Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua dragele mele,

Va multumesc tuturor din suflet pt urari si felicitari.
Daca doriti sa cititi, am povestit aici pe scurt cum s-a nascut Sonia.
Am trimis si cateva poze pe email-ul comun.

Va pup si va imbratisez,

Anto 37 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Cristina , multa bafta si felicitari voua ca aveti curajul asta ,mai ales ca aveti si 2 copii !

Meme , ce-ti mai fac puisorii ?

Kid ,i-ai dat sms lui Jadi ?Ai vreo veste?

Ina , in sfirsit ne mai dai si tu vesti despre tine si Ilinca .Dar sa stii ca Tudor nu e primul baiat Uite acum am vazut ca ai editat mesajul

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

ce de vesti bune!!!!
cea mai tare e cea mai surprinzatoare, adica plecarea ta, cge, esti o curajoasa! iti doresc numai bine, o acomodare scurta si usoara, sunt sigura ca o sa va fie bine!

jadi, tin pumnii stransi!

Felicitari pentru Gabi ( bai, ce poze!) Anya 2o, Valen si Anto! bravo, fetelor!!!! Sa fie sanatosi si sa se inteleaga bine cu fratiorii lor!

Eu m-am topit de-aia m-a lovit si lenea dar m-a trezit ultimatumul Ioanei. Suntem bine doar ca lui Dinu ii ies canininii si e un ciufut mamos de vreo 3 zile. Sper sa aiba legatura cu dintii, nu sa fie noua lui personalitate. Sa e bine doar ca ii ies niste incisivi, haha, asa ca e un ciufut mai mic. Plecam la mare pe 1, ultima data la marea noastra mi-am promis, n-am avut curaj de anul asta,am zis sa fie si Sa o idee mai mare.
ei se inteleg foarte bine, practic nu am nicio problema provenind din relatia lor,asa ca va pot incuraja pe toate cele cu bb2. Deci,exceptand prima luna de la nasterea lui Sa, totul a mers foarte bine, fara gelozii, fara nimic. Asta cred eu ca e si rezultatul faptului ca i-am acordat maxima atentie lui Dinu, chiar in defavoarea celui mic de multe ori, acum nu mai vrea el atentie speciala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anto am admirat-o pe Sonia , e o dulce si semna bine cu Vicotor.

Tonnia incurajoatare vestile de la tine . Vacanta placuta si mai asteptam poze!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Tonnia, super ca va descurcati asa bine cu cei mici! Vacanta placuta la marea noastra, sper sa va distrati cu cei mici!

Anto, super povestea nasterii! Cea mica e o dulcica! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea si de Victor!

Am pus si eu cateva poze mai proaspete, www.flickr.com/photos/9447214@N08/sets/72157600514820250/" target="_blank">aici.

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina mai vrea un bebe, Irina mai vrea un bebe, la-la-la-la-la

Anto, ti-am citit povestea si am vazut si pozele, este superba, sa va traiasca!

Antonia, haha, chinul asta nu mi l-am imaginat, cum o fi cu doi copii care dintesc in acelasi timp. Tin pumnii sa iasa repede si usor si caninii si incisivii. Ma bucur ca totul e bine si ca se inteleg asa de bine baietii.

Ina, uelcam bec! Ce draguta e Ilinca, deja indragostita...

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

A nascut Jadi !

Tudor a venit pe lume acum o ora si ceva ,are in jur de 3200g si 51 cm si seamana leit cu fratiorul lui Vladut .

Am vorbit la telefon cu un tatic super emotionat si mindru de feciorii lui .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Am vesti!

A evacuat Jadi garsoniera lui bebe la ora 13.30 si Tudor a venit pe lume cu 3 kg. Atat am aflat, nu alte detalii, mi-a trimis un sms scurt.

Bine ai venit pe lume TUDOR! Sa fii cuminte si papacios, norocos si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Felicitari Jadi! Refacere rapida si mult laptic!
Bine ai venit pe lume, Tudor! Sa cresti mare si voinic!

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Tot nici o veste despre Jadi?

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput