Comori de nov-dec 04 (151)
Raspunsuri - Pagina 17
Otiliav spune:
Miha, mersi de poza cu burtica
, si veveritoiu este dragutz.
Monica, noi in casa ca tot ploua, aseara a
zbughit-o Ana afara putin ca se saturase de atata stat in casa. Am pus cateva poze de acum doua saptamani si de aseara www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?Ualbumsperpage=48&collid=50882505113.30856846113.1183917037384&page=1" target="_blank">aici.
Andreea, am vazut pe stirile 9AM ca au evacuat turistii din campusul de la Cannes pentru ca a luat padurea foc. Acolo parca vroiati sa mergeti in concediu.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
miha...niu
...esti cea mai mumoasa burtikutza
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mariussimiuc spune:
Otilia,nu se vad pozele. ![]()
Monica,multumesc,esti draguta. 
Miha
si Robert 
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucEu m-is soacra lea si uluta
![]()
Noi am fost in parcul Copou si am vazut o veverita
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Ei, si-am vazut si-o
!!!
Otilia, nici eu nu am putut vedea fotografiile

Monica,ce-ti mai fac copilasii? Cum mai sunt?
Raport: De ieri de la 17 sunt singura, mama a luat-o pe Diana la ea pana azi, o aduce dupa ce fac o plimbare si mai tarziu ajunge si Mihai de la Targoviste.
Tare goala mi-a fost casa dar, am avut multa treaba.Desi am spus ca nu mai merg la examen, ca m-am saturat de atatea opere literare si altele, totusi imi parea rau si sa renunt....noroc cu draga de Ioana, care mi-a ridicat moralul. Te
IoanaMult nu mai am dar, sincer n-am invatat ca in alti ani, adica n-am prea avut spor si-s rupta de oboseala.Tot dupa 2 ma pun in pat.
Mai am o saptamana de chin si apoi cum o vrea Dumnezeu.
Zilele astea m-am gandit mai mult ca niciodata la Raluca.Marti se implinesc 4 ani de cand nu mai este langa noi.
Imi vine sa plang continuu...........http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
monica-elizabet spune:
Mihaela, ma faci sa
gandeste-te ca ingerashul tau este acolo sus si va vegheaza pe tine si printesa ta...ma bucur ca ai luat decizia sa mergi la examen, spor la invatzat si baftaaaa la examen!!!...sunt sigura ca o sa fie bine
monica
si ruxi(16 dec 2004)
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Mihaela, ma faci sagandeste-te ca ingerashul tau este acolo sus si va vegheaza pe tine si printesa ta...ma bucur ca ai luat decizia sa mergi la examen, spor la invatzat si baftaaaa la examen!!!...sunt sigura ca o sa fie bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

saru' mana!Dar hai sa va mai zic una...barbatu-meu a castigat o excursie in Tunisia pt 2 persoane.Anul asta, cand am pus ferestrele Gealan, era un fel de oferta..noi iti punem geamurile si tot noi te trimitem in excursie. Eu n-am vazut tragerea de ieri pe tvr2 ca invatam dar, a inceput sa ma sune lumea.Inca nu stiu prea multe dar, sincer parca nici acuma nu cred.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
Otiliav spune:
Of, eram sigura ca nu-i asa usor cu mutatul asta al pozelor. Incerc sa dreg linkul.
Mihaela, ce dragutz sa castigati o asa excursie. Spor la invatat. In legatura cu ingerasul tau cred ca ar trebui sa mergi in ziua respectiva la biserica, sa aprinzi lumanari, sa imparti ceva si sa spui o rugaciune, sigur te vei simti impacata. Si s-o iubesti mult pe Diana, ea este comoara ta acum.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?Ualbumsperpage=48&collid=50882505113.30856846113.1183917037384&page=1" target="_blank">Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
wow mihaela...pai ce sa zic...Doamne ajuta sa iei examenul si apoi fugiti in excursie sa va distrati...bravo...felicitari!!!
monica
si ruxi(16 dec 2004)
ad_rianna spune:
fetele va salut rapid la o pauza de cafea 
repede sa nu uit ca nu stiu cand mai pot intra
cici, dana...numerele mele de telefon sunt asa: acasa- 573875; serviciu-414050, mobil-0721891151. abia astepty sa vorbium. saptamana viitoare ii aduc in cluj o saptamana ca am deja discutii cu bunicii de aici. o sa vada ei dupa o saptamana cupiticii daca le mai arde de ingritit copii ![]()
mihaela
...fii tare, pt. diana...ingerasul va veghea vietile voastre
miha esti o frumoasa cu burticutza 
va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
onitza spune:
Wee asta i-am facut poze CUPILULUI!!
E cu verisoara lui, Andreea, pe care o adora nu alta, iar ea are o rabdare infinita cu el!!!
a fost tare frumos in wee cu Paul, ne era tare dor de el!
MIHAELA mult spor in continuare, ce bine ca nu mai ai asa mult de invatat! eu nu ma pot lauda cu performanta asta
, sper sa recuperez, vorba ta: "Cu Doamne Doamne inainte!!!" FELICITATI PENTRU EXCURSIE!!!!!! MERITATI!!!!!!! O LUATI SI PE DIANA?
Pupicei, ne e dor de voi, sa aveti o saptamana de vis!!
aAAAAAAA, MIHA, esti o graviduta minunataaaaaaaa!!!!!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL