Ingineri fosti, viitori....(11)
Raspunsuri - Pagina 13

katik spune:
claudia, LA MULTI ANI! si tie, daca nu mai apuci sa intri. multa sanatate, fericire si toate cele bune!
LA MULTI ANI! si sotzului ioanei, distractie placuta la petrecerea surpriza!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

aurora56 spune:
mai incerc sa pun pozele dar cred ca vor iesi si altele pentru ca nu stiu sa fac selectia .
poze1
poza2
poze munte 2007

nma spune:
buna dimineata!
azi dau eu . eu cu lapticul langa mine.
am fost matinala. la ora 5 a venit sora mea de peste mari si tari. e plecata in grecia de 1 an si vreo 7 luni.
azi va fi o zi agitata. dupa ce ca vine nunta s-au mai anuntat si alti musafiri care nu au legatura cu aceasta. sper sa ma descurc. o sa o rog pe bona sa ma ajute la curatenie si mancare.
nu stiu daca o sa mai reusesc sa intru azi, mai ales ca tot azi trebuie sa predau un proiect la care mai am ceva de butonat.
aurora sunt super pozele. am si eu un dor de duca, dar ma razbun anul viitor.
ioana "LA MULTI ANI!" pt sot.
claudia "LA MULTI ANI!"
nico34+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

katik spune:
neatza si de la noi!
nico, multam de cafelutza! ce bine e cind e de-a gata!.imi pare rau ca ti s-au adunat toate pe cap acuma, chiar nu ti-a lipsit. ai numai grija sa nu te obosesti. si mai trimite din musafiri si pe la hotel
.
aurora, superbe poze!m-a facut sa cad in butoiul cu melancolie. toate locurile pe care le-am vazut in pozele tale le stiam, unele chiar f. bine (zona herculane-dunare mai ales). la herculane am facut prima drumetie cu rucsacul in spinare in clasa a X-a, de atunci in fiecare an, pina sa vina krisztina am mers undeva la munte.astept sa mai creasca un pic copiii si apoi mergem din nou. ati avut un concediu extraordinar! sa va fie de bine!
faina printesa ai tu acolo. frumoasa serbare de mos!
anca, vine we!aloooo! profita de el cit poti de mult!!!!
la noi iara s-a lasat cu multe pauze azi-noapte: robi o data, krisztina de doua ori. tot plinge ca-i amorteste piciorul. ma dispera, azi o iau de aripa si mergem la dr. ma ingrijoreaza de-a dreptul. nu stiu, face circei, intindere, habar n-am dar se trezeste noaptea plingind, ieri n-a mai putut sa calce pe un picior la un moment dat. e super nasol!
pai, fetelor, sa aveti un we placut, sa va odihniti bine!
mai vin sa vad ce mai faceti
poze krisztina
poze robi

Gabi_K spune:
Kati, sper sa fie doar o lipsa de calciu... baga niste iaurt si lactate in plus la fata!!!
La multi ani pt sot de Ioana si pt Claudia!!! Si multa sanatate bolnaviorilor!!!
Noi ne luptam cu niste virusi, Robi mi-a facut un panaritiu, asa s-a intors din tabara, ii dau niste bilute homeo si se pare ca ii cam trece, Lili a prins un virus de cateva zile, am luat si eu de la ea, ea numai tuseste, eu insa am facut si febra:( Maine merg la tatal lor, alt factor stresant in viata noastra:(((((((((
Va pup!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!

katik spune:
off-off, mai gabi! lant se tin si de voi toate cele! sanatate la voi toti!
vedem dupa masa, ma duc la dr ca nu mai pot! sigur ne trimite la analize dar macar stim un lucru!lactate maninca destule, zic eu! da' mai sti ce poate sa-i lipseasca. de mincat maninca destul de aiurea, pofta nu are, mai mult indes in ea, cit se poate
.
poze krisztina
poze robi

Otiliav spune:
Claudia si sotul Ioanei, sa fiti sanatosi si feirciti!
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?Ualbumsperpage=48&collid=50882505113.30856846113.1183917037384&page=1" target="_blank">Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

iepumic spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!! Pupici, Claudia si sotul Ioanei!
Eu ma pregatesc de un weekend cu party+munca dupa o saptamana de chin....si am dilema: eu cu ce ma imbrac diseara? am de luat o decizie in juma de ora.....rochie sau fusta+bluza cu paiete???? piersica sau negru+argintiu????????? grea alegere....of, zau daca stiu. trebuie sa fiu Speedy Gonzalez: fug acasa, dus + machiat, imbracat, plecat! Si vreau sa arat beton....daca se paote.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

lunna27 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!!
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

hcclara spune:
Buna seara tuturor si va multumesc mult pt urari!
sunt obosita foc, dar parca nu m-as culca inca...am musafiri pe fratele mamei mele, el e de doi ani in Canada, si e venit cu familia lui, insa ei raman pana maine la noi, apoi duminica vine un var al tatalui meu, iar luni in sfarsit plecam acasa.
Azi a fost o zi frumoasa, au fost si cativa prieteni la mine, am mancat peste masura, cand ma duc acasa ma apuc de cura. Copii s-au simtit tare bine.
Ma mai duc putin la povesti cu ai mei si apoi la somnic.
va pup si va doresc un weekend placut tuturor!
Claudia
Poze