze. preventiv poti sa-i pui picaturi.
gabi ex-ul tau e de toata groaza. imi pare rau ca sufera copiii din cauza lui.
eu am spus ca am scapat de nunta, dar ultimii musafiri au plecat acum. se pare ca burtica s-a mai lasat, asa imi spun toti desi era lasata. acum toti se asteapta sa nasc. sotul e nervos ca am stat la nunta prea mult, el se astepta la max o ora, dar inconstienta a stat pana la 12 noaptea, cu pauze mari ce e drept. o sa incerc sa imi mai fac o programare la eco si sper sa fie bine. sper sa nasc dupa ziua lui alex. bb ma loveste mereu dar mult mai finut.
poze voi pune zilele acestea cand le voi recupera. noi nu avem aparat digital, doar clasic. avem camera video dar sotul nu a avut chef sa filmeze.
nico35+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Ioana81 spune:
Buna fetele!
Nici nu stiu cum sa incep....
Claudia La Multi Ani pt 13!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita!!!!
Multumim pt urari!
Oti nasol cu sotu. Si al meu sot a fost terorizat de Preda asta.
Anca sa se faca bine iepumare!
Gabi sanatatte celor mici
Kati sanatate la pupiti. Vezi cu Cristik sa nu aiba ceva la piciorus.
Asa acyum sa va poveste. Vineri am mers la coafor, m-am facut frumoasa ...... si..............BRUNETA. Mie imi place cum imi sta, l-am surprins pe Cristi f placut. Vladi m-a aplaudat cand am venit. Apoi la 20.00 am plecat la Trattoria unde am chefuit in doi cu marini si vin si papa. Apoi am facut un intreg complot si am reusit sa-l transport pe al meu sot la Beker. A inceput sa tipe la aia de la intrare ca el nu da bani ca intre sa caute pe cineva ( am pus un prieten sa zica ca e acolo ca sa il pacalim sa intre,dar el vroia in alta parte nu in Beker). A intrat si.......... astia toti s-au ascuns pe sub mese si.....au iesit toti tipand. A ramas socat!!!! Toata seara mi-a multumit. Apoi am dantuit si ne-am berit cum se cuvine. Si acum imi zice ce frumos a fost. I-am luat si tort si ne-am batut cu tort. A fost super ce mai!!!!
Apoi sambata am bagat o aniversare si duminica da si fa gratere cu cine nu a venit la petrecerea surpriza.
Acum incerc sa ma refac cu somnul.
Noroc ca Vla doarme de la 22.00-22.30 pana la 7.00 dimineata neintors.
Va pup si revin!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

katik spune:
neatza si noi dupa-masa
d-l sotz e la examen asa ca io hop repede la calc
anca, multa sanatate la iepumare, sa-si revina repede-repejor ca iepumic are nevoie de el
ioana, vad ca ati petrecut super bine! bravo copii! tot asa pe mai departe! mare noroc ai ca vladi doarme toata noaptea! la noi fiecare se mai trezeste cel putin cite o data, eu de vreo doua-trei ori si e groaznic. ziua sunt tahuie, de-abia ma tirasc, dar io n-am voie ca trebuie sa am grija de toti
nico, i-am dat nurofen si a dormit lnistit azi-noapte de la 22 la 4, dupa care a mincat si a dormit in continuare pina la 9.15. i-am dat nurofen si acum, a dormit trei ore neintors, ca in vremurile bune. nu mai stiu ce sa cred. ceva il doare, clar, dar eu nu imi dau seama ce.o sa sun un dr sa vad ce zice, daca oi mai gasit vreunul neconcediat.
noi tinem pumnii sa mai stea un pik pitika la "caldurica", sa asculte pe mami!
gabi, cum sunt copilutzii?
va pup pe toate, sa aveti o zi buna in continuare! ma duc sa ma bag in frigider, e groaznic de cald, acum sunt doar 35grd. astia au anuntat 39-40grd la noi zilele urmatoare.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

katik spune:
dana, multam de cafelutza, e bine venita una si acum, ca tare mi-e somn si nu ma pot culca, ca robi tocmai ce s-a trezit (krisztina doarme dusa).
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

nma spune:
`neata la toata lumea.
azi sunt mai matinala desi ne-am culcat foarte tarziu. sotul a si intarziat la serviciu.
am 27 de grade in casa dupa ce au fost geamurile deschise toata noaptea.
eu ar trebui sa merg la banca sa depun actele pt un credit. vreau sa merg acum pana nu vin cele 40 de grade anuntate.
ioana foarte frumoasa surpiza. asteptam poze.
kati nu cred ca este otita caci nu se linistea doar cu nurofen.
o zi buna tuturor
nico35+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

iepumic spune:
Neata, neata.
Ioana, super tare petrecerea surpriza!!!!!!!!!! Vreau si eu!!!!!!!! Din pacate, sotul meu nu e genul sa aiba initiative din astea, el e un tip mai pragmatic, mai cu picioarele pe pamant. Cand i-am facut petrecere surpriza de ziua lui era sa faca infarct, s-a speriat!!!
L-am dus aseara la doctor cu forta si dr. a zis ca sunt simptome de pneumonie dar ca e prea devreme sa se auda ceva la plamani la consult, ar trebui o radiografie dar nu vrea sa faca pt,. ca se radiaza. Ieri a fost ceva mai bine, a dormit toata ziua, dar azi dimineata a facut iar temperatura 38 desi ia antibiotic din 6 in 6 ore deja de 2 zile si Paracetamol....Am si eu o intrebare: si sotii vostri sunt asa dificili cand vine vorba de boala, medici etc????? Al meu nu merge la doctor decat cu amenintari!!! Of, de parca nu ar merge pt. sanatatea lui.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

aurora56 spune:
Buna!
Iepumic ,sa te consolez ,sa stii ca si sotul meu face parte din aceeasi categorie .Decat sa se duca la medic , mai bine se trateaza cu leacuri babesti care nu-s intotdeauna eficace .La noi nici cu amenintari nu merge, de aceea medicul de familie il considera sanatos ca nu se duce niciodata la consult ,dar el mereu comenteaza ca da o gramada de bani la CAS .Sotul meu se plange ca are probleme de sanatate dar lui ii este frica si de o injectie.

iepumic spune:
N-o sa auziti prea des asta de la mine, asa ca notati: mi-e CALD!
si SOMN...dar asta e ceva obisnuit.
Diseara merg la concert.......la Rolling Stones!!!!!! Yupee.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Gabi_K spune:
Iepu, io inca n-am zis ca mi-e cald:)))
Distrastie placuta la concert, sa ne povestesti cum a fost!!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!