CARE SUNT NEVOILE TALE CALORICE?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Conform calculelor facute dupa link-ul dat de Bird, mie imi trebuie 1481 calorii dar avind in vedere ca fac si sport necesarul zilnic ajunge in jur de 2429 calorii.

Michelle, da' stiu ca prietena ta face sport, nu gluma. Eu cred ca intr-o ora jumate de activitate nu consum mai mult de 1000 calorii.
Mi-am calculat si greutatea ideala, eu am 1.72 m si 67 kg, iar greutatea la care ar trebui sa ajung - conform site-ului - ar fi de 63.2 kg. Eu ma multumesc si cu 66 kg.

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Pe site-ul dat de Bird mi-au iesit 1421, tare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Valorile sunt pentu metabolismul bazal, adica sa stai in pat si sa nu faci nimic. Restul, spalatul pe dinti, alergatul dupa autobuz, stersul prafului se aduna peste. De-asta obtineti valorile astea.

Altfel spus valoarea asta e valoarea minima sigura intr-o cura de slabire.

Grow where you're planted.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Pe site-ul dat de Bird mi-au iesit 1421, tare rau.

Pe situl ala va da 2 numere, primul, cel mai mic este metabolismul bazal, adica consumul de calorii in repaos total. Metabolismul bazal este energia pe care corpul o consuma ca sa mentina temperatura constanta, inima sa bata, rinichii sa functioneze, miscarile respiratorii, creierul, etc. Deci, corpul tau are nevoie de 1400 de calorii ca sa suptavietuiasca 24h, fara sa faca nici un efort fizic. A 2-lea numar este consumul de energie in functie de activitatea fizica si ia in calcul si efortul fizic depus la lucru, la gym, poate plimbari zilnice, curatenia, jucatul cu copiii, etc.

Mergi la inceput