Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
La mai multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Cata, tu asa ai facut cererea pt indemnizatie, din Aprilie? Oricum pt o zi, ti-au oprit bine (600ron se impart la 30zile = 20ron/zi).

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Din pacate faza cu nu febra la dinti la noi nu merge. Alexia a facut de fiecare data febra.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Exista un mail pe despre copii de unde va puteti lua carti in format electronic. Eu l-am descoperit ieri...
desprecarti@yahoo.com parola e 000000 (sase de zero)
Poate va intereseaza...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Gata, luai banii. Senchiu Lore, ai dreptate. In stilul meu caracteristic, intai m-am umplut de nervi si am gandit dupa aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna, fete,

una la mana,

La multi ani sarbatoritilor nostri de azi!
Raluca, hai fata, ca acus vine si aniversarea de un an, sa-ti creasca mare !

Cata, ma bucur ca in sfarsit ai reusit cu banutii!trebuia sa citesti in stele ca ai banii in cont, nesimtitii!
ceaiul ala de care iti ziceam aseara e de fenicul si chimen, de la humana,m-am uitat acum

Dana, mersic de raspuns, il caut, cred ca l-am si vazut , era cu mere si inca ceva..sa mai schimbam..
cu mesele lui Pisi..avea 2 diversificate si 4 de lapte, am scos una de laptesi acum au ramas 5, urmeaza sa inlocuiesc si masa de 6 cu branzica si iaurt, exact ca Laura(discutand am realizat ca am mers pe aceeasi schema, doar ca suntem cam cu 2 sapt mai in urma-urmeaza sa bag de maine carnita)si peste o sapt ii inlocuiesc si masa de 6.
asa ca vom avea 3 diversificate si 2 de lapte

Marina, Mihacarm, multumim de aprecieri!
Marina, fata, hai sa nu exageram cu complimentele..ca nu sunt eu asa slaba, crede-ma, ma avantajeaza anumite poze...m-am simtit bine, oricum, mercic!
azi ma duceam la sala si chiar ma gandeam la tine, sa te intreb cum mai merge cu electro..?ca de saptamana viitoare cred ca ma bag si eu, vreo luna, macar 12sedinte daca nu 24., ca sa vad un efect, acolo..

Lili,acusi te invite..cu maare placere!
sarumana de sosete, inca o data, ca fara tine inghetau gogoshile lui Pisi!o sa le pastrez amintire!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

uite, DANA, ca eram datoare cu cateva pozeaici patutul din doua fotolii, erau din alea gen ceasca si puse fata in fata a iesit un super patut, a dormit bine Andrei in el
aici masa de schimbat, in sertare erau lucrurile lui
iar aici era masuta numai cu instrumente pt papa, sterilizatorul, lingurite, canute, bibe, etc masuta papa
cam asa ne-am descurcat noi..ca sa stiu de unde sa le iau si unde sa le pun, sa nu fac haos si sa nu-mi gasesc nimic, ca mi se mai intampla..

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor aici sant la barfa si nu reusesc sa scriu...
am citit in diagonala dar am bagat totul la cap
bai eu tipam ca vreau sa nasc? pai acum o mai vreau o zi doua in burta sa dorm sa plesnesc de somn... si apoi iar sa iasa (dar asa mare... nu iar mica) !!!

am fost la mare... repede va zic ce am facut....
in general bine. copilul meu a mancat ca sparta pe unde apuca, a dormit in nesimtire pe toate colturile... am ajuns tarziu si am batut la table pana la 3 - Dimineata m-am trezit la 9 si ma impiedicam sa ajung la copil (ce inseamna sa fii dependent de o cocolasa mica, nu mai puteam dormi ca vezi doamne ma simteam vinovata ca nu sant eu cu ea., ci femeia) ... la plaja cateva ore, nu am intrat in apa ca imi era lene, nu m-am bronzat... ca tot eram pe drumuri cum treceau 2 ore cum cerea Diana de mancare si ma duceam sa fac orezuri, cereale si lapte si borcane....
seara normal plimbariii, m-am culcat la 1 si am anuntat sa nu bazaie nici musca ca dorm sa recuperez cele 5 luni pierdute.... la 6 si ceva suna telefonul... o ruda nastea si normal ca trebuia sa fie nastere in direct...pana la 9 il linisteam pe al meu ca avea emotii, deci somnul meu s-a dus pe rapa.... - plaja in ziua aia nu am vazut-o ca era vant si eu aveam LENE!!!!
In general a fost bine, chiar foarte bine avand in vedere ca eu cat de cat m-am relaxat si fata a mancat si a dormit bine, M-am intalnit cu Mihacarm.... stiu ca ati vazut pozele... are o fetita dulce.... si cuminte si... nu am cuvinte, asta a mea (diferenta e doar de 2 saptamani, noi santem mai mari) statea in picioare, in cur, se foia, se bataia... pe cand Eva... o fata cumintica care sta in carut... nu se cere in brate, rade, mama pai a mea nu a stat asa cuminte de la 3 luni!!! AAA ca semn de intalneala Diana s-a kkt afara pentru prima data...
asa alta... eu am un deget umflat, puroiat... si restul tot tacamul... dar astea trec, al meu a zis ca cea mai buna solutie - sa-l tai si daca se poate de la gat!!! si s-a rezolvat problema.

Daconst - pai cum vedeti voi sa semene Diana cu tas-o nu stiu... bai ii seamana recunosc - cand e de rau zic ca seamana cu tas-o, cand e cuminte - e cuminte ca masa, cand e frumoasa - seamana cu masa, cand e mofturoasa, - seamana cu tas-o !!! asa ma mai scot si eu!!!

cu Raluca nu am apucat sa ma intalnesc, dar am vb. la telef... dar am promis ca mai vin ca ii merge bine lu' donsoara cu aerul de mare... fetele de Constanta, impromut una bucata de copil pentru a fi crescut la mare la aer de sare... ca doar asa cred ca o scap de moarte!!!

fetele mai revin

daconst

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

eli eu nu mai fac electro pt ca nu am mai rezistat pe vremea asta. faceam si cu termocuverta, si de la sauna de acolo mergeam la aerob unde abea ma tineam pe picioare. asa ca am ramas numai cu aerobicul care mi se pare mai sanatos. oricum de slabit am slabit cu toate coroborate si ii dau inainte. am de munca dar sigur merita!

Mergi la inceput

aaa, Dana, mi-adusei aminte...cum seamana , fetita, Andrei cu mine?cam la ce, ca eu sa mor si nu vad..!mi-am facut si eu copil, baiat, poate seamana cu mine..!da' de unde!poate la gurita..la expresia fetei, asa, in rest direct tati

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eli,mersi de pozici,asa mi-am mai facut si eu o idee.
Cu pisoiul,l-am vazut eu intr-o poza la tine in brate ca are privirea ta si asa am zis eu ca seamana cu tine.
Ai slabit frumos,sa stii.Cred ca nu ai nici vergeturi,iar eu ma umplu pe cur de ele.Naiba sa le ia.

Marina,lasa fata ca se duc si kg,o sa vezi.Principalul e sa nu renunti,acum cit sunt inca "proaspete" ca pe urma daca te obisnuiesti cu tine,nu le mai dai jos.Eu de asta nici nu cumpar haine,pina nu slabesc sa nu cumva sa raman asa.

Aelita,dar tu nu stai la casa?Parca eu asa intelesesem.

Liudo,pai muta fata la mare pina face categoria la kg si apoi veniti acasa.
Bai da ce strungareata ai,fata.Se vede de la o posta.
La Dienuta vad ochisorii aia frumosi,de la tati si de aia parca seamana cu el...dar nu fi suparata ca sigur seamana si cu tine la ceva.

Raluca,Eli si fetele care ati mai fost la mare,mai bagati si pe aici preturi ca azi m-a speriat o prietena ca cica ea a fost acum 2 ani cu fata si cu ma-sa la mare si a stricat 30milioane.Si ca anul asta sigur e mai scump.Ma descuraja sa nu mai merg.
Apai eu de tari straine sunt satula si in Ro la mare n-am mai fost de 5 ani si parca mi-e dor.Sigur o sa-mi treaca dupa 2-3 zile,dar as vrea sa stiu daca chiar asa scumpete e?Ca la 1000€ imi bag picioarele in ea mare si mai bine fac un tur prin tara la manastiri sau altceva.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput