Ingineri fosti, viitori....(11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

claudia,doamne-ajuta ca ati ajuns cu bine acasa! ce sotior model ai tu acolo: casa luna, flori, frigider plin. bravo lui!
aurora, mai bine mai stai pina la toamna, acu' e greu si de respirat, da' mai de muncit.
nico, la petrecere a fost super: am reusit si eu sa stau linistita un pic pe scaun si sa beau o bere, copiii s-au jucat de nu aveau treaba mea. sigur va fi fain la mare la sfirsitul lui august, si noi am fi mers atunci daca nu venea oportunitatea de iunie. pe tine cine te va ajuta cit lipsesc ei?
ma duc si eu la nani ca deja am avut prima pauza, ne vedem miine, sper!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

neatza, asa, mai pe la prinz, pe "racoare": 39grd
am renuntat la cafelutza de dimineata, am trecut pe apa rece de izvor, ca mi-a venit rau de la cafea.
si tot uitindu-ma la prognoza, mi se face si mai rau.
e groaznic cu caldura asta, eu cu frigul ma mai descurc dar cu caldura deloc.
ma duc sa ma bag la frigider, copiii dorm dar nu stiu pina cind, deci trebuie sa ma grabesc!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Buna fetele,
Am lasat-o balta cu curatenia si ne pregatim de mers la un botez in Mangalia (poate mai prindem si putina plaja ca si asa tare mult e de cand am fost la mare - o saptamana), dar acum mergem doar noi doi ca pe copil l-am trimis la tara la bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare fetele, ce faceti? va topiti? la noi azi a plouat putin si am avut si vant, asa ca a mers...dar am vorbit cu mami si mi-a zis ca calduri sunt pe la voi.
Azi am fost la piata, mi-a trebuit varza sa fac sarmale duminica ca mi-am invitat socrii la masa, am pus-o la murat pe balcon pana duminica dimineata.
Dimineata merg in oras, imi trebuie sandalute pentru Luca, dar ceva ce sa-i tina piciorusul, merge bine, deja fuge ce mai...afara tot dupa el sunt ca e tare rau, il strig sa vina inapoi si el zice nein, nein si face ce vrea...si loveste, musca, zgarie, nu stiu cum sa procedez cu el, Marc nu a fost asa.
Nico, va pregatiti de petrecere? vin copii la voi? tie cum iti mai merge?
Aurora, distractie placuta la botez...
Kati, ce fac copii? e bine Robi?
na ca a adormit luca, ce bine, ma duc sa mai strang pe aici cate ceva si apoi ma uit la un film cu sotiorul...

seara placuta tuturor,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Gabi acum am 36. Sambata schimb saptamana. Daca ajung la 37 nu ma mai stresez.

Claudia imi pare rau ca ati avut parte de un zbor mai dificil. Si Alex a intrebat-o pe cumnata mea daca face si ea bb caci are burtica mai mare ca mami. Faza jenanta caci fata era la cura.Pe cand o surioara? Alex mai vrea inca 2 bebelusi, dar i-am explicat ca nu se mai poate. Nu cred ca ma mai incumet la inca o sarcina desi imi sunt tare dragi bb-ii. Abia astept sa-mi vad si eu mica minune dar sper totusi sa nu nasc pana la 1 august.
Maine, de fapt azi e ziua lui Alex si asi vrea sa fie cateva zile distanta intre ei. Bantui la ora asta pe net caci nu am putut sa dorm, aveam impresia ca o sa nasc. Vad ca mi-a mai trecut.
Intrebai de petrecere. Va fi la McDonald`s. Alex a tot numarat zilele. Nu mai are rabdare. Vor fi 7-8 copii plus cativa adulti. Duminica vom merge cu restul prietenilor la un gratar.
Mie imi e putin groaza de agitatie. Sper sa nu nasc. Si inca nu am reusit sa ii cumpar cadoul. Isi doreste foarte tare role. Sper sa cumpere sotul maine dimineata caci daca nu ma risc si merg eu la magazin.

