Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

hai ca v-am bagat si eu pe mail schema de diversificare pe care am primit-o eu de la dr.
Edit: Dana, noi mergem in Eforie si o sa stam la gazda. Cu calculatorul...pai si Anelin imi setase butoanele la mouse sa fie invers si toanta de mine nu mai stia sa le puna la loc ca nu am fost atenta la ce a facut. Faza misto e ca nici eu, nici al meu sot nu stim sa facem modificarile cum le-a facut Anelin.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Cata, fata, eu ii dau lui Andrei de la o luna ceai de la Humana, cu fenicul, e tub asa, l-am luat din sensiblue.e cu lactoza.Vad ca Pisoiul il bea cu drag, ia incerca..

chiar ma gandeam sa mai diversific ceaiul, ca numai din asta i-am dat..ce ceaiuri mai dati cu succes la copii?

L-am cantarit azi pe Andrei, numai cu pampers, nemancat, facut kk, etc..fete, are 9,400!a luat 600 gr luna asta, n-a luat mult, dar tot e mare..i-am mai scos o masa de lapte, a ramas cu 2 diversificate si 3 de lapte si tot elefant e!

Shine, iti trimit daca vrei cum am facut eu, dar cred ca ti-am mai zis..(sa nu te plictisesc)..

noapte buna, pupici

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eli,al meu bea cel de mere si melisse(amestecatura de plante) de la Milupa.Poate tu il gasesti,ca Raluca spunea ca ea nu l-a gasit.
Cite mese avea Andrei pina acum?Eu ma cam chinui sa nu-i mai dau lapte dupa masa de legume,dar e cam greu.Si asa e bine sa aibe 5 mese la varsta asta.Cind bagi una diversificata,scoti una de lapte,dar inca laptele e important pentru ei acum.
Azi a mancat cartofi cu brocoli de la borcanel.Se stramba la ceva nou,dar apoi mananca tot.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Buna fetelor,

RB - prietena mea a gasit singura citind undeva acest efect al vaccinului de la stat dupa vreo 4 luni de kk cu sange. si-a sunat pediatra care i-a zis senina:"aaa, daaa. uitasem... pai se poate sa fie de la asta" iti dai seama ca s-a umplut de draci si a renuntat la ea. s-a linistit in schimb cand a citit in caietul pe care l-a tinut mama ei cand era mica (chiar asa! si eu m-am mirat, ca mama nu a tinut nici un caiet si eu tin acum!) ca si ea a facut kk cu sange dupa vaccin si la fel a durat cateva luni. nu facea tot timpul, doar asa, din cand in cand. din cate stiu eu i-a trecut copilului pe la 8 luni. eu cred ca trebuie sa vb cu medicul tau si sa intrebi, totusi.

Mihacarm - ia te uita ce te-ai pus pe intalneala.

Marybell - Erik e un scump si cu ce foc zice tata m-a terminat. pai cand o sa o aud pe fiica-mea cred ca ma pish pe mine.

Adinush - daca ma intrebi pe mine, esti neschimbata

Marina - am vazut-o pe Emmi 4x4.

Cu diversificatul si noi am ajuns cu 3 mese de mancare si 2 de lapte si cred ca asa ramanem. Avem fructe cu cereale dimineata, legume cu carne la pranz si iaurt cu branza la 18,00. In rest, dis de dimineata si la culcare lapte cald. In sfrasit, branza am facut-o din lapte, si nu din formula si vad ca nu are nimik, ii place f mult. Iaurturi am incercat vreo 4-5 soiuri, inclusiv unul produs la Galati cu fabrica in Bacau ( nu glumesc! asa scria pe bidon)si i-a placut cel mai mult; mili, zuzu, brenac, campina, oke, le-am incercat pe toate. zuzu a mers cel mai bine. de la brenac a vomat. danone nici nu incerc...

cred ca pe noi ne supara dintii, am fost cam suparacioase zilele astea si roadem de zor un inel de cauciuc.

lili - imi pare rau tare ca nu am apucat sa ne vedem si la mine se cam termina vacanta.

pup fetele, noapte buna.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Diversificare (predata la facultatea de medicina):
Am pus patru pagini scanate im mailul comun. Mai am doua pagini scrise de mana, am incercat sa le scriu in word dar imi ia prea mult timp (am de invatat). Le trimit acuma, cu urmatoarele precizari: este diversificarea pas cu pas pentru copiii alaptati la san. Voi face rost si de cea corespunzatoare copiilor alaptati cu lapte praf.
Legenda:
LU este lapte uman
SZ e supa de zarzavat
SF e sucul de fructe
LVI e lapte de vaca integral.

Cum mai fac rost de cursuri, cum va trimit.
Daca aveti intrebari, cer lamuriri si va informez si pe voi.

Messa, am vazut azi o reclama la TV cu storcatorul la 500 RON, e Jack Lallen's Express.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

shine imi pare tare bine ca Alexandru nu are nimic grav. vroiam sa te mai intreb, cam de cand ai de gand sa il dai la inot?

katy l-am vazut pe micutzul informatician ce se mai distra el cand mai aparea ceva pe ecran dupa ce lovea el in tastatura. e un scump, si ce a mai crescut!

laura multumim de aprecieri

dana de pe 10 pana pe 20 august si noi suntem la mare

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna seara, mamici!

Sunt cam lenesa in ultimele zile, recunosc si nu stiu de unde vine
Va tot citesc si sunt in umbra, caci la unele am comentarii dar nu am timp, cand am timp ma ia un sooomn de zile mari si tare imi vine sa plec la nani (ca acum).
Asadar ii multumesc lui Eli - ca ne-a arata si pe noi la intalnirea de la mare, am vazut si restul intalnirilor din nordul litoralului, am vazut si Erik vorbaret si sunt foarte incantata de progresele picilor nostri. poate reusesc cumva sa dezleg si tainele lui Flickr, ca sa pot gasi pozele pt urmatorul slide.
eli-da-mi un Invite pe mess (la ylilimic) ca sa iti aflu si adresa de mail si sa te mai gasesc si cu alte ocazii; as vrea sa iti trimit pozele de la mare (ca ma cearta sotul altfel ).

Catalina - multumesc ca inca te mai gandesti la noi, il urmaresc de 3 seri si am incercat sa vin in intampinarea acceselor de plans. Ma delcar multmumita si poate pe un drum bun, raman la ideea ca depaseam momentul "x", asa ca era mai greu de adormit apoi. Sigur ca in seara 2 a fost si sotul de vina care l-a adormit pe umerul lui, plimbandu-l prin casa Totusi in seara asta l-am adormit in patutul lui inainte de h 22, cu putine plansete, acelea care demonstrau oboseala. Asta e, ne vom incadra in programul copilului oricat de mult mi-ar placea sa mai zabovesc pe afara. Cu piureul de legume sambata nu am avut nici un succes, azi nu i-am mai dat deloc. Nici nu pot renunta definitiv, caci cele 6 luni sunt aproape, si mai nou Adam e cu ochii si mainile in farfuriile tuturor (pastai cu usturoi am voie sa-i dau? ) Nu stiu cat te linisteste ideea, insa nici Adam nu accepta nimic de baut: apa, ceai (praf sau plante), suc moooaaama ce pretentios e!

Imi amintesc ca pe la 2-3 luni ii puteam da putin ceai din plante pentru ca la fiert puneam f putin zahar, insa ce nu continea acest "ceva" nu era destul de bun pt dansul Si nu l-am invatat eu asa, la inceput i-a dat fara zahar si se incapatana sa nu bea, iar eu incercam sa calmez colicii. Am ceai de fenicul de la Humana pe care il refuzaa metodic , dupa lungi incercari accepta ceaiul din plante doar cu zahar la fiert. avantajul administrarii ceaiului este ca in el poti "masca" diferite medicamente la nevoie + il face usor acceptat de copiii bonaviori. cei obisnuiti doar cu apa, se stramba urat cand la nevoie ii este dat ceaiul ca remediu.

Mihaela - se pare ca ai citit bine! Contul de poze la flickr nu permite mai mult de 3 albume si cum noi suntem multicele, primul cont este deja complet doar cu pozele Sralucai, Cristianei, Si lui Eli-no pb ca ati pus deja, dar cu noi cum ramane? Are cineva vreo idee mai buna? Tare mi-ar placea sa ramanem impreuna si sa pot gasi pozele picilor relativ repede...Astept sugestii !

gata e tarziu, merg la nani caci ma termina caldura asta!

P.S. Am schimbat plasa de anti-tantari si a trecut o noapte fara bube

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

aaaaaaaa, l-am vazut si pe Anelin la calculator si chiar asa face si Adam, imi pare rau ca nu are cine filma cand sunt cu el...
Laura - poate vor mai fi ocazii, desi mi-ar fi placut sa ma instruiesti si pe mine in ale diversificarii. La noi inca sunt probleme si uneori am senzatia ca si 100 de copii de as face tot tuta voi fi la lectia asta.
raluca - multumesc inca o data pentru cereale si radacinoase, de tampoane nu mai zic; de altfel cred ca ma bucur atat de tare cand vad o "fatza cunoscuta" incat am uitat sa-ti multumesc la fata locului
aelita - baietelului Lolekai i-a fost schimbat laptele din ratiuni de neluat in greutate; dar s-a intors la Topfer (caci l-au adus in Mangalia) si a reinceput sa manance iar mama lui a promis sa nu mai incerce altceva, orice ar zice dr.

gata, de data asta chiar am plecat la nani!

Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

pe naiba!

Wannajo! Pe unde ne umbli mamico? mai intra si aici sa stim ca esti bine! S afii fericita alaturi de piciul tau!

nooooaaaaptee buuuunaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

eei,la ora asta suna politia la noi la interfon.de ce la noi,nu stiu,ca s-au dus la vecinii de sub noi.
vecinii sunt romani.
trei masini de politie,vreo 6-7 politai...
s-au batut intre ei,ce credeti ca puteau sa faca ei duminica seara ??
sunt astia satuli pana peste cap de venit la romani pt betii si batai .

am vazut fetele frumoase la mare !!!!!!!!!!

S.

Mergi la inceput