Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Dana, dupa 15 aug de obicei se schimba vremea si nu se mai poate face plaja. De aceea scad preturile. Dar cel mai bine ne poate lamuri Raluca ca lucreaza in domeniu.

Eli, ce frumoase sunt pozele de la mare...
Katy, asadar Anelin si-a ales deja profesia. Cu cata sete loveste tastatura! Se pare ca e mai priceput ca voi in alde calculatoare daca nu stiti sa faceti ce a facut el.
Catalina, Eva bea ceai Baby drink, ii place, dar cum inca sterilizez biberoanele prin fierbere, cand ia tetina in gurita se stramba rau de tot. Insist vorbind cu ea si pana la urma il bea.

quote:
Shine: Si eu la fel ma enervez cand vad copii in parc cum baga ceai, si suzete, si al meu isi baga mainile pana la coate, de-si gadila omuletu' si il apuca vomitatul.

Totusi, sa stii ca iti inteleg supararea.

Azi m-am intalnit in parc cu o colega de servici care asteapta un bb la sf. lui oct. M-am bucurat f. mult pt ca se chinuia de cativa ani cu tot felul de tratamente. Nu stiu daca v-am spus ca si secretara de la servici, o vecina de scara si o prietena asteapta cate un bb in ian-feb 2008. Toate au avut ceva probleme asa ca m-am bucurat cand am aflat de fiecare. Mai ales ca ar fi (daca ar intra la odisee) mamici de ian-feb 2008. Ma apuca asa o nostalgie...

Adinush, ca mi-ai satisfacut curiozitatea.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Mihai~Alexandru (Bila) (sraluca) ~ 6 luni
David Cristian (Cristinna) ~ 5 luni
Iulia-Andreea (brig_adria) ~ 5 luni
Riana~Antonia (Alinus25 ) ~ 5 luni
Matei Nicholas (IoanaN) ~ 5 luni

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata si de la mine.

La multe lunite
Mihai~Alexandru (Bila) (sraluca) ~ 6 luni
David Cristian (Cristinna) ~ 5 luni
Iulia-Andreea (brig_adria) ~ 5 luni
Riana~Antonia (Alinus25 ) ~ 5 luni
Matei Nicholas (IoanaN) ~ 5 luni

Mihacarm, eu am fost si inainte de 15 august si dupa 15 august la mare si mi-a placut mai mult dupa 15 august. Acum 2 ani am prins vreme asa misto ca am facut baie si in septembrie la sfarsit. Acum, la vremea care e in ultimul timp nici nu mai poti sa-ti dai cu presupusul la cum va fi vremea.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele, multumim de raspunsurile in numar asa mare. Azi e randul sa incerc ceaiul de la Humana ala cu fenicul si chimen. Va raportez mai tarziu. Mi-am amintit ca Baby Drink ii dadeam cand era constipat si il scoatea afara instant. NU am nevoie de asa ceva ca ieri deja a avut 3 scaune.

Marina, chiar te-am crezut cu sucul. Ieri am incercat compot dar azi ma intorc la suc ca nu merge. O sa pun si visine in el ca de 3 zile mananca si e ok.

Bai vedeti ca astia anunta azi prapad de caldura. Stati blande si nu riscati.

Lili ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun.
Hai va pup ca am un kkcios mic sa il schimb.

Mergi la inceput

Probabil ca dupa ce ati vorbit capitole intregi despre asta m-am trezit si io ... unde mai punem poze? Ca cica chiar se inchide Yahoo Photos. Sorry ca nu sunt niciodata pe faza.

In alta ordine de idei sunt amarata ca mi-a picat complet faza cu bona, cu verisoara. Are o pb si nu mai poate sa vina. Offff, acuma chiar nu stiu ce sa fac, de doua zile tot imi intorc creierii pe toate partile, ma gandesc la cunostinte, mame si matusi de cunostinte, vecine etc ... si nu gasesc nimica. Stiu ca sunteti si voi in cautare dar daca auziti ceva ... eu stau in Titan. Si sincer as avea nevoie sa zic cam de prin Septembrie ... Ca daca gasesc pe cineva bun ma gandesc sa ma intorc mai repede la munca, din motive de finante (mai ales cu ratele la banca pt masina acuma va fi f greu). Platesc bine si sunt shefa rationala. :)) Iar Mateiashu e cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multe lunishoare:

mihai bb de sraluca

riana bb de alinush

matei bb de ioanan

eli gata am vazut si pozele: esti frumoasa rau! fata tu unde ai tinut copilu' ala? offff parca numai io tre sa ma lupt cu muuuuulte kg.

haha kate va da ane lectii de calculatoare. super tare! si emmi e disparata sa o iau in brate cand stau la laptop si da din manutzeeeeee.

Mergi la inceput

Hai ca dupa lupte seculare de azi dimineata am reusit sa gasesc pe cineva la directia de munca sa intreb de indemnizatie. Mi-au luat datele si cica "pai aveti la posta doamna 11 milioane 800." Oare trebuia sa visez asta? Bai ce vaci! Si m-au fentat de bani, va dati seama ca pe decizie scrie ca imi da cu 2 aprilie si aici n-am banii nici pe 2 luni (mi-au oprit 200 de mii pt 1 zi din aprilie?). Tre sa sun din nou ca m-am zapacit si n-am intrebat de ce am asa putini bani. Tre sa fiu mai nesimtita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Antonia are febra. 38.2. se poate sa fie de la dintisori si de la caldura?

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

monu de la caldura nu cred iar de la dinti...par se spunea ca totusi dintishorii nu provoaca febra. de ce nu mergi cu ea la dr ca sa te asiguri ca nu e nimic grav?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Neata fetelor si multumim pt felicitari.

Suntem maaariiiii !!!!!!

Ieri am bocit toata ziua ca proasta cand ma gandeam ca am ajuns la 6 luni si nu mai e BB strumf ci e baietelul mamei.

Barbati-miu ma tot intreba ce am si eu de colo: nimik. Ce sa ii explic eu lui. Si asa m-a enervat ca am deschis gura si am zis sa il sarbatorim si a sarit ca ce sa sarbatorim , ca se sarbatoreste la 1 an si .....

Hai sa sarim peste subiect ca iar m-a luat boceala

Pe de alta parte sunt suparata ca tare a fost nesuferit la intalnirea cu bb . E drept ca cica toata ziua a fost asa, dar parca prea e nesuferit. A, si ne-am dus acasa ca cica era obosit a mancat, a dormit jumatate de ora si s-a trezit f vesel si cu chef de viata. In concluzie, diseara mergem la plimbare prin mamaia prin lume sa se obisnuiasca cu lumea. Nu stiu cu ta-su ce-o sa fac ca si pe ala il enerveaza lumea multa

PS referitor la flikr o sa trebuiasca sa punem pozele la gramada cred. Sau are o chestie cu grupuri dar trebuie studiata in amanunt problema

sraluca www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006

poze de la mare

Mergi la inceput