Comori de nov-dec 04 (151)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fetelor, am uitata sa va spun...mi-am luat carnetul de soferi ( desi eu am avut carnet si pana acuma dar n-am condus..dar pt ca imi expira in septembrie a trebuit sa mai dau examenul o data) si m-am apucat de condus si imi place tare mult..asa ca sunt cot la cot cu babele si chinezii....ma gandesc ca in Ro trebuie sa fie mai greu cu ambreiajul ala...aici e floare la ureche fara....dar banuiesc ca cu putina practica se invata si cu ambreiaj....Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cicisor, felicitari pentru permis! N-am inteles faza cu ambreiajul, si in Ro poti lua masina cu cutie de viteze automata sau sa inchiriezi.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Otilia mersi mersi ...ziceam ca in Ro e mai greu condusul ca ai si ambreiajul pe cap, dar ca in timp si cu practica te obisnuiesti si cu ala....cu cutie de viteze automata e foarte simplu. Ce face Ana???? mai e bolnaviora? pupici de la fetite pentru Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Cicic, felicitari pentru permis...sunt sigua ca o sa te obisnuiesti si pe masina cu schimbator manual
pozele de la intalnire sunt tare faine, toti 4 copilashii sunt niste frumushei si mamicicile lor doua..ce-mi palce cum se cauta ada in oglinda
roserbina, mihnea e mortal cu stickusile in nas...ma intreb ce zicea bia la faza asta...dezgustator?pe toti
noi suntem binishor incet, incet speram sa scapam de tuse...
oare ce mai fac andreap, miria...nu au mai itnrat de multicel
va pup pe toate si pe copilashi...we placut

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Cici, gata am ajuns acasa si am vazut pozele. Mami draga are dreptate Andra, esti intr-o forma de zile mari, si bronzata si cu decolteu generos la vedere . V-ati distrat pe cinste si se pare ca Alex o place pe Ada , ca prea ii zambeste in poze si sta pe langa ea.
Acum cred ca m-am prins cu masina, ai deja masina in Ro si nu este cu cutie automata. Eu nu am si s-ar putea sa inchiriez cat stam in toamna desi inca nu m-am uitat pe preturi sa vad daca merita, si daca tot aleg atunci ma gandeam sa iau cu automata sa-mi fie mai usor.
Roxana, exerseaza Mihnea cu nazbatiile. Ai grija sa nu bage si altceva pe nari, gen pietricele, margele sau boabe de fasole.
Monica ce tare ai fost, ti-ai adus aminte de Bianca cu "dezgustator ".

Ma oftic rau de tot, la noi sunt maxim 15 grade de doua saptamani, atunci am stat la plaja si dupa aceea a venit asa vreme oribila. Am fost la servici cu cizme imblanite si nu am fost singura asa . De abia asteptam sa o imbrac pe Ana cu hainutele de vara si se pare ca nu o sa apuce sa le foloseasca, la anul vor fi mici .

Ioana, Mihaela, ce mai faceti, cum stati cu invatatul?

Mergi la inceput

oti aveti grija sa nu raciti..la noi nu-i chiar asa frig si totusi astia mici au muci

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cici,felicitari pentru permis.

Otilia,la noi in Iasi cica e 40 de euro pe zi de inchiriat o masina.Am vrut sa inchiriem o masina ca sa mergem la mare,dar asa mai bine mergem cu trenul.

Saptamana viitoare Robert pleaca la mare cu bunicii.Dupa o saptamana ne ducem si noi dupa ei,ca abia atunci pot sa-mi iau concediu. Si aseara l-am lasat la ei,sa vedem daca nu face mofturi la culcare sau daca se trezeste peste noapte sa vedem cum reactioneaza.A fost foarte bine pentru el,n-au fost probleme.Problemele cele mai mari le-am avut eu. Mi-a fost atat de urat fara el era atata liniste in casa si mai ales mi-a lipsit acel "mama mea draga mea" de dinainte de culcare...Sa mai spun ca speram sa sune telefonul din clipa in clipa sa-mi spuna sa vin sa-l iau acasa? Toane de mama nebuna si...gravida.
Dar...am supravietuit... Se pare ca inceputul e mai greu...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Hai Miha, fii barbata . Mersi de pont, deci sa ma calmez cu inchiriat. Noi ne-am uitat in Spania cand mergem in vacanta si este 100 de euro cam 10 zile, asa merita.
Monica, e calita fimea, daca ai vedea-o, eu cu pulovar pe mine, ea fara sosete pe gresie in casa, uneori umbla si in maieu si chilot, iar noaptea doarme fara nimic pe ea, dimineata se inghesuie langa mine. Si saptamana viitoare tot ploaie si urat , ruginim pe aici.

Mergi la inceput

miha, soacra lea si uluta...auzi tu ce spera ea sa sune telefonul sa vina sa-l ia acasa
oti...e bine ca e calita anaai mei cum dau nitelush de frig gata-s cu mucii bana-n brau
fetelor da' pe unde ati fost azi? ia dati repede raportul?
noi am fost putin prin magazine dimineatza, apoi gratarel, cateva ture cu rolele...si gata ziua...
va pup si pe voi si pe copilashi
somn usoooooor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

miha, soacra lea si uluta...auzi tu ce spera ea sa sune telefonul sa vina sa-l ia acasa

Eu m-is soacra lea si uluta

quote:
fetelor da' pe unde ati fost azi? ia dati repede raportul?

Noi am fost in parcul Copou si am vazut o veverita

Aime,v-am sunat dimineata,dar n-ati raspuns. Stiai ca sunt eu?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput