Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
Catalina spune:
Da mai Dana, ai dreptate. Tre sa ma pun si in cur si in cap sa bea ca pampersii sunt goi.
Eli, mersic de detalii, facui compotel de mere. Tare bun decat cu merele.
Pupici
marybell spune:
dragele mele, va multumim din suflet fiindca ati avut rabdarea sa ne vizionati filmuletzul in care Erik spune TA-TA
va pupam pe toate
si inca o data multumiri pentru aprecieri.
dana pai o sa incercam cu filmuletzul sa mi-l trimiti pe messenger.
catalina tu zici ca urmatorul o sa fie tot baiat,
ca Erik a zis "tata" si mihacarm mi-a zis ca o sa fie fata, probat in cazul ei de parinti fiindca ea a spus tata si dupa a urmat sora ei.
asa ca eu sper sa fie cum spune mihaela sa fie fetitza fiindca alt baiat nu mai vreau ![]()
eli v-am vazut in poze, dragutzilor, ceva...ceva...sa zic ca v-a prins soarele, dar nu cine stie ce...nu? ce intalnire super, pe malul marii, ati avut voi acolo! ![]()
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
RB spune:
Mi-am adus aminte ca vroiam sa dau un raspuns pt. fundulet iritat. Noi am folosit Lanozinc sau crema de la Nivea la tub. Au fost foarte bune si si-au facut efectul cam intr-o singura zi. Sper sa fie utila informatia.
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
romaria spune:
Catalina
multumim pt traduceri, nu stiu cand mai ai timp.
De cand este frumos afara noi stam numai afara, aici sunt intre 23-26 grade deocamdata deci nu ff cald, ne putem plimba .
Pentru funduletz iritat noi am folosit penaten si a functionat.
Am inceput si noi diversificarea , la inceput nu a vrut nimic dar acum incet incet accepta un piureutz si cereale.
Va pupicesc,
Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni, 5 luni
kateryna spune:
SAlutare si de la noi. Sa facem si noi prezenta ca pe urma ne dati la disparuti din nou
.
La multi ani sarbatoritilor de azi! La multi ani wannajo!
Am vazut si pozele fetelor care au fost la intalnirile de la mare. Frumooss..! Vreau si eu. Abia astept sa vina 15 august sa ajung si eu pe plaja. Asa ca si eu ma adaug grupului care merge in august la mare.
MArybell, La multi ani pentru Erik si Edy. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei. Felicitari si ptr ta-ta.
Anelin a zis primul cuvant acum o luna si putin. Nu a fost nici mama, nici tata ci...caca.![]()
A avut aproape 2 saptamani cand a zis cand ii repetam caca.
Mai are momente si acum cand daca are chef zice caca sau daca nu-i convine ceva zice cah.
Hai ca vad ca ma cheama seful sa ma joc cu el, dar nu inainte de a va arata ce www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070624&ctime=170041" target="_blank">informatician am.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Catalina spune:
Esec total si cu compotul. A luat cu forta vreo 20 ml. Apa la fel, cu forta dupa care a vomitat-o. Laptele l-a baut dar in rest ... jale.
Cred ca maine las coada jos si bag neshte ceai din ala praf sa vedem. Tre sa le incerc pe toate ca e lac de transpiratie si pipi ioc. Caldura cat cuprinde.
In parc toti copiii cu tzoanca in gura beau apa numa io ma chinuiam de ziceai ca ii dau cianura.
Daconst spune:
Katy,si noi dupa 15 august ajungem,cred.Voi unde mergeti exact?Ca eu inca mai studiez piata.![]()
Hai ca poate o punem de-o intalnire si cind vin eu,ca altfel n-am nicio sansa sa vin in Bucuresti.
Am vazut micutul informatician,al meu chiar azi mi-a prins laptop-ul si a tras de-o tasta de-a scos-o.Noroc ca a pus-o tati la loc ca ramaneam cu gaura in tastatura.![]()
Catalina,al meu bea ceai acum,doar ca faza naspa la noi e ca trebuie sa fie cald,ca asa bea si laptele.Asa ca trebuie sa-l car in cutia termoizolanta dupa noi afara.
Wannajo,
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Shine spune:
Catalina, alexandru nu bea ceai, nu bea apa....
nici din bibe nici cu lingurita.
il ia in gurita, apoi incepe sa rada, si il da afara.
Si eu la fel ma enervez cand vad copii in parc cum baga ceai, si suzete, si al meu isi baga mainile pana la coate, de-si gadila omuletu' si il apuca vomitatul.
daca vad ca are buzele uscate, mai incerc apa cu lingurita, din 10lingurite, sa zic ca bea 3, apoi ma enrvez si fac un streaptease...., macar sa isi ude gura cu ceva

messa, desi banuiesc ca esti informata, am vazut storcatorul ala jack "lalalala" in cora cu 500 ron.
eu am luat un bosch, si a facut cam o ceasca d-aia mare de cafea cu suc dintr-un morcovete mediu.
maine o iau de la capat cu cei trei copii, asa ca nu se stie cand mai apuc sa va citesc, k se joaca "Age" in retea.
sa nu uit, vazut poze, vazut filme.
m-am apucat de editat, ca am uitat o chestie.
marybell, eu am scris un mesaj cu rezultatul de la medic, da' mi s-a inchis computatorul si probabil s-a dus mesajul pe apa sambetei.
Nu e grav ce are Bubu meu, e ceva congenital, nu e de operat, va trebui sa faca ceva gimnastica respiratorie si inot, si sa merga la sala cand o fi mare, k sa impresioneze fetele cu muschii lui.![]()
gata, ma duc sa calc rufe si sa fac un dush, si sa spal vasele, si apoi sa ma lucrez oleaca....
ptiu, am obosit numai cand ma gandesc cate mai am
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina
marinar spune:
gabriela felicitari si voua pt ta-ta!
catalina am glumit. daca nu i-as mai da suc nici eu nu stiu ce as face pt ca apa nu mai vrea decat ff rar si ff putina si nici ceai. a mers cu apa cu lamaie?
eli va primim cu drag si nu tradam pe nimeni...emmi e solita momentan. ![]()
ufff mai am de citit dar mi-e somn. noapte buna!
Shine spune:
evident ca mi-am mai amintit ceva..... bagati tot ce aveti cu diversificarea in mail-ul comun, k io sunt varza....
tot nu inteleg schema aia de kko pe care mi-o dadu doftoreasa.
daca aveti vreuna o schema pentru tampiti ca mine, d-aia cu liniuta de la capat, indurati-va si dati-mi un mail, ceva
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina