Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 14
ad_rianna spune:
dana te inteleg perfect. la mine e bine ca nu am timp sa zic ca o saptamana am un copil cuminte si una nu, pt. ca fac cu schimbul...MA DISPERA!!! cand ma obisnuiesc cu un copil cuminte se schimba si e celalalt , sa nu cumva sa ma plictisesc
cu pampersul...eu am inceput tot asa cand mergeam undeva le puneam pampers, dar refuzau categoric sa faca in pampers, trebuia sa-l dau jos si sa-i duc la WC. acum le pun doar noaptea, biancai nu-i puneam nici noaptea dar am observat ca mai are accidente si atunci mai bine evit cum pot
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
eveline spune:
Danette, sa stii ca ai dreptate si s-ar putea sa fie Iris un pic derutata.....mai bine, peste noapte pune-i o paturica dintr-aia speciala din material de scutec, pe o parte scutec pe alta cu folie...sub cearceaf. In caz de accident se absoarbe in ea si se uda (intr-adevar) doar cearceaful de peste ea....dar totusi s-ar putea sa ai mai putine accidente decat te astepti. Incearca sa iesi in vizite sau la plimbare pentru un timp scurt, si daca reusesti inainte de a iesi pune-o sa faca la olita (ce-i drept trebuie sa-i si vina sa faca)...si atunci un timp nu o sa mai ai grija. Eu personal am scos pampers-ul dintr-o data de tot....am observat ca face foarte rar, la 4-5 ore....asa ca daca stiu ca a facut ies linistita cu ea. Si am si invatat-o, si acum s-a obisnuit cu fraza:"Hai Bianca sa facem pisu ca sa mergem la plimbare"....asociaza una cu alta. Ce-i drept ca in somn Bianca nu face de mult timp, inca de pe vremea in care purta scutec, dimineata se trezea cu el uscat...asta nu o pot explica, cred ca si-a reglat altfel organismul, habar n-am....dar tot pun paturica de care-ti povesteam cand doarme...preventiv...
.
Cand am stat in spital am luat cu mine pampers, ca nu stiam ce o sa faca acolo....nu l-a vrut sub niciun chip cand a fost treaza, i l-am pus cand a fost sub efectul fenobarbitalului, dar apoi cand s-a trezit l-a vrut dat jos...asa ca l-am chemat pe al meu sot sa aduca olita la spital...
Si imediat cand vin de la plimbare o pun pe olita din nou. Noi am avut foarte putine accidente si asta din cauza ca eu am uitat de ea efectiv, m-am luat cu altceva si nu i-am dat oala fetei....si cum a mea, dupa cum stiti inca nu vorbeste, daca o vede in fata ochilor o ia, mi-o aduce si o pun pe ea...daca nu se scapa.
Inca putin si ai sa vezi ca se rezolva....oricum e un mare pas inainte, tineti-o tot asa!
Ana si Bianca-iubita
mariussimiuc spune:
Dana,daca se trezeste noaptea sa faca pipi inseamna ca e pregatita sa renunte la pampers.Ai fetita mare de-acum.
Pentru micile accidente foloseste un scutec de ala de pat si ati rezolvat problema.
Si...da imi doresc enorm de mult o fetita,dar daca trec cu bine de Triplu Test ma declar satisfacuta si multumita si fericita si cu baietel.
Mai ales ca am experienta. ![]()
Miha
si Robert 
FELIS spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Paxela,e mortal fii-tu!![]()
Eu am fost ieri la control si se pare ca vom avea o fetitadar nu e sigur suta-n suta,ca la masuratori a iesit ca as avea mai putin de 17 saptamani cat stiam eu ca ar trebui sa am.Dar data viitoare doctorita a promis ca-mi da in scris sexul bebeului.
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Felicitaari..
Ce o fi... sanatos sa fie!!!!!!
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)mart 07,aprilie 07,iunie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by roserb
Ai mei copii si-au gasit in schimb alta distractie: sa rada de lume pe strada. Daca sunt in masina fac mascari la cei de pe trotuar, iar acasa se suie in bucatarie pe scaunele, si , cu geamul deschis pe oscilo-batant, comenteaza cate in luna si in stele (si nu chestii flatante
), despre cei care trec prin fata blocului. Le-am spus ca la un moment dat o sa ia bataie de la cineva, le-am explicat ca nu-i frumos, etc, etc, vad ca nu se lasa. Cand am treaba in bucatarie si sunt singura cu ei , prefer sa stea acolo cu mine ca sa-i vad, iar ei automat asta fac. E drept ca si noi gaseam asta distractiv in copilarie, dar...
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Pai daca tu gaseai asta distractiv la varsta lor.. ei dc sa nu se distreze...

Felis si
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
pai felis eu ma complexez de cate ori te vad...unde arati tu rau? eu cred ca nici dupa zile la sala nu o sa mai arat...cumva
si eu sunt slaba rau
. de mihai imi place la nebunie in pozele cu printesa paxelei, par ca se inteleg atat de bine. si m-am distrat bine...sa nu
dati pliizzz...cand am citit nazdravania lui mihai si nebuniile lui silviu...sincer m-a pufnit rasul, da' ce, copiii sunt sinceri, bine le-a facut
multu mult... da chiar nu e cazul sa te complexezi...
la cat de bine arati...
Cat despre Mihai... si eu m-am distrat cd mi-a povestit taica-su...
dupa ce m-am asigurat ca ei 2 sunt ok... intregi si teferi...Pupam puiutii...
nu stiu cum faci fatza cu 2...
Felis si
www.felis.ro
FELIS spune:
quote:
Originally posted by danette
Felis, m-am bucurat tare sa-l vad pe Mihai si pe tine..
multumim mult... Mai ce mai citesc eu pe aici... pe Silviu il stiu... si m-am obishnuit cu replicile lui
(nu si maica-sa
) , dar cd citesc si de Iris... si mai imi amintesc ca acu ceva luni facea si puzle...
Fata si frumoasa si desteapta... ce ai sa te faci Danette-mama ? ...
Felis si
www.felis.ro
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
cuscra o mai ia david asa mucioasa?...mey da' pe unde sunteti, sper ca sunteti okmai da si tu un semn
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
carelevasazica

suntem ok, suntem ok, citesc cu spor da nu prea mai apuc sa postez...de batranetzile si timpu ...
mey...cum mama masii de ploaie ne strica intalnirea din superparcul moghiorosh(nici nu am apucat sa vaz "cascada monument" de acolo ca veni dunarea printre picioarele noastre)...imi pare rau ca nu am mai ajuns inapoi la roserbina da asta e...sper ca data viitoare sa ne iasa

noutatzi nix, mor de oftica virgulitza ca in plina vara la noi sunt 12 grade cu ploaie si vant si incerc sa facem diverse activitazi ...in casa, desigur...chestie care imi macina nervii, ca de , in casa nu avem voie sa tzipam (prea mult), sa alergam (prea tare), sa dam cu jucariile de peretzi...bla bla..stiti si voi...

cu gradi e relativ ok, face tampenii constant si supravegheat

cu pampersu e derutat rau..la gradi i-l pun dar acasa ba(mea culpa ca inca nu am curaj sa il las la gradi fara pampers ca el nu supne mereu iar acolo nu sta nimeni sa-l tot verifice si in plus e si frig rau)...si cred ca abia din toamna o sa il las si la gradi fara ...

felis, chiar imi era dor sa va vaz...sa ne zici de mihaitza, care a crescut asa de mare
..chiar, o sa-l mai duci la gradi?avemi si noi cateva pozisoare http://picasaweb.google.de/zumperiox/IunieIulie07
paxelino, tine-te tare pe pozitzii ca asta e abia inceputul..stai a vezi cand o sa inceapa si Delia cu replici
mamica de David rupe lemne(1 dec. 04)
fulguletz spune:
P.S. rog in poze a se admira coditzele lu David ![]()
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
P.S. rog in poze a se admira coditzele lu David
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."
ce coditze mama draga? ca io-s blonda si nu pricep
de admirat il admir oricum ca am ce!!!
am vazut ca si tu ai tuns cupilu. neamt scump ce-i el 
ce faceti fumosilor? da' voi nu erati in romanica?
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

dati pliizzz...cand am citit nazdravania lui mihai si nebuniile lui silviu...sincer m-a pufnit rasul, da' ce, copiii sunt sinceri, bine le-a facut
si ruxi(16 dec 2004)