Kati cat sunt baietii la mare sper sa ma ajute bona. I-am dat azi vestea si era cam mirata. In schimb nu intelegea de ce nu merg acum la mare caci nu are ce sa faca sotul daca nasc. Ea nu are copii asa ca nu stie ce mult conteaza sa fie sotul langa tine in acele momente. Pe mine chiar m-a ajutat mult sotul la Alex. Sper sa o faca si acum.

Aurora sper ca v-ati distrat la botez.

Am pus cateva poze de la nunta. Restul cand le voi primi. Din pacate nu stiu sa le asez in album, dar voi incerca saptamana viitoare pana voi reusi.

Pupici la toata lumea.

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Nico, sa-ti traiasca Alex, La multi ani! sa creasca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii!
petrecere frumoasa,

Claudia

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nico, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos, voios si sa va aduca numai bucurii! si sa se joace frumos cu printesa

revin mai pe seara, sotzul a plecat la pescuit iar eu voi avea liber la calculator dupa ce parchez teroristii!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

multumesc mult fetelor.
am pus cateva poze de la Mc

fug repede ca vine tati cu restul de cadouri (l-am trimis la cumparaturi) si alex nu mai poate

va pup

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nico, la multi ani lui Alex!!!
Vazut pozele, totusi unde ti-ai lasat burticul maaare ca abia se vede?
Katik, ai mei deja-s parcati:))
La noi ieri la 12 erau 43 de grade in centru, 38,5 aici in apropiere. Azi tot aici 40 de grade, atunci in centru erau 45? In casa avem 35-36 de grade, imi plaaaceeeee

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

gabi, iaca, am venit si io, am parcat lumea, sper sa nu se dez-parcheze careva(cea mare, evident!).da' harnicutza ai fost tu de i-ai terminat asa repede.la noi a mai trebuit parlamentat o tura, doua, trei...
si la noi e cald, la robi in camera sunt 31 grd si nu se racoreste decit un pic, spre dimineata, pe la 4. eu suport f. greu caldura, ieri mi s-a si facut rau (aseara pe la 8, eram afara, noroc cu vecinii, ca nu stiu ce faceam cu copiii).
nico, super toate pozele, vizionat la ele! chiar ca nu ai burtica mare, de-abia se vede! arati tare bine mami!!!!
ma batea si pe mine gindul cu ziua krisztinei tinuta la mc sau la mall, la kids land dar din pacate, vacanta fiind, nu prea are cine sa vina. asa ca, probabil vom face o adunare de familie si una cu citiva prieteni, acasa.cheful cel mare va fi cind incepe gradi.
claudia, multam! acum fac bine amindoi, miriiti din cauza caldurii, dorm greu si putin, sunt obositi. azi m-a terminat fii-mea: nimik n-a ascultat din ce-i spuneam, poate am fost si eu mai "nerabdatoare", dar m-a scos din pepeni toata ziua.robi, el e cumintel, roade tot, musca, baleste, papa relativ bine (avind in vedere conditiile).in schimb, din cauza caldurii s-a umplut de bubite marunte pe fata, git, umeri, miini.noroc ca nu se scarpina.
aurora cum a fost la chef? sigur v-ati distrat bine, numai voi doi, porumbeii.
gabri-andrei, daca ne mai citesti, spune-ne doua vorbe despre voi, ce mai faceti?
anca, cum te simti? ai reusit sa te odihnesti macar un pic?
otilia, si la voi este asa cald? poate ne triniti un pachet de adieri de la pol, tare mare nevoie as avea(eu sigur!!!!).
ioana, gasit-a-i bona?spor la cautat! la noi e tare mare criza de ele. cele care mai sunt bunutze cer preturi astronomice.
vai fetelor, ce bine este in liniste, in fata calculatorului, cu o bere rece in fata! va invit si pe voi!!!!!!!
mai citesc una, alta pe aici apoi ma duc sa ma parchez si eu! poate miine o sa am treaba cu vreun peste mare, ce-i drept pofta imi este de peste (la orice ora din zi sau din noapte).
va pupez, sa aveti o noapte buna!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput