CARE SUNT NEVOILE TALE CALORICE?

CARE SUNT NEVOILE TALE CALORICE? | Autor: clau2toma

Link direct la acest mesaj

Am citit aici http://www.csid.ro/articol//Care_sunt_nevoile_tale_calorice/backPid/3.html si am vazut ca de fapt corpul meu are nevoie de doar 1100 de kalorii zilnic,iar eu stiam ca de 1600 .Calculati-va singure de catekalorii aveti nevoie pe zi mai ales cele care sunteti la dieta .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

2600 de calorii imi trebuiesc mie sau 3000 , nu mai retin exact.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

1362!!!!!
Oribil!
Cred ca bag triplu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

tot de 1600 stiam si eu. dar aici mi-a dat in urma calculelor 1450. pe aproape!
oricum nu stau eu sa numar cate calorii bag in mine zilnic desi sunt la cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

clau2toma, probabil acolo de unde ai aflat ca iti sunt necesare 1600 kcal/zi ai si avut de ales intre regim de viata sedentar/ putin activ /activ / foarte activ etc. Si probabil ai ales activ... ?
Pe site'ul Oanei Cuzino scrie ca rezultatul reprezinta numarul aproximativ de calorii necesar pentru functiile metabolice de baza. In afara acestor calorii necesare functiilor vitale, o persoana are nevoie de calorii in plus pentru activitatile zilnice si exercitii. O persoana sedentara va avea nevoie de mai putine calorii decat una activa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

quote:
Originally posted by dearChris

clau2toma, probabil acolo de unde ai aflat ca iti sunt necesare 1600 kcal/zi ai si avut de ales intre regim de viata sedentar/ putin activ /activ / foarte activ etc. Si probabil ai ales activ... ?
Pe site'ul Oanei Cuzino scrie ca rezultatul reprezinta numarul aproximativ de calorii necesar pentru functiile metabolice de baza. In afara acestor calorii necesare functiilor vitale, o persoana are nevoie de calorii in plus pentru activitatile zilnice si exercitii. O persoana sedentara va avea nevoie de mai putine calorii decat una activa.

- - - - - - -
vau dagoste

Ai perfecta dreptate .Numai ca ca si eu tin o dieta ,dar cu 1200 de kalorii si nu stiam de ce nu slabesc cat e scris ,ci numai 2 kg pe dieta din 4 .Deci daac as tine cont de aceste kalorii zilnice ,inpreuna cu o sala de ex ar trebui sa slabesc ca la carte . Bine multe kl eu nu trebuie sa mai dau jos ,mai am doar un singur kg ,dar drumul pana aici a fost f f dificil .Daca stiam asta inainte sa ma apuc de slabit ,cred ca aveam rezultate inmediate .Banuiesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu e cam putin 1288 calorii?
Ce inseamna asta?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Este teribil de putin 1300 de calorii , in curele de slabire se recomanda 1300 de calorii pe zi , mai putin de 1000 niciodata!
Nu stiu ce calculator de calorii e , dar e prost.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Ce prostie de calculator . Nu este voie sa consumi sub 1200 calorii/zi, nu e sanatos, corpul tau va crede ca mori de foame si se va agata de 'rezerve', plus ca atunci cand mananci mai mult va valorifica fiecare calorie extra pe care o gaseste . O persoana adulta are nevoie de cel putin 1800 calorii pentru activitati moderate. Eu folosesc calculatorul asta: http://www.tabledescalories.com/uk/calculate-calories/besoin_calo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

mie mi-a iesit 1597 de calorii iar pe linkul dat de bird70, a iesit 1600. O fi coincidenta?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ok hai sa va spun ceva
la gymul unde merg eu vand niste aparate care calculeaza cate calorii arzi intr-o zi ( aparatul e legat de mana ca un ceas )o amica are unul din asta si in zilele in care lucreaza la sala cam 2 ore arde 4000 de calorii pe zi si are 24 de ani / 1.60 si 65 de kg .
parerea mea e ca daca nu vrei sa slabesti o dieta sub 2000 de calorii e absurda pt o femeie cu greutate normala

Mergi la inceput