Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 15
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
si eu am aceeasi problema ca danette...noaptea ii pun pampers, nu ma pot trezi eu noaptea...recunosc ca eu sunt de vina...dar nici ea nu se trezeste sa zica daca-i vine pipi sau nu
...in rest ziua nu avem nici un accident si la pranz folosim pampers pentru pat si nu avem probleme, o singura data a facut pe ea
cuscritza ma bucur ca sunteti bine sanatosi si mai ales frumosi
...nici u nu vazui nici o poza cu coditze
va pup pe toate si pe copilashi
numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Cecilia C spune:
Buna seara fetite cu codite, ha ha asa le spun eu la fetele mele desi nici una nu mai are codite.....coditele lui Fulguleatza erau cu ghilimele ...ca vedeti si voi ce freza a la tati are Davidutzu, seamana leit cu taticul lui dupa mine....noroc ca-i blond ca mamica lui ca altfel....![]()
noi am fost la cabana si fost frumos...Aduta mi-a plans noptile si n-am prea dormit..din cauza dintilor, dar in rest a fost ok...
sper sa apuc azi sa pun niste poze..ca m-am enervat cu Photobucketul asta..ca am incarcat pozele si s-a blocat si am lucrat degeaba
am vazut poze frumoase cu strengarii lui Roserb, cu Felis si Mihaita si cu David Greuceanul
Adriana si Dana ar fi super sa ne vedem la Cluj..si daca ziceai Dana ca mergi la nunta atunci avem toate sansele....o sa-i scriu si la Miki pe messenger ca poate are si ea drum prin Cluj si punem de-o intalneala si noi....sper numai din suflet sa ne potrivim programul si sa ne vedem de data asta.
Nr meu de tel e 414998....Adriana, poti sa mi-l dai si tu pe-al tau..poate chiar de la servici ca asa te-as suna ziua acolo sa ne intelegem cum sa facem....noi aterizam la cluj pe 11 iulie si stam pana pe 1 august...abia astept sa ajung la Cluj sa vad cum mai e pe-acolo
va pupam pe toate si mai scriu si pun poze pana plecam

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
danette spune:
Foarte faine pozele, Cici!
Doamne, ce mari sunt deja si cei mici (Ada si Adrian)!
Alexiei ii sta tare bine cu parul lasat... iar Alex ma socheaza cat de mare e! Frumusei cu totii!
Da, deci sigur in data de 22 iulie (duminica) sunt in Cluj. E nunta unui var primar de-a sotului si musai sa fim acolo ca altfel soacra-mea face ca trenu'.
Si eu sper sa ne vedem. As veni chiar de sambata..si stau la Corina.
Nr. de tel pe care l-ai scris e de fix, nu? cu prefixul normal de Cluj? sau e UPC?
mariussimiuc spune:
Cici,sa-ti traiasca fetitele cu codite
Ada e mortala,cat de zambareata poate sa fie. 
Pupam si strengarii lui Try. 
Miha
si Robert 
ochi_verzi spune:
Salutari si de la noi![]()
Am vazut poze cu copii frumosi
.Felis, mi-a placut usa ta
,iar de tine ce sa zic..esti faina!!!!si Mihaita e un dulce. Am admirat si "coditele" nemtisorului, la inceput am crezut ca-i tuns "zero", am admirat si pozele puse de Cecilia si am ras de ce poate sa spuna Silviu
.
Miha, sa creasca burtica in continuare si sa treaca timpul!
Ioana, sa ai spor in continuare si-ti multumesc mult pt...sustinere
Monica, sper ca-s bine copiii.I
sa le treaca mai repede.
Noi suntem bine, Diana a inceput sa manance ca deja ma saturasem
sa fac anatomie pe ea.I-am dat pikovit s-o stimulam putin si "a prins".Acuma, cand se trezeste, merge imediat la frigider, il deschide si ma intreaba "Mami, azi ce-mi dai sa mananc? "...offf, de 3 luni asteptam.Mai avem de luat inca vreo doua zile pikovit si sper sa o tina tot asa cu mancatul.Nu pot spune ca mananca mult dar, mananca si nu trebuie sa ne mai certam.
Va
!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
roserb spune:
Asa mananc eu sticksuri 1
Asa miros eu sticksuri
...si asa porumb
Acu fug sa vad poze, azi n-am seful cel mare aici, asa ca e vant de libertate!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by roserb
Asa mananc eu sticksuri 1
Asa miros eu sticksuri
...si asa porumb

Miha
si Robert 
Cecilia C spune:
Mortale pozele cu Mihnea.....cred ca el, la fel ca si Silviu e genul de copii care nu au stare si incearca diverse lucruri si o sa faca multe "prostioare frumoase"
....mie sincer imi plac astfel de copii, se distreaza si ei ca doar acuma e vremea...si ne aduc si noua zambetul pe buze, ha ha
si e super si freza lui Mihnea.

Dana numarul e de la tel fix, asa ca poti sa suni oricand....o sa vorbim atunci mai aproape de data respectiva sa vedem cand o sa ne intalnim exact si daca vii si stai la Corina atunci o sa fie mai simplu..cel mai bine ar fi sambata atunci sa ne vedem, sa vorbim si cu Adriana......am vazut pozele, superbe ca de obicei

Cecilia C spune:
Miha sa-ti traiasca si tie fetita din burtica

pupam manutele ei mici mici de-acolo din burtica
si sa fiti sanatosi cu totii. Sper ca si data viitoare cand mergi la eco o sa fie tot fetita, e super asa, un baiat si o fetita....sa vezi ce o sa-i placa la Robert...Alex a lui Try numai pe Ada o pupa si Ada era tare fericita, ha ha
Pupici si o zi superba