Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eli,ce ma bucur ca a fost super la mare.Asa imi dai si mie un impuls (mai mare) sa merg cu bb si sa nu-l las acasa.

Mihacarm,deci dupa 15 spui?Inca nu stim unde sa mergem daca statiuni?Nu avem nimic sigur.
Pozele sunt super.Ce fetite frumoase si mamici pe masura!
Deci si tu spui ca Diana seamana cu ta-su?Ca sa nu fiu eu singura care vad tot asa.Ne omoara Liuda.

Mary,e bestial Erik,chiar de ziua lui s-a intamplat minunea?Vad ca tati e tare mandru.
Am facut ieri un filmulet,dar nu stiu ce sa fac cu el,sa-l pun pe youtube sau sa ti-l trimit pe mess?Cum crezi tu ca e mai bine,sa-mi spui.

Catalina,eu zci ca lamaia nu e buna la stomacel,sincer.De ce nu crezi ca e mai bun ceaiul de copii?

Gabriela,bafta la examen,fetita.
Parca tu spuneai cindva ce semnifica tremuratul barbiei la bb.Am vazut la Lucas ca ieri i-a tremurat de 2 ori barbia si nu mai stiu ce e.

Bai,fi-miu sta tot mai bine in fundulet,trebuie sa-l filmez.Sta bine,bine si tot mai mult.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dana, nu am zis ca ceaiul nu e bun (desi am auzit fetele pe aici ca ziceau, ca ceaiul este medicament si se obisnuieste corpul cu el si nu mai are nici un efect). DAR: 1. nu il bea (si crede-ma am incercat mai multe retete) si 2. dupa principiul "nu ii dau borcanase", nu ii dau nici ceai praf care nu vad din ce e facut. Fiecare cu piticii lui. Eu i-am facut ceai baby calm (plicuri de ceai)cu glucoza care teoretic devenea astfel baby drink (praf) si tot nu il bea deci cred ca alea praf mai au ele una alta ... Zic si eu ...
O sa vedem poate bea apa de dragul canutei.

Ai dreptate, nici eu nu cred ca lamaia e buna pt stomac, asa ca m-am razgandit cu ea, nu ii mai dau (nu a baut decat vreo 50 ml cu cateva pic de lamaie). Vedem mai departe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

am pus pozici aici

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Ehee Marina deci sa inteleg ca peste mine nu trece timpul? Ca poza e facuta acum 4 ani.
Si acum ca sa n-o tin pe Mihacarm prea mult pe jar...am pe mail un folder cu toate mail-urile de la fostul meu prieten si m-a mancat undeva sa ma uit peste ele si m-a prins melancolia...a fost de departe cea mai frumoasa perioada din viata mea.Din pacat l-am cunoscut prea devreme,cand eram inca prea copil ca sa-l apreciez asa cum trebuia.
Si daca tot m-a apucat melancolia va spicuiesc cateva fragmente din zecile de mail-uri...poate va amintesc de iubirile adolescentine
Mi-ai spus ca vrei sa auzi asta zi de zi ! Iata ca ti-o spun : TE IUBESC !!!. Vorbe in vant? Nu! Numai la gandul ca e posibil sa ma faci cel mai fericit om din lume, ma determina sa-ti spun... te iubesc . Ai incredere in mine!
Daca intr-o zi simti ca vei izbucni in plins, cheama-ma ! Nu-ti promit ca te fac sa razi, dar voi plange cu tine.
Daca intr-o zi vei vrea sa fugi in lume, cauta-ma ! Nu cred ca voi putea sa te opresc, dar sigur voi fugi cu tine.
Daca intr-o zi nu vei vrea sa mai auzi ce spun altii, cheama-ma si-ti promit ca voi fi foarte tacut...
Daca intr-o zi ma strigi si nu-ti raspund... Cauta-ma ! Poate am nevoie de tine

... Nu stiu. Ideea e ca nu ma mai " satur " de tine. Am poza aceea cu tine, ma uit la ea si ma gandesc ca in urmatoarea clipa s-ar putea sa mor si n-am sa apuc sa-ti spun TE IUBESC ! Dar se pare ca sunt un pic norocos... Inca exist !
Eeee... Frumoase vise ! Ti-am spus ca sunt un pic visator. Macar in vis pot sa-mi mai linistesc focul.

Gata ! Ai facut-o beton ! Frumos SMS ! Care ? Cel din noaptea de marti spre miercuri. Acum nu ca vei fi prima la care ma gandesc dimineata, dar vei fi in gandul meu in fiecare clipa.

data nasterii 17 martie 1981, zodia pesti, am un caracter melancolic. Ca " Love of my life " am o blonda superba, cu ochii verzi, desteapta foc, studenta la Universitate in Bucuresti, facultatea de Matematica-Informatica.

Intr-o seara, eram cu Mugur, sus in restaurant, pe terasa. Cu noi mai erau Hakan, Gonen si inca un turc. Vorba-vorba, veselie, pana in momentul in care Gonen a pus ochii pe... nu stiu cum o cheama. Tot el a propus sa lipim masa noastra cu a acelor don'soare (imi place acest cuvant). Zis si facut. Le-am lipit. A urmat apoi "facerea de cunostinta". Atunci, repet, ATUNCI am vazut-o: blonda, frumoasa si... oarecum desteapta. (prima impresie) Nu i-am retinut numele, cu toate ca m-am straduit. Am studiat-o toata seara, incercand sa nu bage de seama. Cred ca mi-a iesit. Am revazut-o apoi in mod constant. Imi placea din ce in ce mai mult

Gata..trmin ca mi-au datlacrimile..recunosc ca ma uit cu jind la cuplurile care inca isi mai trimit biletele de dragostein ciuda problemelor zilnice si ma induioaseaza pana la lacrimi batraneii care merg de mana in parc

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by Daconst
[Gabriela,bafta la examen,fetita.
Parca tu spuneai cindva ce semnifica tremuratul barbiei la bb.Am vazut la Lucas ca ieri i-a tremurat de 2 ori barbia si nu mai stiu ce e.

parca era ceva cu lipsa de calciu, dar nu bag mana in foc

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina

Mergi la inceput

ia uitati aicisi aiciINTALNIRI DE MAMICI SI BEBICI LA MALUL MARII...

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Asaa..
acum ca m-am laudat destul, am citit si din urma, sa mai si scriu ceva..

La multe lunite bebelusilor nostri nascuti azi!

Cata, parca si eu stiu ca nu se indulceste..si eu ii fac compot dar nu-i pun nimic, il fac cu blenderul si cu zeama in care au fiert fructele si i=l pun in bibe, pe post de ceai, sa ne hidratam, ca alta valoare nutritiva nu cred ca are, avand in vedere ca fructele au fiert..
Dana, , te incurajez sincer sa mergi cu Lucas in vacanta, stiu ca nici el nu e mofturos la mancare, ca sa-ti faca...boacane(ca asta e cel mai important, sa pape bine si sa doarma),aerul le face bine, dimineata poti face aerosoli..si o sa va distrati toti trei, sa vezi ce sentiment super..

Marina, mmaaama, e mortala Emma, am vazut-o si 4x4 si dormind cu poponul in suss!auzi?putem si noi sa ne dam mai aproape?ca pana la urma facem rost si de diamante, sa fie copiii fericiti, restul nu mai conteaza!

Mihacarm, Liuda, frumuseti de fetite si mari si mici!
ia uita-e la Liuda, a plecat cu fata la mare, ea, care era total impotriva, sa-si traiasaca si ea vacanta..hehe, ce bine imi pare ca si-a facut Diana pofta de papa!

Marybell, nu am cuvinte, Erik e scuump rau, cred ca e primul de aici care a indraznit sa articuleze!cred ca tati e...super mandru!

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Eli maica da frumoasa mai esti! Si iti sta superb in rosu!
Ia zi, tu pana acuma din ce i-ai facut compot?

Lilisor mamica si matale arati tare bine. Da' te-ai subtiat nu gluma. Si ce bine ii sta lui Mateiash tunsulica. Si bebeii arata tare bine.
Cine sunt tanticile alea multele cu bebei de pe langa tine Eli?

Abia astept sa merg si io in conced. Suna bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eli,ce frumoasa esti,fata!Si eleganta!Iar pisoiul seamna cu tine,acum sunt sigura.
Patutul era de la hotel?Ca eu ma gindeam sa-l car de acasa,dar ar fi mai bine daca as gasi acolo asa ceva.
Sa stii ca am pus ochii deja pe o piscinuta pentru Lucas si maine merg s-o iau.

Shine,mersi mult,asa citisem si eu pe aici,dar Gabriela spunea ceva de la tatal ei ca n-ar fi asta.Doar ca nu mai retin exact expilcatia ei.

Catalina,eu zic ca pe caldurile astea sa bea orice,numai sa bea.La faza asta ma ajuns eu cu febra atunci cind am vazut ca al meu baga doar lapte.Dar daca bea apa e cel mai bine!

Mergi la inceput

Cata, mersic de complimente..
i-am facut pompot de mere, de piersica si de caise(dar asta nu prea il palpita!), fara zahar, ca cica predispune la obezitate si la carii..(acum chiar citeam )
si doamnele sunt prietenele noastre, pe care le pup inca o data

Dana, patul e facut din doua fotolii, de fapt, am improvizat si noi..mai am niste poze in care se vede si mai bine, si cum am improvizat si masa de schimbat, cu sertare, sa vad daca le gasesc sa le pun..
in piscina i-a placut maxxxim, ca era apa calda si se balacea in voie!
mercic de complimente!

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput