Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!!!

Poftiti la cafeluta si ceai !!!

Claudia ma bucur ca a fost frumos ieri si te-ai simtit bine !!

Gabi sanatate multa la puiuti si tie deasemenea,daca nu sunt in apele lor ii mai duci la tatal lor?Nu poti sa amani?

Katik voi ce faceti?Ati fost la dr?Vad ca numai probleme ai si tu cu ei...

Aurora
superbe poze,chiar ca ati avut un concediu pe cinste!!!

Nico scuze ca v-am incurcat,treb sa fiu mai atenta de alta data .Cum te-ai descurcat ieri?

Ioana cum a fost petrecerea,cum a reactionat sotiorul?

Anca cum a fost aseara?

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata, fetelor!
Claudia, sa-nteleg ca abia astepti sa te intorci in Germania??
Nu prea am ce sa va povestesc de aseara...pentru ca pana la urma am ramas numai mirii, nasii si noi....si am dansat de nebuni singuri in restaurant...aveam un chef nebun sa dansez...si duminica nu stiu daca voi reusi cu tocurile imense pe care le voi avea, ma gandesc serios sa imi iau niste sandale de schimb....Abia astept sa facem poze si sa vi le arat. Va pupicesc cu drag.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare!
io n-o sa pot intra asa des ca pina acum ca voi avea una bucata sotz in concediu si calare pe calculator, deci eu n-o sa am loc. plus ca in we e nebunie mare.
pe scurt, am fost la dr, e vorba de lipsa de calciu si probabil o lambliaza, care se trateaza apoi trecem pe calciu lactic. si la robi la fel, la el calciu pharco sirop. ma bucur ca e doar atit.
sa aveti un we placut!va pupez pe toate!
claudia, daca nu mai apuc sa intri, va doresc de acum drum bun, imi pare rau tare ca n-am putut sa ne intilnim

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Kati ma bucur ca nimic mai grav!
N-am incotro cu copiii, asa e in sentinta, pe domnul tata nu-l intreseaza starea lor, si azi i-a tinut in apa rece de parau de munte toata ziua. Asta e mai bine nu comentez.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
intru si eu repede caci dorm baietii.
a trecut ziua de iersi si vorba sotului "daca nu nasti azi inseamna ca nasti la termen". a fost o zi super incarcat si eu foarte obosita. la prima ora a trebuit sa ma ocup de un unchi de-al sotului (mancare, cafea, etc), pregatit copil plus facut eu frumoasa caci la ora 9 trebuia sa fim la primarie. de la primarie la miri acasa apoi fuguta la cumparaturi, un pui de somn si la ora 15 la ziua unui pusti ce implinea 2 anisori. la biserica a mers doar sotul, eu nu am putut si pe la ora 18 am plecat la local.
la cununie am luat o rochie de in caci nu mai intra nimic pe mine, a crescut burtica tare in ultimul timp, iar la local rochia de seara statea sa plesneasca pe mine. se pare ca e de calitate ca nu a cedat.
a fost frumos la nunta. asi fi dansat si eu dar nu s-a putut. doar doua bluzuri, din care unul in patru: eu, sotul, Alex si bb.
acum trebuia sa fim la pranzul miresei dar spunem pas ca nu se mai poate.
sper sa treaca cu bine si ziua de azi.

nico35+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

gabi sanatate multa la copii. si alex tuseste putin si e cam mucos. ii dau vit c si paracetamol. a fost racita bona si nu a spus nimic, iar eu nu am remarcat.

anca cum te-ai imbracat? ai fost beton? eu vreau poze.

claudia drum bun spre casa si sa va fie de bine vacanta.

dana

kati carceii pot sa apara si de la lipsa de magneziu. si nu mai plange ca sotul mai trebuie sa faca si pauze. sau ii pregatesti ceva bun si il trimiti la masa.

sa aveti o zi buna.
va pup.

nico35+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

INGINERILOR, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nico, ma bucur ca ai ramas intreaga dupa nunta, sincer, am avut ceva emotii...
Sanatate la Alex, ai grija sa nu iei si tu!
Al meu ex idiot a dus ieri copiii la ceva parau de munte, se jucau in apa toata ziua... de rezultat nu mai zic nimic... au muci la kilogram

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

hop si eu la o ora rezonabila
nico, bine ca ai scapat cu bine! sa sti ca si eu am avut emotii.da, cica al meu sotz accepta tirgul si ma lasa cite un pic: acum bea o bere si papa alune, mare bataie de cap cu pregatitul n-am avut, le-am luat din frigi si gata. nu ai vreo poza cu burtika imbracata pt. nunta?
gabi, multa sanatatela pitici! off, scapi de una dai de alta. bey, da-i culmea omu' asta, cum nu se gindeste la sanatatea puiutzilor asta merita!numa' tu sti cit te chinui cu ei cind sunt bolnavi.
anca, pozeeeeee cu infatisarea betonnn!!!!

la noi nimik nou, am inceput sa le da calciu, cica de la soarele de la mare s-a sintetizat multa vit D care fixeaza calciul, deci necesarul acum este mai mare decit in mod normal. cam asta a fost explicatia stiintifica.
colac peste pupaza, cred ca robi a facut otita, de doua zile nu doarme ziua mai nimik, urla toata ziua de nu mai stiu ce sa-i fac.evident, cind am fost la dr nu avea nimik, acum dr e in concediu, trebuie sa caut un orl-ist de serviciu.
va urma o noapte alba mai mult ca sigur
voua va doresc noapte buna!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!!!!

revin!

Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput