Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
eu ma bucur ca ai mai intrat pe-aici dar nu-ti mai doresc zile grele...cat despre faza cu mingea

ca ma bate tati
va pup pe toate fetelor noi suntem tot asa cu tuse si muci dar mergem inainte![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
eu ma bucur ca ai mai intrat pe-aici dar nu-ti mai doresc zile grele...cat despre faza cu mingeaca ma bate tati
va pup pe toate fetelor noi suntem tot asa cu tuse si muci dar mergem inainte
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
las ca s-a distrat si taica-su dupa ce a realizat ce si cum ...
Sanatate la puiuti.. sa treaca cat mai repede

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)mart 07,aprilie 07,iunie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
paxela spune:
feteeeleee eu nu mai ies cu fimiu din casa
, ma termina , se baga in seama cu toti si are niste faze, de in curand ma bat cu babele
....
ieri... o ia inaintea noastra pe alee in parc cu 1 m, la un momentdat, vede podul si stiind ca suntem langa el, intinde mana fara sa se uite, langa el 4 babe care ii intind mana sa il apuce( binevoitore
) fimiu se trage inapoi se opreste si in gura mare" uite-le si pastea vroiau sa ma ia de mana"
exact e tonul ala de soacra acra care vede o pustoaica mai dezbracata pe strada
, am intrat in pamant, ia explica tacsu ca nu e frumos sa vorbeasca asa, si a primit raspuns sec "pai daca vroiau sa ma ia de mana mea"
azi in acelasi parc.. 2 femei cu 2 jevrute, ardon 2 catelusi
, fimiu in carca la tacsu, uite tati ce catei urati
, cum mai mami nu sunt urati, uite ce codata are si uite a fost si el la frizer sa se tunda ca si tine ca ii era cald... compileaza un pic si zice... toate animalele sunt cuminti
, la care stapana, dar tu esti cuminte?, fimiu privea inainte se intoarce la ea si ii zice sec... eu nu sunt animal
, am ramas masca si noi si ea , si cand a auzit cati ani are se crucea![]()
in curand ma pensionez pe caz de boala psihica, daca continua asa, deja are replici perfect logice la care nu ma astept si nu ii pot raspunde instant ca intai ma socheaza si pana percutez de multe ori raspunde tot el cu alta chestie de ma lasa interzisa, asa ca daca ii vedeti paia cu halate albe si camasi de forta pe mine ma cauta
, dati-le voi adresa
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Otiliav spune:
Le-am citit si fetelor, este
,
smecherul.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
FELIS spune:
Eu la
de dimineata...
Slaba mishcare pe aici de 2 zile... sau e lumea in concediu?...
De Miki ce mai stiti?
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
Paxela,e mortal fii-tu!

Eu am fost ieri la control si se pare ca vom avea o fetita
dar nu e sigur suta-n suta,ca la masuratori a iesit ca as avea mai putin de 17 saptamani cat stiam eu ca ar trebui sa am.Dar data viitoare doctorita a promis ca-mi da in scris sexul bebeului. 
Miha
si Robert 
roserb spune:
Miha, felicitari, ma bucur tare ca o sa fie fetita!
Paxela, m-ai distrat la maxim!
Ai mei copii si-au gasit in schimb alta distractie: sa rada de lume pe strada
. Daca sunt in masina fac mascari la cei de pe trotuar, iar acasa se suie in bucatarie pe scaunele, si , cu geamul deschis pe oscilo-batant, comenteaza cate in luna si in stele (si nu chestii flatante
), despre cei care trec prin fata blocului. Le-am spus ca la un moment dat o sa ia bataie de la cineva, le-am explicat ca nu-i frumos, etc, etc, vad ca nu se lasa. Cand am treaba in bucatarie si sunt singura cu ei , prefer sa stea acolo cu mine ca sa-i vad, iar ei automat asta fac. E drept ca si noi gaseam asta distractiv in copilarie, dar...
Noi suntem 2 saptamani singuri (eu si copii), al meu sotz mi-a facut "bucuria" de a avea o delegatie prelungita, vine numai in week-end-uri acasa. Deja sunt cu nervii intinsi la maxim si f obosita, desi nu au fost chiar catastrofal de zbuciumati copii.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
am intrat si eu sa beau o cafea cu voi...adica sa fac o pauza ca ma dor ochii de la cifre deja 
pai felis eu ma complexez de cate ori te vad
...unde arati tu rau? eu cred ca nici dupa zile la sala nu o sa mai arat...cumva
si eu sunt slaba rau
. de mihai imi place la nebunie in pozele cu printesa paxelei, par ca se inteleg atat de bine. si m-am distrat bine...sa nu
dati pliizzz...cand am citit nazdravania lui mihai si nebuniile lui silviu...sincer m-a pufnit rasul, da' ce, copiii sunt sinceri, bine le-a facut ![]()
...hai ca nu mai stiu ce voiam sa zic...
...aaaa da!!! miha ce super ar fi sa aveti o fetita, cred ca ai fi in al
...
chiar ce mai face miki?
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
danette spune:
M-am distrat super bine de SILVIU... ce mortal e!
Felis, m-am bucurat tare sa-l vad pe Mihai si pe tine..
Miha, cred ca te-ai bucura sa fie fetitza, nu?
Noi avem atata treaba cu procedura asta pampers/WC... ma oboseste sincer...
in timpul zilei face la wc, cu mici accidente. noaptea si in oras prefer sa-i pun scutec decat sa am de schimbat haine si cearceafuri... dar se pare ca o cam deruteaza pe fiica-mea.
Adica nu mai stie biata cand e cu scutec, cand e fara. Azi noapte m-a trezit de 3 ori ca face pipi, s-o duc la toaleta... iar ea avea pampersul de noapte.
Sunt zombie.
oare pana cand o sa ma tot trezesc noaptea, cand o sa mai dorm si eu odata, sa ma trezesc odihnita???
Ieri n-a mai apucat sa ajunga la toaleta si-a facut pe ea... chiar cand ajunsese la baie. Eu vorbeam la tel. si cand am ajuns in baie dupa ea... tocmai isi spala chiloteii si pantalonii scurti
Mi-a zis ca a scapat pe ea si trebuie sa-i spele...
Atat de sfatoasa poate sa fie cateodata... sa vedeti cum imi explica ca trebuie sa mergem pe trotuar nu pe sosea, si nu avem voie sa aruncam hartiutze pe jos numai in cosul de gunoi aruncam... si cine mai stie ce idei ii vin...si m-i le explica mie extrem de serioasa.
Uneori e tare cuminte si inteleapta. Alteori parca ar fi insa alt copil.